ذخیره سازی با Xml

masoudies

Member
سلام.

میخواستم بدونم دوستان میتونند ذخیره سازی با XML از فلش رو توضیح بدند و اینکه چرا برای ذخیره اطلاعاتمون از XML استفاده میکنیم و مزیتش نسبت به Access چیه؟

ممنون میشم

shirini_forush

Well-Known Member
مزیتش اینه که text ه. و برای خوندنش به درایور یا معرف یا مفسر خاصی نیاز نیست.
خیلی هم گسترش پذیره. حتی با notepad هم میشه به راحتی اون رو تولید کرد.
خیلی راحت قابل فهمه. با تمام پروتکولهای انتقال داده هماهنگه (چون تکست خالیه)
و... (خیلی زیاده)

در مورد ذخیره سازی... اگر منظورتون استفاده از اطلاعات ذخیره شدست، همین امشب یه تاپیک دربارش ایجاد کردم.
اگر ذخیره کردن اطلاعات تو xml ه. باید از یه زبان سرور ساید (برای وب) و یا یک فایل exe (برای کلاینت) استفاده کنید.
که اطلاعات رو از flash بگیره و تو xml ذخیره کنه.
چون فلش دسترسی write مستقیم تو فایل ها نداره.

masoudies

Member
ممنون سفیر استفاده کردم. و همچنین از اون ارتباط با asp.net.

من متوجه شدم چرا از xml برای ارتباط با دیتا بیس ها استفاده میکنند طبق دلایلی که دوستان گفتند ولی متوجه نشدم چرا ما اطلاعات رو در خورد فایل xml ذخیره میکنیم مثه همون مثال پیام های خصوصی. در صورتی که فایل xml هیچ امنیتی نداره نسبت به access و sql server .

و یک سوال دیگه.

من برای ذخیره از فلش در فایل xml از asp استفاده کردم. یعنی میومدم دیتا رو دریافت میکردم از فلش و با دستور writeline اون رو طبق اصول xml توی فایل xml ذخیره میکردم. البته نمیدونم روش بهتری هم هست یا نه ولی میخواستم برای این کار با asp.net چه کاری باید انجام دهم.

shirini_forush

Well-Known Member
توی asp.net هم میتونید با کلاس XMLWriter کار کنید هم به صورت Text file باز کنید و مثل کنسول توش بنویسید...

masoudies

Member
سلام

میتونید یه نمونه از سورس ذخیره سازی و ویرایش با Asp یا Asp.net رو درون فایل Xml توسط فلش برام قرار بدید؟

خیلی مهمه برام

ممنون

بالا