راحت ترکار کردن

برای این که تمام زبان برنام نویسی مولتی مدیا بیلدر را کار کنیم و از لحاظ اطلاعاتی کم نیارم و در یک کلام
استادش بشیم
چه زبان برنامه نویسی رو باید بلد باشیم سی -سی پلاس پلاس
می دونید چرا اینو میپرسم چون
مثلا اگر نرم افزار فتوشاپ رو بلد باشم پینت ویندوز را راحت کار میکنم یا هر نرم افزا کوچکتردیگه را
ولی بر عکسش نمیشه
البته به ابن انجمن بی احترامی نشه و همچین منظوری رو هم ندارم
فقط میخام راهی رو که طیکنم کوتاه تر بشه

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب ببینید، یاد گرفتن یک زبان برنامه نویسی گرچه آسون نیست اما خیلی هم سخت نیست، اما این تنها نکته نیست، از دید من نکته ی مهم تر کسب تجربه در اون زبان هست که بسیار بسیار مهمتره، وگرنه میشه ساختار و قواعد یک زبان جدید رو در مدت زمان کمی فراگرفت.

Mmb خوبیش اینه که بخاطر ساده بودنتش، میتونه ذهن کاربر رو آماده کنه که زبان های پیشرفته ی برنامه نویسی رو راحت تر یاد بگیره، یعنی اصول اصلی رو شما میتونید در mmb که خیلی هم ساده هست یاد بگیرید.

با این تفاسیر، فکر نمیکنم روشی که انتخاب کردید چندان درست باشه، چون اگر شما بتونید به مهارت در ++c برسید، زمانی که نیاز هست برای بقول خودتون استاد شدن در mmb صرف کنید، بسیار بسیار کمتر از اون خواهد بود !!!!!

راحتی در کار

سلام و منون از پاسختون
منمنظورم این نبود که فقط با مولتی مدیا بیلدرکار کنم
منظورم این بود که اصول و چهار چوب اصلی را با چه وسیله ای یاد بگیرم که بتونم با هر زبان برنامه نویسی از مولتی مدیا بیلر گرفته تا اسکریپت نویسی فلش را با چند روز کارکردن بتونمسریع یاد بگیرم

ببینید مثلا من تخصصم گرافیکه وقت فتوشاپ رو یاد گرفتم و اصلنرم افزار های گرافیکی به راحتی می تونست و الان هم میتونم در عرض 3 ساعت یا نهایت بک روز یک نرم افزارگرافیکی جدید که توی بازار میاد رو حلاجی کنم و کار کنم
در صورت اگر مثلا فتو ایمپکت رو کهاون هم یک ن افزار گرافیکی هست و تقریبا به قدرت فتوشا پ میرسه
اگه کتمل هم یادش بگیرنمیتونی
نرم افزار های دیگه ر راحت یاد بگیری

M_cover

Member
سلام و منون از پاسختون
منمنظورم این نبود که فقط با مولتی مدیا بیلدرکار کنم
منظورم این بود که اصول و چهار چوب اصلی را با چه وسیله ای یاد بگیرم که بتونم با هر زبان برنامه نویسی از مولتی مدیا بیلر گرفته تا اسکریپت نویسی فلش را با چند روز کارکردن بتونمسریع یاد بگیرم

ببینید مثلا من تخصصم گرافیکه وقت فتوشاپ رو یاد گرفتم و اصلنرم افزار های گرافیکی به راحتی می تونست و الان هم میتونم در عرض 3 ساعت یا نهایت بک روز یک نرم افزارگرافیکی جدید که توی بازار میاد رو حلاجی کنم و کار کنم
در صورت اگر مثلا فتو ایمپکت رو کهاون هم یک ن افزار گرافیکی هست و تقریبا به قدرت فتوشا پ میرسه
اگه کتمل هم یادش بگیرنمیتونی
نرم افزار های دیگه ر راحت یاد بگیری

دوست عزیز من هر زبان برنامه نویسی نیازمند زمانی برای آماده سازی ذهن دارد
همان طور که جناب nevercom به آن اشاره کرده
اگر منظور شما این است که در مدت زمان کم یک زبان پر قدرت را یاد بگیرید
پیشنهاد من به شما زبان های تحت وب مثل html-php-java...
است که هم ساده هستند و پرقدرت و هم همه جا کاربرد دارد و مهم تر از همه بازار کار بسیار عالیه دارنند...
مثلا در مدریت محتوا ها زبان php کاربر بسیاری دارد چون cms ساختار ان از php است
و جا از جمله زبان هایی است که دارای هم قدرت آنلاین و هم خاصیت apicode را دارد که از خصوصیات منحصر به فرد آن است و با انعطاف بسیار ان در تحت وب می توان برنامه هایی را با شیوه آجاکس و جی کئوری و ... طراحی کرد که از قدرت بالا برخوردار است
به هر حال هر زبانی مشکل و مدت زمان آماده سازی و فراگیری خود را دارد و به نظر من اگر دنبال بازار کاری به دنبال زبان های تحت وب برو که دارای بازار کار خوبی هستند و اگر بلد باشی می تونی پروژه های سنگینی با این زبان ها بگیری البته باز هم نیازمند تجربه کاری است

من از شما عزیزان عذر میخام و امیدوارم از سوال دوباره من ناراحت نشید
من منظورم از یادگیری اصول ایننبود که هر زبانی رو یاد بگیرم تا باهاش تو ی بازار پول در بیارم

من میخام چیزی رو یاد بگیرم که مرجع باشه و از کل به جز باه نه بر عکس
مثلا اگر رانندگی را با یک تریلی یاد بگیرم خیلی راحتو بی در دسر با یک پراید میتونم یاد بگیرم که چطور رانندگی کنم

ولی بر عکس این موضع صادق نیست

من هم میخام زبانی رو به من معرفی کنید که هم بتونم مولتی مدیا بیلدر رو کار کنم اگر زمانی مولتی مدیا بیلدر از دور خارح شد و مثلا یک نرم افزار دیگه اومد چون اصول برنامه نویسی اصلی و مادر رو یاد گرفتم بتونم راحت با اون کار کنم

اصلا خود شما اساتید مولتی مدیا بیلدر از چه طریقی کانلا تونستید برنامه نویسی این نرم افزار را یاد بگیریر

M_cover

Member
من از شما عزیزان عذر میخام و امیدوارم از سوال دوباره من ناراحت نشید
من منظورم از یادگیری اصول ایننبود که هر زبانی رو یاد بگیرم تا باهاش تو ی بازار پول در بیارم

مثلا اگر رانندگی را با یک تریلی یاد بگیرم خیلی راحتو بی در دسر با یک پراید میتونم یاد بگیرم که چطور رانندگی کنم

ولی بر عکس این موضع صادق نیست

من هم میخام زبانی رو به من معرفی کنید که هم بتونم مولتی مدیا بیلدر رو کار کنم اگر زمانی مولتی مدیا بیلدر از دور خارح شد و مثلا یک نرم افزار دیگه اومد چون اصول برنامه نویسی اصلی و مادر رو یاد گرفتم بتونم راحت با اون کار کنم

اصلا خود شما اساتید مولتی مدیا بیلدر از چه طریقی کانلا تونستید برنامه نویسی این نرم افزار را یاد بگیریر

دوست عزیز جسارت بنده را ببخشید آیا خود شما می دانید چه می خواهید :green::green:
مالتی مدیا بیلدر یک مالتی مدیا ساز است که با امکانات اسکریپ نویسی و پلاگین ها خیلی فراتر ار مالتی مدیا ساز برای ما عمل می کند
مالتی مدیا ساز یعنی برنامه ایی که نرم افزار های چند رسانه ایی که دارای صدا تصویر و انیمیشن است که معمولا برای اتوران های سیدی استفاده می شود ...
زبانی که در آن برای اسکریپ نویسی استفاده می شود نه برنامه نویسی ....
فکر می کنم شما مفهوم این دو معقوله را متوجه نشده ایید
اسکریپت نویسی یعنی دستورالعمل های تعریف شده برای ما
اما برنامه نویسی یعنی مرجعیت دستورات

مالتی مدیل بیلدر یک مالتی مدیا ساز است و دارای محدودیت دستوراتی است که نیازمندی ها در ان با پلاگین ها تقریبا رفع شده است اما با محدودیت
اگر باز هم متوجه نشدید اگر ما به زبان علمی گفتیم ببخشید دوستانی که ترجمه این زبان علمی را به زبان عامیانه بلدن اند به دوستانم بگویند ....

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب همیشه یک تفاوتی توی رانندگی بین اتومبیل و تریلی هست حتی اگه اول چندین سال با تریلی رانندگی کرده باشین باز باید رانندگی با اتومبیل رو هم یاد بگیرین چون یک تفاوت هایی دارن برای همین هست که باید برای هرکدوم گواهینامه خاص خودش رو بگیرین زبان برنامه نویسی هم همینطور هست شما وقتی یک زبان برنامه نویسی رو فرا گرفتین برای کار کردن با یک زبان دیگر دیگه نیاز نیست مجددا اون توابع رو یاد بگیرین جز چندتا توابع ولی اکثرا نام توابع یکی هستن ولی نیاز هست قواعد هر زبان رو مجددا فرا بگیرین مثلا تعریف متغیر
دوست من بیلدر و برنامه هایی از این قبیل زبان برنامه نویسی نیستن بلکه برنامه های چندرسانه ای یا همون اتوران سازی هستن که با اینها زیاد نمیتونید درآمد کسب کنید. ولی اگه دنبال یک زبان درآمد زا هستین باید بگم #C بهترین گزینه میتونه برای شما باشه مخصوصا بازارش خیلی تو ایران خوبه شما یک نگاهی به تبلیغات تو اینترنت و روزنامه های کاریابی بندازین اکثرا یک برنامه نویس #C نیاز دارن.
#C تو ساخت برنامه های تحت وب و تحت شبکه و کار با بانک اطلاعاتی قدرت بالایی رو داره و خیلی راحتر از زبانهای دیگر است ولی اگه دنبال زبان برای ساخت برنامه های Application هستین دلفی بسیار مناسبه ولی با #C هم میتونید این برنامه ها رو بنویسید.
اگه خواستین بگین من لینک یک تاپیک رو براتون از طریق پیغام خصوصی بفرستم تا بخونید و بهتر درک کنید که چه زبانی میتونه برای شما مناسب باشه.

آخرین ویرایش:
گرفتن جواب

احسنت من هم از این نکته میخاستم مطمئن بشم بعد این همه سوال و جواب
اون هم این هست که شما تسلط روی زبان های برنامه نویسی دارین اگه نداشتین در تایپیک آخر در مورد زبان های برنامه نویسی و برنامه های مولتی مدیا ساز به این دقت تفاوت هاش رو گفتین

سوال آخرم این که شما خودتون چطوری برنامه مولتی مدیا بیلدر رو یاد گرفتین از پیش زمینه ای که در مورد زبان برنامه نویسی بلد بودید

یا اصلا برنامه نوییسی کار نکردید و فقط مولتی مدیا بیلدر کار کردید
نگید برنامه نویسی کار نکردیم چون خود همین مولتی مدیا بلید جملات شرطی داره -ارایه داره و...
حتما بهم بگین چون برام مهمه

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب همیشه اینطور نیست که شما یک زبان برنامه نویسی رو بلد باشید و بعد بیاید MMB رو یاد بگیرید و روش تسلط پیدا کنید، بلکه در بیشتر مواقع برعکس این موضوع صادق هست.

فرض کنید یک برنامه ریز در حیطه ی دروس مربوط به علوم کامپیوتر هدفش این باشه که فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی بتونن در زبان C تخصص پیدا کنن، خب نیاز هست که این برنامه ریزی بصورت پایه ای باشه تا جواب بهینه رو داشته باشه.

خب میان و دروس رو در سه مقطع دبیرستان، کاردانی و کارشناسی تقسیم میکنن، حالا باید بطور اصولی دانش پژوه رو با اصول آشنا کنن و یکسری اطلاعات پایه ای بهشون داده بشه تا موفقیت بیشتری حاصل بشه.

شاید روش اصولی این باشه که در دوره ی دبیرستان مبانی کامپیوتر آموزش داده بشه، و یک زبان (یا برنامه - هرچیزی که اسمش رو میزارید) آموزش داده بشه تا بصورت ساده، یکسری اصول رو بهشون یاد بده.
این زبان میتونه MMB باشه !
شما در این برنامه (اسکریپت نویسیش) با متغیرها و ساختارهای شرطی و حلقه ها آشنا میشید.
مثلاً در مقطع کاردانی ویژوال بیسیک آموزش داده بشه و بعد در دوره ی کارشناسی، زبان C.

منظور بنده این نیست که ساختار دقیقاً باید به این شکل باشه، هدفم این هست که این نکته رو متذکر بشم که شما با تسلط در MMB تازه میتونید پا به دنیای برنامه نویسی با زبان های قدرتمند بزارید و امید داشته باشید که خیلی راحت تر و سریع تر اون زبان رو فرا بگیرید.

بعنوان مثال، خود بنده، بطور جدی با هیچ زبان برنامه نویسی کار نمیکنم، اما مین MMB به من کمک کرده که دید بازتری داشته باشم، بطوری که زمانی که نیاز بود، خیلی راحت تونستم از AutoIt استفاده کنم، یا مثلاً کدهای دلفی رو درک کنم و ....

قطعاً شما با یاد گرفتن #C میتونید خیلی راحت MMB رو فرا بگیرید و روش تسلط پیدا کنید، اما فراموش نکنید که اینها تنها از جهاتی شبیه هم هستن، که اونها هم شامل اصول اصلی مثل تعریف متغیر و نوع داده و ساختار ها میشن، اما باز هم برای اینکه بدونید ListBoxAddItem چکاری انجام میده باید مستندات MMB رو مطالعه کنید و این ارتباطی به این موضوع نداره که شما برنامه نویس #C هستید یا دلفی و یا ++C !.

اما یاد گرفتن همین اصول در MMB راحت تر هست تا C، جایی که نوع داده ها 2 تا بیشتر نیستن، که در C علاوه بر اینکه خیلی بیشتر هست، پیچیدگی های خاص خودش رو هم داره.

برای همین هم هست که زبان های اسکریپت نویسی و برنامه نویسی مختلفی وجود دارن، هرکدوم از اونها قرار هست یکسری از نیاز ها رو برآورده کنن، البته با توجه به مخاطبشون.

نکته ی آخر اینکه شما اگر هرکدوم از زبان های مطرح رو انتخاب کنید و فرا بگیرید، اطمینان داشته باشید که زبان اسکریپت نویسی MMB برای شما حکم ریاضی دوره ی راهنمایی رو خواهد داشت، اما اگر میخاید ریاضیات دانشگاهی رو با نمره ی بالا پاس کنید، سعی کنید همین ریاضیات ساده ی دوره ی راهنمایی رو اصولی یاد بگیرید...!

m javad

کاربر متخصص
سوال آخرم این که شما خودتون چطوری برنامه مولتی مدیا بیلدر رو یاد گرفتین از پیش زمینه ای که در مورد زبان برنامه نویسی بلد بودید

یا اصلا برنامه نوییسی کار نکردید و فقط مولتی مدیا بیلدر کار کردید
اگر کسی یه زبان برنامه نویسی رو بلد باشه خیلی بعید به نظر میرسه که بیاد سراغ بیلدر
اکثر کسانی که الان به غیر از بیلدر ، به یه زبان برنامه نویسی مسلط هستند اول با بیلدر شروع کردند و بعد با استفاده از اون تجربه، رفتن به سراغ یه زبان دیگه

جدیدترین ارسال ها

بالا