سلام
ذخيره صفحه برنامه به صورت عكس
يه برنامه كه بتونيم با اون از صفحه برنامه عكس بگيريم و ذخيره كنيم.
سلام آقا ...
شبتون بخير باشه .
خب بيلدر در اين زمينه هم کمبودهاي زيادي داره ... همونطور که مي دونيد با خوده بيلدر عکس گرفتن غير ممکن هست !
مي يه پيشنهاد بهتر براتون دارم !!
مي براتون يک برنامه به اسمه Silicon Capture مي ذارم براي تست .
اساسا معتقد هستم استفادهء صرف از بيلدر و پلاگي هاي اون کار اشتباهي هست و در يک پروژهء مولتي مديا به راحتي مي شه از ترکيبي از بيلدر و ديگري و ديگري ( ديگران! ) استفاده کرد براي بي نقص شدنه کار .
کپچره مورد نظر يک فايله اگزهء مستقل هست که هر دو پکه زيپ شده رو دنلود کنيد و بعد Extract Here و به شما چهار پک رار مي ده به نام هاي SC_part1 الي SC_part4 که بايد اون رو هم با برنامه وين رار Extract Here کنين تا به اگزه فايله اجرايي برنامه در يک پوشه دسترسي داشته باشيد که سايزش هست 1.5 مگا بايت .
لازم ميدونم خدمتتون بگم با دستوره Run به راحتي مي شه در بيلدر ازش استفاده کرد .
همچنين همونطور که قبلا بصورت خصوصي خدمتتون گفتم مي در صدد راه اندازي شرکتي هستم و با کماله ميل مي تونين پيش نيازهاتون رو بهم بگين تا برنامه هاي مورد نياز پروژه رو که بيلدر قادر نخواهد بود به اون ها جامهء عمل بپوشونه بصورت افتخاري باستون بنويسم ...
همچنين اين نکته رو خدمته شما آقاي خوب بايد متذکر بشم که اين پروژه ها تماما تحت ليسانس طرح شما خواهند بود در صورت نياز ... يعني اينکه به اسمه پروژه شما مي تونه باشه کليه اجزا و بخش هاشون و با سليقه مي و شما تواما !!
( حتي اسکين و غالب برنامه که لزوما بايد همشکل با پروژهء مادر انتخاب بشه )
مي تونيد اين رو به عنوان يک سورپرايزه صد در صد مجاني از شرکته سيليکون که بزودي ثبت و تاسيس مي شه و رئيسشم خوده مي هستم حساب کنيد و هيچ منتي نيست !
شادي خاچيکيان