من از شما عزیزان عذر میخام و امیدوارم از سوال دوباره من ناراحت نشید
من منظورم از یادگیری اصول ایننبود که هر زبانی رو یاد بگیرم تا باهاش تو ی بازار پول در بیارم
من میخام چیزی رو یاد بگیرم که مرجع باشه و از کل به جز باه نه بر عکس
مثلا اگر رانندگی را با یک تریلی یاد بگیرم خیلی راحتو بی در دسر با یک پراید میتونم یاد بگیرم که چطور رانندگی کنم
ولی بر عکس این موضع صادق نیست
من هم میخام زبانی رو به من معرفی کنید که هم بتونم مولتی مدیا بیلدر رو کار کنم اگر زمانی مولتی مدیا بیلدر از دور خارح شد و مثلا یک نرم افزار دیگه اومد چون اصول برنامه نویسی اصلی و مادر رو یاد گرفتم بتونم راحت با اون کار کنم
اصلا خود شما اساتید مولتی مدیا بیلدر از چه طریقی کانلا تونستید برنامه نویسی این نرم افزار را یاد بگیریر
دوست عزیز جسارت بنده را ببخشید آیا خود شما می دانید چه می خواهید

مالتی مدیا بیلدر یک مالتی مدیا ساز است که با امکانات اسکریپ نویسی و پلاگین ها خیلی فراتر ار مالتی مدیا ساز برای ما عمل می کند
مالتی مدیا ساز یعنی برنامه ایی که نرم افزار های چند رسانه ایی که دارای صدا تصویر و انیمیشن است که معمولا برای اتوران های سیدی استفاده می شود ...
زبانی که در آن برای اسکریپ نویسی استفاده می شود نه برنامه نویسی ....
فکر می کنم شما مفهوم این دو معقوله را متوجه نشده ایید
اسکریپت نویسی یعنی دستورالعمل های تعریف شده برای ما
اما برنامه نویسی یعنی مرجعیت دستورات
مالتی مدیل بیلدر یک مالتی مدیا ساز است و دارای محدودیت دستوراتی است که نیازمندی ها در ان با پلاگین ها تقریبا رفع شده است اما با محدودیت
اگر باز هم متوجه نشدید اگر ما به زبان علمی گفتیم ببخشید دوستانی که ترجمه این زبان علمی را به زبان عامیانه بلدن اند به دوستانم بگویند ....