ذخيره آهنگها

corel

Active Member
سلام
عرض كنم كه من گاهي كه دنبال يه آهنگ روي اينترنت مي گردم و بعد كلي صرف وقت(معادل طلا) آهنگ مورد علاقه ام رو پيدا مي كنم، گاهي با آهنگهاي غير قابل سيو مواجه مي شم يعني لينك دانلود ندارن. اونا فقط آنلاين اجرا مي شن. حالا مي خوام اونا رو با يه نرم افزار تو كامپيوترم سيو كنم(مثلا از روي كارت صوتي سيو بشه يا هر مدل ديگه) به عبارتي مي خوام آهنگي كه دارم از هدفون مي شنوم رو يه جايي ذخيره كنم.
sound recorder ويندوز هم كه مسخره است، يه دقيقه بيشتر سيو نمي كنه.
از چه برنامه اي بايد استفاده كنم؟ ضمنا من روي سيستمم Media player 10 و Real player و Quick time دارم اما Jet Audio ندارم. :wink:

corel

Active Member
مرسي جت!

مجدد سلام عرض مي كنم به همه. عرض كنم كه من قبل از اينكه جوابهاي شما رو بخونم شروع كردم به تلاش. نهايت امر همون Jet Audio خودمون رو نصب كردم و با يه فرمت مناسب فايلامو از اينترنت كشيدم رو كامپيوتر. كلي با جت حال كردم.
بهرحال ممنون از همه.
به آقا يا خانم mmr هم توصيه مي كنم اگه مثل من راه بهتري به نظرش نمي رسه همين روش رو امتحان كنه. :wink:

amirhomayoun

Active Member
دقیقا! یکی از امکانات جت اینه که میتونی بگی اون چیزی رو که الان داره پخش میشه با مثلا فرمت mp3 یا هر فرمت دیگه ای ضبط کن . بعد هم میتونی بگی جاهاییکه سکوت میشه رو ضبط نکنه (به هر حال اگه سرعتت پایین باشه طول میکشه تا بافر بشه دیگه) نرم افزارهای دیگه هم هست که همه همین کار رو میکنن. مثل all sound recorder ولی به نظرم جت از همشون خیلی بهتره!

corel

Active Member
پخش مجدد

amirhomayoun گفت:
دقیقا! یکی از امکانات جت اینه که میتونی بگی اون چیزی رو که الان داره پخش میشه با مثلا فرمت mp3 یا هر فرمت دیگه ای ضبط کن . بعد هم میتونی بگی جاهاییکه سکوت میشه رو ضبط نکنه (به هر حال اگه سرعتت پایین باشه طول میکشه تا بافر بشه دیگه) نرم افزارهای دیگه هم هست که همه همین کار رو میکنن. مثل all sound recorder ولی به نظرم جت از همشون خیلی بهتره!

اون جريان سكوتشو ديگه نمي دونم، كجاشه؟
بعد يه چيز ديگه اينكه معمولا مي ذارم آهنگه يه دور بخونه بعد دفعه دوم دوباره پخشش مي كنم تا وقفه هاش كمتر شه يا اصلا وقفه نداشته باشه. نمي دونم اين آهنگا اگه هيج جاي كامپيوتر ذخيره نمي :wink: شن پس چرا بار دوم راحت تر پخش مي شن؟ مخصوصا اگه تصويري باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا