رابطه بین Max و Body paint

hamed1star

Member
ببین هادی جان شما وقتی اون رندر رو که خطوط سبز رنگ هم توش هست رو گرفتی فقط کافیه ببریش توی فتوشاپ و هر چی میخوای تکسچر بدی روی اون ست کن بهد هم همون عکس رو سیو کن و بعد به عنوان یه مپ روی متریال قرار بده و متریال رو به جسم بده بعد متوجه میشی همه چی ذقیقا سره جاشه .

افتاد؟

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
ببین هادی جان شما وقتی اون رندر رو که خطوط سبز رنگ هم توش هست رو گرفتی فقط کافیه ببریش توی فتوشاپ و هر چی میخوای تکسچر بدی روی اون ست کن بهد هم همون عکس رو سیو کن و بعد به عنوان یه مپ روی متریال قرار بده و متریال رو به جسم بده بعد متوجه میشی همه چی ذقیقا سره جاشه .

افتاد؟

ببین حامد جان

من این کار رو بلد بودم

اما مشکلم اینجاس

که موقع اعمال کردن تکسچر ادیت شده بعد از آنرپ ، هموجور که توی شکل قسمت رندر میبینی جاهایی که Seem دارن رو سیاه نشون میده که یه جورایی به هم نرسیدن

البته توی اشکال ساده مثل دیوار مسلماً اینجوری نمیشه

ببین چه جوریاست؟

پیوست ها

• SCreen.jpg
    SCreen.jpg
    294.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11

:Mohsen:

کاربر باتجربه
که موقع اعمال کردن تکسچر ادیت شده بعد از آنرپ ، هموجور که توی شکل قسمت رندر میبینی جاهایی که seem دارن رو سیاه نشون میده که یه جورایی به هم نرسیدن

خوب حتما اون خطوط سبز رو بهشون دقت نکردی
اون خطها به منزله پایان تکسچر هست، مثلا اگه تکسچر سر یه آدمو داری درست میکنی باید کل سر یک تیکه بیشتر نباشه و بعد در پشت سر دقیقا مثل یه توپ پلاستیکی که با چاقو نصفشو پاره کردی از هم جدا شده باشه
اون آموزش مکسی که گفته بودمو نگاه کنی همه چیز دستت میاد

hamed1star

Member
ببین حامد جان

من این کار رو بلد بودم

اما مشکلم اینجاس

که موقع اعمال کردن تکسچر ادیت شده بعد از آنرپ ، هموجور که توی شکل قسمت رندر میبینی جاهایی که seem دارن رو سیاه نشون میده که یه جورایی به هم نرسیدن

البته توی اشکال ساده مثل دیوار مسلماً اینجوری نمیشه

ببین چه جوریاست؟

بین هادی جان بزرگترین مشکل شما توی انرپ کردن هست این جسمی که شما داری نهایتا باید 3 تا تکه باشه نه اینقدر تکه تکه .
البته بهتر بگم نهایتا حتی اگه توی یه خط هم این اتفاق بیفته بعدش هنر فتوشاپ شما رو احتیاج داره . در ضمن این مورد یکی از همون چیزهایی هست که توی بادی پینت به راحتی حل میشه

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
آقا از همه بچه ها ممنونم

بهتر بیخیال بشیم...

زیاد طولانی شده...

ولی....

کس نخارد پشن من/........................./ جز ناخن انگشت من

موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا