ذخیره موسیقی در حال اجرا!!

سلام؛
من توی پروژه ام یک بخش دارم که یه پلیر صوتی هست بعد چندتا دکمه که هر دکمه یک موزیک رو توی پلیر اجرا می کنه؛ حالا می خوام:

یه دکمه "ذخیره" وجود داشته باشه که تشخصی بده الان مثلا موسیقی شماره 2 درحال اجرا هست، حالا روی این دکمه که کلیک می کنم اون موسیقی مورد نظر رو از داخل محتویات سی دی بگیره و وقتی کاربر روش کلیک می کنه، اون آهنگ توی محل مورد نظر کاربر ذخیره بشه!

مرسی

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
خب برای اینکه بتونید آدرس موزیک رو بدست بیارید باید از کد های path$=CBK_OpenDir+CBK_OpenFile استفاده کنید که اولی مسیر پوشه و دومی هم اسم رو با فرمتش بدست میاره و توی متغییر path ذخیره میکنه

بعدش با دستور BrowseForFolder محل ذخیره رو تعیین میکنید بعدشم با دستور زیر عملیات ذخیره و کپی موزیک به محل مورد نظر رو انجام میدید

کد:
SysCommand("CopyFile","file1,file2")

کلیت کار رو براتون توضیح دادم خودتون بایکم کار روی کد ها و .. میتونید انجام بدید درضمن میتونید با یه جستجو کلی مطلب در این مورد به دست بیارید

• Like
Reactions: 9up

MahmoodM30

اینم یه نمونه ساده درضمن بهتره یه مطالع ای داشته باشید و کتاب جامع بیلدر رو بخونید

بعد از اینکه کار با توابع و کد ها متغییر ها رو یاد گرفتید برید سراغ اینجور پروژه ها و ....

ناراحت نشید به خاطر خودتون میگم :wink:

پیوست ها

• Media1.rar
    624 بایت · بازدیدها: 22
وای مرسی. ببخشید زحمتتون دادم ولی ببینید من که نمیخام اینطوری فایل موسیقی رو لود کنم!

چندتا دکمه هست که هرکدوم مال یه آهنگه!

مثلا دکمه 1 : اجرای آهنگ 1
دکمه2: اجرای آهنگ 2

MahmoodM30

:green: من فقط این نمونه رو گذاشتم ببینید که چطور میشه این کار رو کرد

شما خودت باید ماهیگیری رو یاد بگیری نه اینکه بخوایی یکی ماهی رو بگیره بده دستت :wink:

m javad

کاربر متخصص
ببینید
شما چنتا دکمه دارید که هرکدوم یه فایل رو پخش میکنه
پس آدرس ها از قبل معلوم هست
حالا قراره دکمه ذخیره آهنگ درحال پخش رو ذخیره کنه
اینطور عمل کنید
برای مثال دوتا دکمه دارید که هرکدوم یه آهنگ رو پخش میکنه
دکمه اول:

کد:
AudioAddress$='C:\myfile1.mp3'
AudioOpen("AudioAddress$")
AudioPlay()
دکمه دوم:

کد:
AudioAddress$='C:\myfile2.mp3'
AudioOpen("AudioAddress$")
AudioPlay()
دکمه ذخیره:

کد:
SaveFile("Audio Files (*.mp3)|*.mp3||","AudioAddress$")
OpenFile$=CBK_OpenDir
If (OpenFile$<>'') Then
  AudioAddress1$=OpenFile$+ExtractName(AudioAddress$)+ExtractExt(AudioAddress$)
  SysCommand("CopyFile","AudioAddress$,AudioAddress1$")
End

مرسی ی ی ی ی ی ی همشهری! بعدش میشه با یه اسم دیگه ذخیره اش کرد!؟ یعنی با اسم فایل اصلی ذخیره نشه؟

m javad

کاربر متخصص
تو کدتون قسمت AudioAddress$ رو تغییر بدید به نامی که میخواهید:
کد:
مثلا:

کد:
SaveFile("Audio Files (*.mp3)|*.mp3||","123.mp3")

این کارو کردم ولی نشد!!! بازم فایل با همون اسم اصلیش ذخیره میشه!!

میشه اسم خود فایل باشه + یه کلمه ی دیگه؟! مثلا:

اسم فایل اصلی: music1.mp3
اسم فایل اصلی دوم: music2.mp3

اسم فایلی که ذخیره میشه:
music2-myproject.mp3
music1-myproject.mp3

یا:

myproject-music1.mp3
myproject-music2.mp3

m javad

کاربر متخصص
تا زمانی که تک به تک خطهایی که مینویسید رو ندونید چه کاری انجام میده، همین مشکل وجود داره و با کوچکترین تغییری به مشکل میخورید
شما باید بتونید تحلیل برنامه نوسیی داشته باشید که جز با تمرین به دست نمیاد

علاوه بر اون خط که نام پیش فرض رو نمایش میده باید خط های بعدی رو هم تغییر میدادید:
توی خطی که آدرس + نام + پسوند وجود داره باید تغییر ایجاد کنید
پس اگر کمی دقت می کردید متوجه میشدید که میتونید کلا نام دلخواهتون رو جایگزین کنید به جای ExtractName(AudioAddress$)
حالا میخواهید همون نام باشه به علاوه یه کلمه دیگه، پس بین نام و پسوند اون رو وارد کنید:

کد:
OpenFile$=CBK_OpenDir
If (OpenFile$<>'') Then
  AudioAddress1$=OpenFile$+ExtractName(AudioAddress$)+'-myproject'+ExtractExt(AudioAddress$)
  **Message("","AudioAddress1$")
  SysCommand("CopyFile","AudioAddress$,AudioAddress1$")
End

یه مسیج تو کد براتون گذاشتم، فعالش کنید و یه بار هم با مسیج کد رو اجرا کنید تا متوجه بشید داره مسیر و نام فایل برای ذخیره شدن رو میسازه
حالا میتونید هر تغییری که میخواهید اعمال کنید و با مسیج اون رو ببینید.
سعی کنید در آینده با این کار تو اکثر قسمتهایی که میشه ، قسمتهای گنگ کد رو مورد بررسی قرار بدید.
با این کار خیلی راحت میتونید بفهمید که چه روندی داره توی کد نویسی پیش میره
موفق باشید

100chi

New Member
با سلام خدمت دوستان گرامی
در ادامه اگر ما بخواهیم دکمه آهنگ در حال پخش با دیگر دکمه ها متمایز باشد چه باید بکنیم؟
مثلا از bitmap button برای انتخاب تراک موسیقی استفاده میکنیم و میخواهیم Click image به عنوان تصویر نهایی تا پایان پخش آهنگ به عنوان تصویر پیشفرض دکمه باشد.
با سپاس فراوان

100chi

New Member
دوست عزیز 100chi متوجه منظور شما نشدم

سلام farid00 جان
منظور بنده اینه که ما در یک صفحه چندتا دکمه (bitmap button ) داریم که هرکدوم آهنگی رو پخش میکنه
میخواستم بدونم چطور میشه به bitmap button فهموند که دکمه آهنگ در حال پخش با بقیه دکمه ها متفاوت باشه
برای مثال 3تا عکس به رنگ های سیاه و سفید و قرمز برای یک دکمه داریم و با کلیک روی دکمه ، آهنگ مورد نظر پخش میشه. در حالت عادی bitmap button وقتی روی دکمه ای کلیک شد ، اون دکمه با تصویر اول(سیاه) نمایشش ادامه میده.
سوال بنده اینه که آیا این امکان وجود دارد که با کلیک روی bitmap button ، عکس سومش (قرمز) تاپایان پخش موسیقی به نمایش در بیاد؟
یعنی bitmap button بفهمه که در حال پخش اون آهنگ ، سومین عکس ، عکس دکمشه نه اولین عکس.
با سپاس از شما

Singular

Active Member
سلام منظور شما رو متوجه نشدم
ولی اینکه بفهمم آهنگ در حال پخش هست یا نه بلد نیستم

اگه اینو بدونم فکر کنم بتونم کمکتون کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا