ذخیره فایل انیمیشن در مکس

nimahtm

Member
من میخوام بالاخره این انیمیشن رو یاد بگیرم .ولی مشکل اولم فعلا با ذخیره کردن یه کار انیمیشن حتی خیلی ساده در مکس هستش ...یکی ما رو یکم راهنمایی کنه و اینکه با وی ری چطوریه قضیه ؟ من مکس وی ری تقریبا نزدیکای ملی پوش شدنم اما انیمیشن دسته دومم نیستم.....
با وی ری میشه انیمیشن ذخیره کرد آیا؟:sad:

nimahtm

Member
فیلم نه ولی در حد یه کار معماری ..که دوربین حرکت کنه دور ساختمان آبجکت ها حرکتی داشته یاشند و بشه یه خروجی avi یا .. بده بیرون
نرم افزارای دیگه رو می دونم اما با مکس رو ترجیح میدم

amin256

Well-Known Member
فیلم نه ولی در حد یه کار معماری ..که دوربین حرکت کنه دور ساختمان آبجکت ها حرکتی داشته یاشند و بشه یه خروجی avi یا .. بده بیرون
نرم افزارای دیگه رو می دونم اما با مکس رو ترجیح میدم
ببینید اولا فقط با انیمیشن تو ویری مشکل دارید یا نه کلا تو مکس انیمیشن کار نکردید؟
ثانیا مشخص نکردید آیا صحنه شما داخلیه یا بیرونی؟

nimahtm

Member
ببینید اولا فقط با انیمیشن تو ویری مشکل دارید یا نه کلا تو مکس انیمیشن کار نکردید؟
ثانیا مشخص نکردید آیا صحنه شما داخلیه یا بیرونی؟

مرسی از پیامتون من یکم تو کار انیمیشن کلا پیاده ام ....فرقی نداره خارج باشه یا داخلی می خوام فقط در حد فیلم که بشه تو مدیا پلیر باز بشه..
یعنی شما فرض کن صحنه آماده اس مونده خروجی رو ذخیره کنم Avi .mpg.mp4 m و آیا هست؟ ..
آیا وی ری خروحی انیمیشن داره ؟ مثلا اگه من دوربینم فیزیکال باشه و یه مسیر تعریف کنم کیفیت انیمیشن مثل رندر وی ری(عکس) طبیعی تر میشه ؟ چون مکس حالت استانداردش کیفیتی نداره !!!

nc_hamid

Member
سلام
مشکل از اونجاست که سوال رو بد مطرح کردی دوستان گیج شدن.
فرمت خروجی ربطی به موتور رندر نداره .
اول تو تنظیمات رندر رنج فریم ها رو مشخص کن . بعد تو قسمت Save فرمت .avi رو بده .( تو مکس فرمت های دیگه فیلم رو نداری)
البته این روش رو اصلا توصیه نمی کنم . بهترین کار اینه که jpg Sequence بگیری. یعنی تو قسمت Save همون فرمت Jpg بده . بعد عکس های بدست اومده رو تو نرم افزار تدوین تبدیل به فیلم کن .

amin256

Well-Known Member
مرسی از پیامتون من یکم تو کار انیمیشن کلا پیاده ام ....فرقی نداره خارج باشه یا داخلی می خوام فقط در حد فیلم که بشه تو مدیا پلیر باز بشه..
یعنی شما فرض کن صحنه آماده اس مونده خروجی رو ذخیره کنم Avi .mpg.mp4 m و آیا هست؟ ..
آیا وی ری خروحی انیمیشن داره ؟ مثلا اگه من دوربینم فیزیکال باشه و یه مسیر تعریف کنم کیفیت انیمیشن مثل رندر وی ری(عکس) طبیعی تر میشه ؟ چون مکس حالت استانداردش کیفیتی نداره !!!
البته که وی ری خروجی انیمیشن هم میده. این سبک از انیمیشنی که میخوای بسازی که دوربین حرکت کنه و اشیا ثابت باشن اصطلاحا fly trough نامیده میشه که واسه سرعت کار میتونی از ترکیب الگوریتم های brute force و Photon map استفاده کنی. منتها تنظیماتت رو باید بالا بگیری که تصویر نویز بهم نزنه.

nimahtm

Member
آره اینارو دیدم اینا که کار شرکتای مشهوره همشون ...منم در همین حد میخوام البته After effects که قاعدتا تو اینا تاثیر داره

جدیدترین ارسال ها

بالا