ذخیره تنظیمات برنامه

mbsa

Active Member
سلام
من رو یه برنامه آموزشی دارم کار می کنم و باید تنظیمات برنامه و همچنین سابقه کاربری که مثلاً چه تمرین هایی را انجام داده ذخیره بشه و به نظر شما از چه روشی برای ذخیره این اطلاعات استفاده کنم .
در ضمن ، من با پلاگین sqlite و کلاً برنامه sql server آشنایی ندارم و خودم قصد داشتم تنظیمات را رو فایل های متنی ذخیره کنم .

با تشکـر

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب شما سه راه دارین که با تابع SaveVariable اطلاعات مربوطه رو تو رجیستری ذخیره کنید و با تابع LoadVariable هم اون اطلاعات رو بخونیدو تو برنامتون اعمال کنید و دیگری استفاده از یک فایل ولی مانند فایلهای INI باهاش رفتار کنید مانند نمونه : FONT=TAHOMA و دیگری هم استفاده از دیتابیس هست که کار چندان سختی نیست البته با توجه به آموزشی که براش داده شده فقط باید این قسمتها رو تو اون آموزش پیدا کنید ساخت دیتابیس , ساخت جدول , ایجاد فیلد و همینطور گرفتن اون فیلدها.

mbsa

Active Member
L0030fer جان ، ممنون از پاسختون
اما برای فایل های ini ، برای فراخونی اون ها بایدبرحسب شماره خط ها باشه ، درسته ؟
اگه اینطوریه ، مثلاً تنظیمات فونت خط 6و تنظیمات رنگ خط 20 و برنامه بخواد تو فایل ini فقط همین دو تا متغیر را ذخیره کنه . اینطوری باید خط 6 و خط 20 پر بشه . این کار عملیه؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر اطلاعات زیادی نیست استفاده از همون فایل متنی بهتر رو راحت تر هست
هم میتونید از این روش استفاده کنید که اطلاعات خاص در خط خاصی ذخیره شده باشه، مثلاً شما همیشه میدونید که نام کاربر در خط مثلاً 5 ذخیره شده.
ضمن اینکه پلاگین Plugy توانایی پردازش فایل های INI رو داره.

mbsa

Active Member
مشکل منم دقیقاً همینه ، اطلاعات زیادی باید ذخیره بشه . بخصوص برای سوابق کاربری بیشتر از 30 متغیر باید تعریف و ذخیره بشه .
با این حال بازم شما فایل های ini را پیشنهاد میدید ؟

Member
من یه نمونه از کارهای قدیمی ام رو برات میذارم از روش نگاه کن
هیچ محدودیتی هم توی تعداد وجود نداره

پیوست ها

• reset.rar
    303.5 کیلوبایت · بازدیدها: 84

amin2dpr

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

من خودم در حال ساخت برنامه ای هستم و با این مشکل بر خوردم که تونستم حلش کنم

برنامه من قابل نصب نیستش ولی تنظیماتو ذخیره میکنی و قابلیت بک آپ گیری هم داره

البته باید بگم که ذخیره از طریق ریجستری هستش ولی امتیازش اینه که با تعویض ویندوز اگر فایل بک آپ و داشته باشی

تنظیمات به جای اول بر میگرده

این مثالش هستش که یه بک آپ رو در مسیر C:\amin2dpr.reg ذخیره میکنه

و میتونی این متن رو با برنامه درست کنی یعنی قابلیت آدرس دهی بهش بدی و غیره

برای توضیحات بیشتر به آدرس زیر برو

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=168733

پیوست ها

• amin2dpr.zip
    176 بایت · بازدیدها: 19

جدیدترین ارسال ها

بالا