راجع به گيرنده ماهواره و كانت شدن با اون كسي چيزي ميدونه ؟

كسي مي دونه چطور مي شه با دستگاه گيرنده ماهواره به اينترنت وصل شد
اگه كسي مي دونه يه توضيح بده لطفا ...

mohsenshahbazi

Active Member
اگه منظورت رسيور باشه اگه كارت پي سي اي با قابليت DVB بايد باشه تا بتونه ديتا رو دريافت و تبديل كنه

زياد تو فكر اين نباش كه بتوني با يه رسيور اينترنت مجاني گير بياري
يه بنده خدايي ميگفت :
.:: اينترنت هيچ جاي دنيا مجاني نيست ::.

محسن جان دستت درد نكنه
منظور من اينه كه آيا مي شه با دستگاه گيرنده فايل دريافت يا ارسال كرد يا اينكه فقط مي شه دريافت كرد يا اطلا هيچ كدوم
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم

mohsenshahbazi

Active Member
آخه نگفتي منظورت از دريافت كننده چيه ؟؟؟
اگه منظورت همين رسيور هاي معمولي باشه با اينا حتي بگم يه سري از كانالهاي MPEG-4 رو هم نميتوني ببيني چه برسه به ارسال و دريافت

ولي اگه رسيورت PCI باشه شايد بشه كه اون هم يه سري محدوديت داره مثل ادرس MAC

ar_radmand

Member
دوست عزيز من كامل ميدونم قضيه از چه قراره ....
چيزي كه شما احتياج داري يك DVB كارت هست كه قيمتش 110 هزار تومان هست .
يك ديش ماهواره كه قيمتش 20 هزار تومان و يك مودم كه همه قيمتي هست ....
و يك سرويس دهنده كه الآن واست توضيح ميدم چي كار ميكنه ...
شما با كمك خط تلفن آپلود ميكني و با ديش ماهواره كه به DVB کارتت وصل میکنی دانلود !
سرعتش هم اونقدر ها که فکر میکنین بالا نیست .

اما یه چیزی یادم رفت بگم اون هم اینکه اون سرویس دهنده واسط بین شما و اون ماهواره ای هست که تو فضا هست و شما باید علاوه بر پول تلفن که به عنوان خط آپلود ازش استفاده میکنی ماهیانه یه چیزی بین 15-30 هزار تومان ( بسته به سرویس دهنده داره ... ) پرداخت کنی ....

اگر هم بخوای که با همون دیش هم آپلود داشته باشی و هم دانلود ، برای پیدا کردن LNB و دیش قدرتمند دهنت سرویس میشه و باید ماهیانه چیزی حدود 300 دلار ( فکر میکنم !!! شاید بیشتر ) به حساب اون ماهواره در خارج از کشور واریز کنی ....

امیدوارم که جوابت رو گرفته باشی ..
اگر اطلاعات بیشتر خواستی در خدمتیم !!

( با پوزش از دوستان حرفه ای ، اگر اشکالی در توضیحات بود به بزرگی خودتون ببخشین ! )

ar_radmand

Member
دوست عزیز ، اگر خواستی که DVB کارت بخری خیلی باید حواست رو جمع کنی ...

چون این ها دو مدل هستند که ظاهرا هیچ تفاوتی هم با هم ندارند و من کسی رو نمیشناسم که بتونه فرق این دو رو تشخیص بده ...

یک مدل هست که اگر مدت زیادی ( یعنی چیزی حدود 15-20 ساعت ) باهاش کانکت بشی ، میسوزه و همه پولت حروم میشه ....
اگر خواستی از اینها بخری حواست باشه از آشنا بخری که اگه سوخت بعدا خر طرف رو بگیری ....

یکی از مزیت های این سرویس رو یادم رفت واست بگم و اون هم این که برای دانلود کردن فایل های خفن بزرگ ( و حتی کوچک ) شما فقط کافیه که Request رو از طریق خط تلفن ارسال کنی و وقتی فایل شروع به دانلود شدن ، کرد ، شما میتونی خط تلفن رو آزاد کنی و فقط از دیش استفاده کنی ( که پول تلفنت کمتر بیاد!)

( البته این امکان رو من شنیدم که رو بعضی از سرویس دهنده ها میشه ، مثل Nilesat ولی خودم این قضیه رو امتحان نکردم ! )

آقا ar_radmand عزيز
واقعا دستت درد نكنه > خيلي ساده و مفيد راهنمايي كردي > ازت ممنونم

متشكر از دوستان عزيز > همچنين از محسن جان

ar_radmand

Member
خواهش ميكنم ....
راستش ما از بر و بچه هاي مجيد آنلاين اونقدر مطلب ياد گرفتيم كه هر كاري كنيم بازم كمه ....

Navid4d

Member
saeid_bagheri گفت:
محسن جان دستت درد نكنه
منظور من اينه كه آيا مي شه با دستگاه گيرنده فايل دريافت يا ارسال كرد يا اينكه فقط مي شه دريافت كرد يا اطلا هيچ كدوم
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم

منم اطلاعاتم كامله عزيز ولي بجاي توضيح :
يه سايت بهتون معرفي ميكنم ......

www.comtaq.com

-------------

حالا كدوم يك از دوستان آدرس سايت و ماهواره ايي رو داره كه e-dsl انها سقف دانلود نداشته باشه و قيمتش هم مناسب باشه ....؟

جدیدترین ارسال ها

بالا