راحت ترین روش برای افکت دادن به چند عکس و استفاده از آنها در وبسایت

BioDread

Banned
سلام دوست من

هه هه ای بابا حالا خواستیم یکمی کاسبی کنیم مگه biodread میزاره:cool:

شوخی کردم .

خوب اون برای 3هفته اول بود من که برای هفته 4 قیمت بهش ندادم شاید می خوام براش free

بسازم :wink:

ببین دوست من اگه بخواید یک اسلاید شو بسازید که هم زیبا باشه و هم با افکت برات عکسها

اجرا بشن مثل این نمونه :

PHP:
http://shushtar2006.persiangig.com/album.swf

میتونید از برنامه :

PHP:
sothink glonda
استفاده کنید فقط کافیه در گوگل سرچ کنید

موفق باشید
هاهاهاهاهاها
ولی داشتم کلاس یه چیزه دیگس!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

بابا کاری نکن بشینم این کلاس رو بنویسم ها - ( بابا مدرسه ما هم خیلی کلاس داره

ولی بدرد باباش هم نمی خوره )

ولی ساده ترین روش با همین برنامه که دادم هست عکس رو میدی به برنامه برات یک SlidShow

به انتخاب خودت برات درست می کنه

دیگه فکر نکنم جای جواب و سوالی باشه توی این تاپیک

موفق باشید

Insomnia

کاربر فعال
Flasheff به سایتش تازگیها سر نزدم ولی من از خود سایتش دانلود کردم!! و نیازهامو برطرف میکرد.. افکتهاش در حد کار راه انداز خوب هستند فقط یه بدی دارند که سرعت رو کند میکنه.. اگه زیاد میخواهید استفاده کنید این کامپوننت مناسب نیست..

EhSaN0

New Member
دوست من
شما برای اینکه هر هفته 50$ ندی هم راه حل هست
شما هزینه دو هفته رو یکجا پرداخت میکنی و یه slideshow داینامیک میگیری که تا بینهاید عکس پشتیبانی میکنه
در ضمن هم میتونی خودت از بین 15 افکت و یا بیشتر انتخاب کنی و یا بزاری خود نرم افزار به صورت تصادفی انتخابب کنه!

در واقع یک چیزی تو مایه های این سایت :
http://www.iccim.ir/
اگر بشه که خوبه، چون سایت ما هم داینامیک هست، پس یک زنگ بزنم به طراح سایت بگم یک همچین چیزی برام طراحی کنه ، بگذاره تو قسمت مدیریتش !! کار خودم رو راحت کنم !

EhSaN0

New Member
sothink glonda

این برنامه رو معرفی کردید، کاش تو همین سایت هم برای دانلود باشه، خوب مگه اینجا یک سایت برای همین موارد نیست، پس چرا برنامه های کاربردی مثل رو تو سایت آپلود نمی کنید؟ البته دانلود خود برنامه هیچ مشکلی نداره ، مشکل اساسی کرکش هست که به سختی گیر میاد.
در هر حال ممنون از شما دوست عزیز

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

احسان عزیز اگه مشکلت کرکشه حدودا 6 مگابایت کرکش شما برنامه رو دانلود کنید کرکشو براتون یا آپ می کنم یا براتون لینک

دانلودشو میزارم

فقط بگرد برنامه نسخه : sothink glonda - ورژن 2.4 - رو دانلود کن 18 - 19 مگابایت باید باشه

آخه من کرک این نسخه رو دارم

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

من یه نسخه 4.2 بهمراه شماره سریالش برات پیدا کردم

اینم لینکش :

PHP:
http://www.kingofdownload.mihanblog.com/post/117

البته حجمش 25 - 26 مگابایته

موفق باشید

EhSaN0

New Member
اقا برنامه رو گرفتم، اصلا ساخته شده برای امثال من که وقت یاددگیری فلش رو نداریم!
آیا راهی برای افزایش sample در این نوع برنامه ها وجود داره؟ چون تعداد زمینه ها، و نمونه های از پیش ساخته شدش زیاد نیست. البته ورژن 4.1 رو گرفتم.
یک مشکلی که هست، این برنامه با ویندوز Xpsp2 کار نمی کنه، میگه باید flash player نصب کنی، خودش هم لینک دانلود میده، می گیرم ، نصب می کنم ، اما باز همون ایراد رو می گیره، کسی می دونه علت چیه؟ البته با Sp3 به راحتی کار می کنه. اینم لینکی که می گه باید دانلود کنی ازش.

http://get.adobe.com/flashplayer/

ممنون از شما دوستان

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

والا نمی دونم sample می تونی پیدا کنی یا نه

شما اگه بازم نتونستی این فلش پلیر رو نصب کنی یکی از نسخه های فلش البته نسخه Macromedia Flash 8

از همه بهتره شما اینو نصب کن فلش پلیر برات خودش نصب میشه

موفق باشید

EhSaN0

New Member
واقعا ممنون از شما ، ورژن 8 فلش پلیر رو گرفتم ، نصب شد
ورژن 6.1 swf رو هم گرفتم، به راحتی داره با xpsp2 کار می کنه.
ممنونم.

EhSaN0

New Member
ممنون از اظهار لطف شما
الان با برنامه کار می کنم ، مشکلی اط لحاظ ساخت فلش ندارم، فقط وقتی فلش ها رو تو سایت خودم می گذارم، قبل از اینکه لودش شدن کل سایت تموم بشه ، فلش ها اجرا میشن و میرن ، ثابت میشن ، ! ایا میشه کاری کرد که یک تاخیری به وجود بیاد تا سات کاملا لود بشه و بعد فلش ها شروع به پخش بکنن؟

ممنونم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

براي اين كار ديگه بر ميگرده به كدهاي جاوا اسكريپت و html

موفق باشيد

EhSaN0

New Member
راهی وجود داره که زمان نمایش رو بیشتر کرد؟ به جز استفاده از چندیدن Effect ؟ در واقع یک کلک بهش بزنی !
روی تولباری که داره ، یک بار زمان هم وجود داره ، میشه به جای اینکه از صفر شروع کنه ، ببرمش جلوتر ، مثلا 100 و از اونجا شروع کنه ؟ آیا این می تونه به تاخیر بندازتش ؟

بخشید شاید سوالهام کاملا اشتباه و بچگانه باشه ! اما چه کنم که ناواردم دیگه !

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

والا من كه چيزي از گفتت دستگيرم نشد

ولي اگه مي خواي از فرم 100 شروع كني مي توني در فريم اول از كد :

PHP:
gotoAndPlay(100);

استفاده كنيد حالا با اجراي فلش از فريم 100 شروع به اجرا مي كنه

اگه بيشتر توضيح بدي و بگي براي چي مي خواي اين كار رو انجام بدي بهتر مي تونم كمكت كنم

البته براي بيشتر كردن زمان مي تونيد تعداد فريم هاي اجرايي فلشتونو بيشتر كنيد

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا