ذخيره عكس در بانك

BeHnAm_akb

Active Member
به نظر شما ذخيره عكس در ديتابيس بهتره يا به صورت فايل حجم كدوميك كمتره؟

omidak

Active Member
سلام:
اگر اینکه برات هزینه خرید دیتابیس مهم نیست همون دیتابیس بهتره.
اما ازهمه لحاظ رویه فایل ساده تر و راحت تره و هزینش هم کمتره :wink:

oxygenws

Active Member
اگر روی بانک ذخیره کنی، احتمال اینکه بعدا به مشکل بخوری (مثلا برای انتقال بانک) خیلی زیاده.

توجه کن که هر چه حجم بانکت بیشتر باشه، سرعت پردازش اون کمتر خواهد شد (البته در تعداد رکورد های بالا این قضیه مهم هستش)

موفق باشید

omidak

Active Member
سلام:
اما فکر نکنم ها امید جان. چون این اگر از blob یا varbinary استفاده کنید. دیتابیس اونها رو در یک محلی ذخیره میکنه و در فهرست خودش به اونها شماره میده. هنگامی که بخوایید اونها رو بخونید به سراغ اشون میره.

همچنین در برنامه هایه جدید تحت شبکه مثلاً فروم هایه جدید از این سیستم برایه ذخیره آواتارها استفاده میکنند.
و این رو هم من تویه کتاب oracle خونده بودم که مشکلی پیش نمیاد. :wink:

BeHnAm_akb

Active Member
ممنونم

من فقط مشكلم پشتيبان كرفتن از فايله اگه فقط ديتابيس بود راحت مي شد هر روز پشتيبان كرفت

omidak

Active Member
BeHnAm_akb گفت:
ممنونم

من فقط مشكلم پشتيبان كرفتن از فايله اگه فقط ديتابيس بود راحت مي شد هر روز پشتيبان كرفت
سلام:
اگر دیتابیس برات سنگین نمیشه یا اینکه از دیتابیس استفاده کن :wink:

AliReza26

Active Member
به نظر من هم فايل بهتره....

در ضمن نگهداري عكس ها در فايل راحتتر و امن تر است و نيازي به پشتيبان كرفتن هم نداره........

oxygenws

Active Member
بستگی به بانک داره و با شناختی که از بهنام داره، می خواد این کار رو با MySQL بکنه و البته تخصص من هم همون MySQL هستش :)

مثلا نوع جدول MYISAM در MySQL برای کل بانک یک فایل درست می کنه که ذخیره عکس های زیاد در بانک هم باعث می شه حجم کل بانک بسیار زیاد بشه و مشکل دوم اینه که سیستم عامل نسبت به حجم فایل محدودیت داره (این بسته به نوع سیستم عامل متفاوته، ولی مهم اینه که جامعیت نداره) و اگر احیانا بانک طرف بزرگ بشه، امکان افزودن رکورد به خاطر سیستم عامل هم نخواهد بود!!!

و مورد سوم......
برای بازیابی عکس به هر دلیلی، حتما باید یک برنامه و یک ارتباط با بانک ایجاد بشه تا بشه عکس رو نمایش داد، حالا این قضیه ممکنه در خیلی موارد مفید باشه، ولی در خیلی خیلی خیلی موارد بد خواهد بود :)

موفق باشید، امید

جدیدترین ارسال ها

بالا