Cyletech
Member
توضیح: عنوانی که برای این آموزش در نظر گرفتم، 'رابطه بین عنوان با توضیح مختصر و کلمات کلیدی' هست. همچنین شما در این آموزش شاهد ویژگی های خاص یکی از امکانات جالب گوگل خواهید بود.
ابزار کلمه کلیدی
ابزاری جهت انتخاب کلمات کلیدی می باشد که توسط این امکان می توانید یا کلمه کلیدی خود را وارد کنید و درصد فعالیت، کاربردی و تبلیغاتی این کلمه و همچنین کلمات کلیدی مشابه را بیابید، و یا آدرس یک وب سایت را بدهید تا کلمات کلیدی آن را پیدا کند و برای شما در به نمایش بگذارد.
همچنین شما می توانید کلمات کلیدی که به نمایش در می آید را ثبت کرده تا از خاطرتون نرود. برای بهره بردن از این امکان می توانید به بخش کلمه کلیدی در گوگل مراجعه کنید.
رابطه عنوان با توضیح مختصر وب سایت و کلمات کلیدی
هر سه اینها رابطه کامل مستقیم دارند و اگر یکی از آنها بلغزد، بقیه هم ترتیبشون بهم خواهد خورد!
حتما شما تابحال به دنبال آموزش هایی که بتواند به شما بنحو احسن راه و روش های بهینه ساختن عنوان بوده اید! درسته؟
مطالبی که من در وب سایت های آموزش بهینه سازی خواندم، مفید بود اما در سطح خودش! من از مطالبی که در وب سایت های دیگر ذکر شده، استفاده می کنم و مطلب خودم رو واضح تر بیان می کنم.
آیا ترافیک وب سایت شما پایین است؟
آیا مایل هستید کاربرانی بیشتر داشته باشید؟
آیا رتبه شما در گوگل پایین است؟
آیا دوست دارید در صفحات اول گوگل باشید؟
مطمئناً جواب تمام سوالات ذکر شده در بالا مثبت خواهد بود. اما چگونه می توان به محتوای سوالات بالا دست یافت؟
بسیار آسان! فقط ادامه آموزش را بخوانید...
قوانین عنوان بهینه
عنوان وب سایت شما باید از قوانین زیر پیروی کامل داشته باشد:
1- حاوی کلمات کلیدی چند کلمه ای باشد
2- دارای توضیح خاص در مورد وب سایت شما باشد
3- کلمات کلیدی باید با کاما از یکدیگر جدا شوند
4- توضیح باید با یک (-) از کلمات کلیدی جدا شود
5- حداکثر 8 کلمه کلیدی
برای نمونه: دریافت دانلود های ترسناک - دانلود روزانه نرم افزار، کتابچه های الکترونیکی آموزشی، ...
اگر دقت کنید متوجه می شوید که همچین توضیحی برای یک وب سایت ایرانی تابحال ثبت نشده است و این کمک می کنه که این در گوگل، وب سایت شما با این توضیح ثبت شود و چون خاص است، مسلماً افزایش رتبه را در پی دارد.
قوانین توضیح مختصر بهینه
توضیح مختصر وب سایت شما باید از قوانین زیر پیروی کامل داشته باشد:
1- مخلوط کردن کلمات کلیدی و توضیح در عنوان با یکدیگر
2- باید فقط حاوی متن باشد
3- استفاده از کلمات کلیدی جائز نیست
4- حداکثر 27 کاراکتر
5- باید یک جمله خبری باشد
6- افزودن کلماتی بی معنی به جمله جائز نیست
برای نمونه: دریافت روزانه نرم افزار های بروز شده و کتابچه های الکترونیکی جدید بصورت رایگان.
اگر دقت کنید متوجه می شوید که این توضیح مختصر برای وب سایت X همانند عنوانش هست که در بالا ذکر کردم.
قوانین کلمات کلیدی بهینه
کلمات کلیدی باید از قوانین زیر پیروی کامل داشته باشد:
1- حاوی کلمات کلیدی که در عنوان ذکر شده، باشد
2- برای جداسازی کلمات کلیدی از کاما استفاده شود
3- حداکثر حاوی 61 کاراکتر باشد
4- کلمات میبایست حاوی حروف کوچک باشد (برای زبان های بغیر از فارسی)
4- در نهایت کلمات کلیدی خاص یک کلمه ای که با موضوع وب سایت هماهنگی دارد را اضافه می کنیم
برای نمونه: دانلود روزانه نرم افزار، کتابچه های الکترونیکی آموزشی، دانلود، نرم افزار، کتابچه الکترونیکی، ...
کشف عنوان، توضیح مختصر و کلمه کلیدی خاص و بهینه
در اینجا با استفاده از امکان کلمه کلیدی گوگل که در اول آموزش در موردش بحث شد، خواهیم کلماتی بسیار خاص را مخصوص وب سایت خود پیدا کنیم.
وارد آدرس لینک شده شوید و سپس گزینه 'Descriptive words or phrases' را انتخاب کنید و کلمه کلیدی مانند دانلود نرم افزار را جستجو کنید.
در نتایج مشاهده می کنید که چه درصدی از کاربران از اون کلمه استفاده می کنند و ...
حال شما مثلا یک کلمه از لیست داده شده که رتبه نسبتاً بالایی دارد را انتخاب کنید و در صفحه اصلی گوگل جستجو کنید. و ببینید که وب سایت هایی که در صفحه اول داده رو میشه باهاشون رقابت کرد یا نه!
دقت کنید که چون گوگل بر اساس کلمه کلیدی جستجو می کنه، همه وب سایت هایی که دارای این کلمه کلیدی هستند رو نمایش میده. فقط اون آدرس هایی که آدرس صفحه اولشون رو میده ، مشاهده کنید. مثل زیر:
http://www.iranphp.org/
نویسنده: علیرضا اسکندرپور
ابزار کلمه کلیدی
ابزاری جهت انتخاب کلمات کلیدی می باشد که توسط این امکان می توانید یا کلمه کلیدی خود را وارد کنید و درصد فعالیت، کاربردی و تبلیغاتی این کلمه و همچنین کلمات کلیدی مشابه را بیابید، و یا آدرس یک وب سایت را بدهید تا کلمات کلیدی آن را پیدا کند و برای شما در به نمایش بگذارد.
همچنین شما می توانید کلمات کلیدی که به نمایش در می آید را ثبت کرده تا از خاطرتون نرود. برای بهره بردن از این امکان می توانید به بخش کلمه کلیدی در گوگل مراجعه کنید.
رابطه عنوان با توضیح مختصر وب سایت و کلمات کلیدی
هر سه اینها رابطه کامل مستقیم دارند و اگر یکی از آنها بلغزد، بقیه هم ترتیبشون بهم خواهد خورد!
حتما شما تابحال به دنبال آموزش هایی که بتواند به شما بنحو احسن راه و روش های بهینه ساختن عنوان بوده اید! درسته؟
مطالبی که من در وب سایت های آموزش بهینه سازی خواندم، مفید بود اما در سطح خودش! من از مطالبی که در وب سایت های دیگر ذکر شده، استفاده می کنم و مطلب خودم رو واضح تر بیان می کنم.
آیا ترافیک وب سایت شما پایین است؟
آیا مایل هستید کاربرانی بیشتر داشته باشید؟
آیا رتبه شما در گوگل پایین است؟
آیا دوست دارید در صفحات اول گوگل باشید؟
مطمئناً جواب تمام سوالات ذکر شده در بالا مثبت خواهد بود. اما چگونه می توان به محتوای سوالات بالا دست یافت؟
بسیار آسان! فقط ادامه آموزش را بخوانید...
قوانین عنوان بهینه
عنوان وب سایت شما باید از قوانین زیر پیروی کامل داشته باشد:
1- حاوی کلمات کلیدی چند کلمه ای باشد
2- دارای توضیح خاص در مورد وب سایت شما باشد
3- کلمات کلیدی باید با کاما از یکدیگر جدا شوند
4- توضیح باید با یک (-) از کلمات کلیدی جدا شود
5- حداکثر 8 کلمه کلیدی
برای نمونه: دریافت دانلود های ترسناک - دانلود روزانه نرم افزار، کتابچه های الکترونیکی آموزشی، ...
اگر دقت کنید متوجه می شوید که همچین توضیحی برای یک وب سایت ایرانی تابحال ثبت نشده است و این کمک می کنه که این در گوگل، وب سایت شما با این توضیح ثبت شود و چون خاص است، مسلماً افزایش رتبه را در پی دارد.
قوانین توضیح مختصر بهینه
توضیح مختصر وب سایت شما باید از قوانین زیر پیروی کامل داشته باشد:
1- مخلوط کردن کلمات کلیدی و توضیح در عنوان با یکدیگر
2- باید فقط حاوی متن باشد
3- استفاده از کلمات کلیدی جائز نیست
4- حداکثر 27 کاراکتر
5- باید یک جمله خبری باشد
6- افزودن کلماتی بی معنی به جمله جائز نیست
برای نمونه: دریافت روزانه نرم افزار های بروز شده و کتابچه های الکترونیکی جدید بصورت رایگان.
اگر دقت کنید متوجه می شوید که این توضیح مختصر برای وب سایت X همانند عنوانش هست که در بالا ذکر کردم.
قوانین کلمات کلیدی بهینه
کلمات کلیدی باید از قوانین زیر پیروی کامل داشته باشد:
1- حاوی کلمات کلیدی که در عنوان ذکر شده، باشد
2- برای جداسازی کلمات کلیدی از کاما استفاده شود
3- حداکثر حاوی 61 کاراکتر باشد
4- کلمات میبایست حاوی حروف کوچک باشد (برای زبان های بغیر از فارسی)
4- در نهایت کلمات کلیدی خاص یک کلمه ای که با موضوع وب سایت هماهنگی دارد را اضافه می کنیم
برای نمونه: دانلود روزانه نرم افزار، کتابچه های الکترونیکی آموزشی، دانلود، نرم افزار، کتابچه الکترونیکی، ...
کشف عنوان، توضیح مختصر و کلمه کلیدی خاص و بهینه
در اینجا با استفاده از امکان کلمه کلیدی گوگل که در اول آموزش در موردش بحث شد، خواهیم کلماتی بسیار خاص را مخصوص وب سایت خود پیدا کنیم.
وارد آدرس لینک شده شوید و سپس گزینه 'Descriptive words or phrases' را انتخاب کنید و کلمه کلیدی مانند دانلود نرم افزار را جستجو کنید.
در نتایج مشاهده می کنید که چه درصدی از کاربران از اون کلمه استفاده می کنند و ...
حال شما مثلا یک کلمه از لیست داده شده که رتبه نسبتاً بالایی دارد را انتخاب کنید و در صفحه اصلی گوگل جستجو کنید. و ببینید که وب سایت هایی که در صفحه اول داده رو میشه باهاشون رقابت کرد یا نه!
دقت کنید که چون گوگل بر اساس کلمه کلیدی جستجو می کنه، همه وب سایت هایی که دارای این کلمه کلیدی هستند رو نمایش میده. فقط اون آدرس هایی که آدرس صفحه اولشون رو میده ، مشاهده کنید. مثل زیر:
http://www.iranphp.org/
نویسنده: علیرضا اسکندرپور
حق تألیف و تصنیف تنها با گروه ایران PHP می باشد