چه اینکار پروژه ی دانشگاهیتون باشه و یا چه ازش کسب درآمد کنید به خودتون بستگی داره... ولی دست بردن توی گیم جرم قانونی داره حالا اینجا نه ولی خارج اگر بفهمند حکم زندان هم اضافه می شه.اینو از روی هوا نمی گم.سالهاست در زمینه ی گیم البته نه بافلش تحقیق و کار می کنم.حتی اگر بخواهید یه اطلاعات دیتا بیس اضافه کنید باید اجازه بگیرید.حتی اگر گیم هم free باشه.منظور از free بودن آنها, برای بازی کردن است نه برای دست بردن.
اولین بار است که کلمه ی بی صاحب را در مورد یه بازی می شنوم.می دونید پشت هر بازی ساخته شده با فلش چند خط کد نوشته شده؟با همون برنامه که گفتم ببین.. متوجه می شی همچین هم بی صاحب نیستن و قطعا طرف راضی به اینکار هم نیست.حالا چه مال امروز باشه چه چند سال پیش.
سخته .....واقعا گیم ساختن اونم با فلش کار طاقت فرساییه.
من یه انیمیشن برای ژاپن دارم می سازم.1 سال است اجازه ی نشون دادن یه اسکرین شات را هم ندارم!!!!
اینها را برای خودتون گفتم که اگر کار اونور آب داری می کنی حواست در مورد گیم خیلی جمع باشه.قانونهاش خیلی سنگینه .از من گفتن بود.
موفق باشید - مهرداد
بی خيال استاد من فکر نميکنم اين چيزا تو ايران گفتنش معنی داشته باشه ايرانی از نظر
من يه تعريف داره " دزد " ايرانی دزد به دنيا مياد با دزدی زندگی ميکنه و عين يه دزد ميميره
حالا واسه يه بازی فلش که توی همه سايت ها اونو گذاشتن و من ميخوام يه تغيير کوچولو بدم
توش که بهترش کنم برم اين حرفا رو نداريم که حبس و اف بی آی و اينا رو بی خيال بابا
البته يه وقت به دوستان بر نخوره گفتم ايرانی يعنی دزد گفتم و اگه مايل باشيد 1001 دليل
و مدرک ميآرم که ما ايرانی ها 100 در 100 هممون دزديم (گفتم به خايد دليلم دارم هر چند که خودتون خوب ميدنيد)
به نظره من خواهی نشوی رسوا هم رنگ جما عت شو
قربون استاد ولی فهميدم مشکل از کجا بود که ارور ميداد بازی فلش کامپرس شده بود
من دی کامپرس نکرده بودم واسه همين خوب دی کامپايل نميشد
ولی هنوز خيلی از بازی ها هستن که درست و حسابی دی کامپرس نميشن

ولی خوب تحقيق
ميکنم يه راهی گير ميآرام تازه 2 روز زدم تو کار هک فلش فکر کنم سر هفته بترکونم