Fa ذخیره دیتابیس در محل دلخواه کاربر

alimaya

Active Member
سلام به همه دوستان محترم.
میخواستم بدونم راهی هست که بشه دیتابیس فراخوانی شده توسط کاربر رو در محلی که کاربر میخواد ذخیره کرد؟
با دستور SaveFile خود MMB که فکر نمیکنم بشه. خودم به این نتیجه رسیدم که مسیر فراخوانی شده فایل رو بریزم تو
یه متغییر رشته ای و بعد با SysCommand یه کپی ازش بگیرم و بعد کاربر هرجا میخواد دیتابیس رو ذخیره کنه. ولی
هرکاری میکنم نمیشه. یعنی دیتابیس فراخوانی میشه ولی نمیتونم ازش کپی بگیرم. ممنون میشم اگه راهنماییم
کنید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دستور SaveFile فقط یک دایالوگ باز میکنه که از کاربر میپرسه فایلشو کجا میخاد ذخیره کنه، بعد از بسته شدن این پنجره، مسیر فایل رو برمیگردونه.
حالا شما میتونید با استفاده از دستور SysCommand فایلتون رو کپی کنید.
اما من منظورتون رو متوجه نمیشم که دیتابیس فراخوانی میشه اما نمیتونید ازش کپی بگیرید !
بیشتر توضیح بدین لطفاً

alimaya

Active Member
دستور SaveFile فقط یک دایالوگ باز میکنه که از کاربر میپرسه فایلشو کجا میخاد ذخیره کنه، بعد از بسته شدن این پنجره، مسیر فایل رو برمیگردونه.
حالا شما میتونید با استفاده از دستور SysCommand فایلتون رو کپی کنید.
اما من منظورتون رو متوجه نمیشم که دیتابیس فراخوانی میشه اما نمیتونید ازش کپی بگیرید !
بیشتر توضیح بدین لطفاً

مرسی به خاطر توجهتون.
منظورم اینه که من مسیر دیتابیس رو با OpenFile بر میگردونم تو یه متغیر رشته ای. بعد دستور لود شدن دیتابیس رو با
استفاده از مسیر ذخیره شده تو متغییر میدم و دیتابیس آماده کار میشه. حالا میخوام فایل رو save as کنم. خب به قول
خودتون باید کپی بگیرم ازش. منم همینو گفتم که میخوام از دیتابیس فراخوانی شده کپی بگیرم دیگه!
اگه میشه راهنماییم کنید که چطور از SaveFile و SysCommand استفاده کنم. اینم کدی هست که برا کپی فایل میدم.

کد:
SaveFile$=''
SaveFile(" Rlu Files (*.rlu)|*.rlu|","*.rlu")
Path$=SaveFile$
ReturnExt$=ExtractExt(Path$)
ReturnName$=ExtractName(Path$)
ReturnDir$=ExtractDir(Path$)
ReturnDrive$=ExtractDrive(Path$)
dest$=ReturnDrive$+ReturnDir$+ReturnName$+ReturnExt$
d$=CHR(92)
return$=StrIns(dest$,d$,3)
SysCommand("CopyFile","source$,dest
$")[/CODE]

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
یک خطای کوچک در کدهاتون وجود داره.
دیالوگ SaveFile، متغیر$SaveFile رو پر نمیکنه، بلکه $OpenFile رو پر میکنه !
یا از $OpenFile استفاده کنید و یا از <File>.

alimaya

Active Member
یک خطای کوچک در کدهاتون وجود داره.
دیالوگ SaveFile، متغیر$SaveFile رو پر نمیکنه، بلکه $OpenFile رو پر میکنه !
یا از $OpenFile استفاده کنید و یا از <File>.

خیلی ازتون ممنونم جناب nevercom. مشکلم حل شد. من فکر میکردم باید مثل دستور OpenFile عمل کنم! ای امان
از تازه کار بودن!
بازم ازتون متشکرم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا