Fa دیر لود شدن html

ghafeleh

Member
sghُلام و خسته نباشید خدمت دوستای گلم
سوالی داشتم مبنی بر اینکه پروژه ای دارم که داخل یکی از صفحاتش فایل html باید لود بشه اما با هر کلیک که روی دکمه اون صفحه می زنیم صفحه با تاخیر لود میشه ناگفته نمونه که فایل html در ابتدا hide اما باز با تاخیر این یه طرفه قضیه ...طرف دیگه چون دکمه های متعددی برای فراخوانی html بعنوان مثال اموزش در مورد یه برنامه بصورت چند فایل وب هست با کلیک کردن باز هم دیر لود میشه ....
حالا سوال من اینه که راهکارش برای سریع لود شدنش چیه اگه برنامه ای یا ترفندی هست لطف کنید بمن بگید ....الان مشکلی باهاش ندارم همه چیش اکی هست فقط مشکل دیر لود شدنه که اذیت می کنه

silvercover

کاربر متخصص
این فایل های HTML از اینترنت لود میشن یا به صورت محلی و لوکال کنار برنامه شما هستن؟

آیا این فایل ها از کتابخونه های جاوا اسکریپتی مثل jQuery و ... بهره می گیرن یا خیر؟

ghafeleh

Member
این فایل های HTML از اینترنت لود میشن یا به صورت محلی و لوکال کنار برنامه شما هستن؟

آیا این فایل ها از کتابخونه های جاوا اسکریپتی مثل jQuery و ... بهره می گیرن یا خیر؟

کنار برنامه هستش بعبارتی بصورت افلاینه دیگه

ghafeleh

Member
باید بخش header این فایل های HTML رو دید.
منظرتون از هدر چیه من متوجه نمیشم نکنه تنظیماتش تو برنامه فرانت پیج قسمت هدر رو می گین ؟
من نمونه کار رو براتون گذاشتم با اون فایل html

پیوست ها

• 12.rar
    1.6 کیلوبایت · بازدیدها: 26

silvercover

کاربر متخصص
نمونه ای رو که گذاشتین من روی ویندوز 7 تست کردم و همه چیز نرمال بود و کند نبود. من سر نخی از کندی ندیدم.

شما روی چه ویندوزی تست می کنید؟ اینترنت اکسپلورر نصب شده در اون سیستم نسخه چند هست؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
منم فايلتون رو چك كردم و مشكلي تو كندي نديدم

ghafeleh

Member
نمونه ای رو که گذاشتین من روی ویندوز 7 تست کردم و همه چیز نرمال بود و کند نبود. من سر نخی از کندی ندیدم.

شما روی چه ویندوزی تست می کنید؟ اینترنت اکسپلورر نصب شده در اون سیستم نسخه چند هست؟

دوست عزيز
منم فايلتون رو چك كردم و مشكلي تو كندي نديدم

ممنونم از هر دوتون اما من اینترنت اکسپلور پیش فرض خود ویندوز xp s2 هست و کاری باهاش نداشتم
حالا چی

جدیدترین ارسال ها

بالا