Fa ذخيره تصويردرمكان دلخواه

nazary2009

Member
باسلام من ميخواهم دريك قسمت از برنامه ام كاربر بتونه يه تصوير بافرمت bmpروازدرايو موردنظرش انتخاب كنه وبعددرقسمت بعد اون رو در پوشه اي ك ازاين قسمت انتخاب مي كنه ذخيره كنه(درواقع مي خوام ازاون عكس بانامي كه مابراي اون ازقبلا درنرم افزار درنظرگرفتيم درپوشه انتخابي همراه بايه فايل txtكه در پوشه نرم افزار است يه كپي درست كنه )ممنون اگه راهنماييم كنيد

m javad

کاربر متخصص
سلام

تو دکمه اول این کد رو میزارید:
کد:
OpenFile("Bitmap Files (*.bmp)|*.bmp|All Files|*.*||","*.bmp")
If (OpenFile$<>'') Then
  Address$=OpenFile$
End

تو دکمه دومم این رو:
کد:
If (Address$<>'') Then
  BrowseForFolder("Select the Folder:","")
  Dir$=CBK_OpenDir
  If (Dir$<>'') Then
    file2$=Dir$+'\yourname.bmp'
    SysCommand("CopyFile","Address$,file2$")
  End
End
به جای yourname هم تو كدها هر نامی که میخواهید جایگزین کنید
موفق باشید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
پيشنهاد ميكنم با استفاده از دستور OpenFile مسير مبدا و با استفاده از دستور SaveFile مسير مقصد رو بدست بياريد . و با پلاگين MicrobeFileAndFolder فايل رو تو مسير موردنظر كپي كنيد.

nazary2009

Member
باتشكر ازراهنمايي شمادوستان عزيز مي خواستم بدونم 1-چطوريك فايل textروكه در برنامه امبدد شده همراه باهرعكس درهرپوشه اي كه ذخيره ميكنه كپي نمايد 2-مي خوام هم عكس وهم فايل تكست درپوشه مقصد به صورت مخفي كپي بشه 3-ودريه قسمت ديگه از برنامه تصويري كه كاربرانتخاب مي كنه نمايش داده بشه 4-واين كه كاربردرقسمت ديگه با تعيين مكان پوشه دلخواه اگر عكس ومتن بانامي كه توسط برنامه درپوشه كپي شده بود راحذف نماييد باتشكر

m javad

کاربر متخصص
حالا دیگه اين كارهايي كه میخواهید با همون پلاگینی که رضا جان معرفی کرده میسر هست

nazary2009

Member
راستش دوستان من پلاگين رو دانلودكردم وآموزشش روكه درpluginindex هست روهم ديدم ولي من كار پلاگين ها وارد نيستم اگه امكان داره يه راهي بگيدكه از پلاگين استفاده نشده باشه ممنون

nazary2009

Member
سلام دوستان اگه ميشه يه نمونه باپلاگين يابدون پلاگين براي 4درخواست بالا قرار بدهيد كارم گيره باتشكر

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بهتره خودتون دست به کار بشید و تا جایی اون چیزی رو که میخوایید بسازید هر کجا به مشکل برخوردید اونوقت دوستان راهنمایی میکنن

nazary2009

Member
بهتره خودتون دست به کار بشید و تا جایی اون چیزی رو که میخوایید بسازید هر کجا به مشکل برخوردید اونوقت دوستان راهنمایی میکنن
سلام آقا محمود من مشكلم دركاربا پلاگينه يعني نميدونم باچه كدي پلاگين روبابرنامه مرتبط كنم وچه كدهاي رومثلا براي مخفي نمودن فايل بنويسم ودركجا قراربدم اگه منبعي البته به زبان فارسي براي كارباپلاگين ميشناسيد بگيد چون كار خيلي گيره

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کتاب راهنماي فارسي و جامع MMB راهنمای خیلی خوبی هست، در مورد کار با پلاگین ها از این کتاب میتونید استفاده کنید.

کار با پلاگین ها البته خیلی ساده هست، شئ Plugin رو به پروژه اضافه کنید و در قسمت تنظیماتش فایل Dll مربوط به پلاگین موردنظر رو انتخاب کنید، ازتون می پرسه که آیا Embed کنه فایل رو، در این صورت فایل به پروژه الحاق میشه.
برای کار با پلاگین سه دستور موجود هست:
  • PluginSet: برای فرستادن مقداری به پلاگین
  • PluginRun: برای اجرای یک تابع موجود در پلاگین
  • PluginGet: برای گرفتن نتیجه از تابعی که توسط دستور PluginRun اجراش کردید.

همراه با هر پلاگین راهنما و مثال موجود هست که با بررسی اون از نحوه ی کارکرد و ارتباط با پلاگین اطلاع پیدا می کنید.

nazary2009

Member
سلام دوستان براي اينكه تصوير درپوشه اي كه كپي ميشه مخفي باشه بايد چه كاركنم l

m javad

کاربر متخصص
از پلاگین MFilesAndFolders استغاده کنید
اینم لینک دانلودتوی دموی همراه پلاگین MFilesAndFolders full example.mbd تمامی کدها ، عنوان بندی شده موجود هست
برای مخفی کردن فایل بایت خاصیت Hiden توی Attribute فایل رو فعال کنیم
پس توی دموی پلاگین از قسمت Set File Attributes کدهاش رو استخراج میکنیم
با این کد:

کد:
set$='c:\MyApp.exe|Archive|Hidden'
PluginSet("MFilesAndFolders","set$")
PluginRun("MFilesAndFolders","Set_File_Attributes")
PluginGet("MFilesAndFolders","get$")
If (get$='0') Then
  Message("error!","")
Else
  Message("File attributes set.","")
End
اگر بخواهید فایل هم سیستمی و هم هایدن بشه خط اول رو به این صورت مینویسید:

کد:
set$='c:\MyApp.exe|Archive|SystemFile|Hidden'
برای تمام کدها توی دمو مثال و توضیحاتش موجود هست

لطفا سوالهای با موضوعات مختلف رو هم تو پستهای مختلف مطرح کنید و قبلش هم جستجو کنید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

nazary2009

Member
سلام من اين كد روگذاشتم وپلاگين روبه برنامه اضافه كردم وقتي عكس رو كپي مي كنه اين پيام رو ميده Message("File attributes set.","")ولي مخفي نميشه احتمالا مال اين كد نيست
set$='c:\MyApp.exe|Archive|Hidden' چون من نمي خوام نوي درايو سي مخفي بشه مي خوام توي پوشه اي كه كاربر براي كپي عكس انتخاب ميكنه مخفي بشه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام من اين كد روگذاشتم وپلاگين روبه برنامه اضافه كردم وقتي عكس رو كپي مي كنه اين پيام رو ميده Message("File attributes set.","")ولي مخفي نميشه احتمالا مال اين كد نيست
set$='c:\MyApp.exe|Archive|Hidden' چون من نمي خوام نوي درايو سي مخفي بشه مي خوام توي پوشه اي كه كاربر براي كپي عكس انتخاب ميكنه مخفي بشه
دوست عزيز
براي اينكه فايل كپي شده شما مخفي بشه بايد مسير مقصد يا همون مسيري كه كاربر انتخاب ميكنه رو تو يك متغير رشته‌اي برگردونيد و به پلاگين بگيد مخفيش كنه

m javad

کاربر متخصص

در کد بالا باید c:\MyApp.exe رو با آدرس فایلی که میخواهید اونو مخفی کنید جابجا کنید!!! این تنها برای مثال بوده
این کار رو نکردید !! ؟؟؟

nazary2009

Member
دوست عزيزبراي اينكه فايل كپي شده شما مخفي بشه بايد مسير مقصد يا همون مسيري كه كاربر انتخاب ميكنه رو تو يك متغير رشته‌اي برگردونيد و به پلاگين بگيد مخفيش كنه
ميشه كدش روبگيد آخه نميدونم چه طور بايدآدرس روتوي يه متغير رشته‌اي برگردونم و به پلاگين بگم مخفيش كنه

nazary2009

Member
ميشه كدش روبگيد آخه نميدونم چه طور بايدآدرس روتوي يه متغير رشته‌اي برگردونم و به پلاگين بگم مخفيش كنه
دوستان اگه امكان داره كمكم كنيدچطور بايدآدرس روتوي يه متغير رشته‌اي برگردونم و به پلاگين بگم مخفيش كنه

nevercom

کد:
Path$ = 'D:\Myfile.exe'
set$ = Path$ + '|Archive|Hidden'
If (get$='0') Then
  Message("error!","")
Else
End

nazary2009

Member
سلام ميشه بگيد فرق بين اين دوتا كد چيه؟
كدآقاي mjavad
کد:
If (get$='0') Then
  Message("error!","")
Else
End
كدآقاي nevercom
کد:
If (get$='0') Then
  Message("error!","")
Else
End
من كدهارواينطوري به كاربردم ولي كارنكرد اشكال از كجاست كه عكسي كه كپي ميشه مخفي نميشه
کد:
If (Address$ <> '') Then
  BrowseForFolder("Select the Folder:","")
  Dir$=CBK_OpenDir
  If (Dir$ <> '') Then
    file2$=Dir$+'\ARAX.jpg'
    SysCommand("CopyFile","Address$,file2$")
  End
End
If (get$='0') Then
  Message("error!","")
Else
End

nevercom

کد ها با هم فرقی ندارن، منتها شما پرسیدید که چطور آدرس برنامه رو به رشته اضافه کنم که من اون کد رو یک تغییر کوچک دادم.

بر طبق کد شما باید فایل D:\Myfile.exe مخفی بشه، اگر این فایل وجود داره و مخفی نمیشه، مشکل از پلاگین هست، من پلاگین رو تست نکردم اما خیلی خیلی وقت پیش که برای یک پروژه تست کردم پلاگین جواب نداد (نمیدونم کدوم پلاگین بود) و من از دستورات CMD استفاده کردم.

ضمن اینکه در کد بالا، اگر قصد دارید عکس پس از کپی شدن مخفی بشه، باید مقدار متغیر $Path رو برابر متغیر $file2 قرار بدید.

جدیدترین ارسال ها

بالا