Fa ذخیره یک فایل از داخل پروژه، در کامپیوتر با نام فارسی!

سلام، من توی پروژه ام یه دکمه دارم که با کلیک بر روی اون، یه فایلی رو داخل کامپیوتر کاربر (دسکتاپ) ذخیره می کنه. و یه فایل editbox هم گذاشتم که اسم اون فایل رو بشه خود کاربر انتخاب کنه! همه چی درست کار می کنه و فایل هم ذخیره میشه اما اگر توی اون ادیت باکس اسم فایل رو یه اسم فارسی انتخاب کنی، فایل ذخیره شده، اسمش خرچنگ قورباغه میشه! کسی نمیدونه چکار باید کرد که اسم فایل بوصرت خوانا و فارسی ذخیره بشه؟!

sadeghza

Member
سلام

این یه نمونه هست براتون درست کردم ... ولی بهتر بود نمونه کار خودتون رو پیوست می کردید

پیوست ها

• save.rar
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 39
آخرین ویرایش:
ممنونم. آخه پروژه خودم حجمش زیاده! نمیشه آپ کنم و چون داخل یکم پیچیدگی داره خیلی درد سر داره که فقط اون قسمتشو جدا کنم و بذارم! ممنونم مال شما هم درست کار نکرد.

ببینید، اصل ماجرا اینه که با استفاده از پلاگین ضبط صدا، فایل صوتی از داخل پروژه ضبط میشه و با زدن دکمه ذخیره، روی کامپیوتر کاربر ذخیره میشه! همه چی درست کار می کنه ولی اگه توی ادیت باکس اسم فایل رو فارسی بنویسه، فایل ذخیره شده اسمش خرچنگ قورباغه میشه! واسه مال شما هم خرچنگ قورباغه شد!!!

آخرین ویرایش:

sadeghza

Member
احتمالا زبان فارسی ویندوزتون رو تنظیم نکردید ....

چون که اینکه من درست کردم صحیح کار میکنه !

2 احتمال وجود دارد

1. به مسیر زیر بروید
control panel > region and language
در تب administrative
change system locate
روی persian قرار دهید و پیام می دهد ری استارت کنید

اگر درست نشد احتمال 2 رو بگم

:-? بازم نشد! الان من توی پروژه فارسی که می نویسم توی ایدت باکس مشکلی نداره! ذخیره که می کنم اسم فایل خرچنگ قورباغه میشه!

علاوه بر اون،من پروژه ام رو هر کاربری می خواهد استفاده کنه! یعنی کاربرش عام هست! نمیشه که به هر کاربری ه میخواهد از پروژه استفاده کنه بگیم بره تو تنظیمات کنترل پنلش، این تغییرات رو انجام بده!

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بازم نشد! الان من توی پروژه فارسی که می نویسم توی ایدت باکس مشکلی نداره! ذخیره که می کنم اسم فایل خرچنگ قورباغه میشه

زبان فارسی روی سیستم شما نصب نیست مراحلی دوستم رفتن رو برید و نصب کنید درست میشه

علاوه بر اون،من پروژه ام رو هر کاربری می خواهد استفاده کنه! یعنی کاربرش عام هست! نمیشه که به هر کاربری ه میخواهد از پروژه استفاده کنه بگیم بره تو تنظیمات کنترل پنلش، این تغییرات رو انجام بده!

تو اکثر سیستم ها 90 درصدشون این مشکل نیست و درست کار میکنه اون 10 درصد هم که نصب نیست خوب باید نصب کنید اصولش همینه میتونید اول برنامه یه آموزش کوچیک بزارید اینکه مشکلی نیست

تو خیلی از پروژه ها من دیدم این کار رو میکنن پس شما هم زیاد سخت نگیر و همین کار رو بکن

زبان فارسی روی سیستم شما نصب نیست مراحلی دوستم رفتن رو برید و نصب کنید درست میشه

هست! اون تنظیمات رو روی سیستمم قبلا انجام داده ام! ری استارت هم کرده ام! من هیچ جایی با زبان فارسی توی ویندوزم مشکل ندارم! توی هیچ نرم افزاری! فقط اینجا این مشکل رو دارم!!!!

احتمالا زبان فارسی ویندوزتون رو تنظیم نکردید ....

چون که اینکه من درست کردم صحیح کار میکنه !

2 احتمال وجود دارد

1. به مسیر زیر بروید
control panel > region and language
در تب administrative
change system locate
روی persian قرار دهید و پیام می دهد ری استارت کنید

اگر درست نشد احتمال 2 رو بگم

میشه لطف کنید احتمال دو رو بگید!؟ چون از اولی حل نشد!

MahmoodM30

برای من هیچ مشکلی نداره و به خوبی کار میکنه. میشه شما کدی رو که برای این کار نوشتین بزارید؟

sadeghza

Member
این فایل کمپایل شده هست و فقط اجرا کنید اگر درست هست احتمال 2 اشکال از پلیر برنامه می باشد ..... شاید ! من فرضم بیشتر روی 1 بود

این رو دانلود کنید ...همون طور که دوستمون فرمود اون باید کار بکنه.....

حالا اینو امتحان کنید

پیوست ها

• save_exe.rar
    767.6 کیلوبایت · بازدیدها: 41

sadeghza

Member
تنها چیزی که میشه گفت باید ایراد از ویندوزتون باشه! چون دیگه همه جوره این رو چک کردم روی چن تا سیستم !!!! برا اطمینان روی سیستم دوستی اشنایی ... امتحانش کنید فایل دومی رو و نتیجه رو ببینید ... ویندوزتون چیه ؟ ویندوز 7 سرویس پک 1 هست مال من

دوستان اگر می تونن نظر بدن ...من که دیگه در همین حد می دونم

موفق باشید

ممنونم از اینکه وقت میذارید و پاسخ میدید. ویندوز من 7 - 64 bit - سرویس پک 1 - Home premium

MahmoodM30

همون راهنمایی ها اولی حلال مشکلشون بودن

اگه از کد دوستمون استفاده کردین هیچ مشکلی نداره و روی لپ تاپ و کامپیوتر من به درستی کار میکنه و ایرادی نداره مشکل از سیستم شماس

جدیدترین ارسال ها

بالا