میروم ! * دیگر از شهر گریزان شده ام * میروم ! * دیگر از حرمت ناگفته پشیمان شده ام * من از آن خاطره های شب مهتاب * از آن عطر گل افشانی گیسوی بلند و تن یاس * من از آن بوسه ، از آن گرمی احساس عبور گل سرخ * من از زمزه ی ماهی و موج و دریا * و سبد های پر از روزی و مرگ * من از آن پنجره های به غم آویخته * از نعره ی دلگیر و قفس های کبود * چه پریشان شده دلگیرم و دلگیر ... گریزان شده ام ! * میروم ! * من دگر از کوچه ی پائیزی این فصل خزان دیده پریشان شده ام * رسم جوانمردی کو ؟ * تا کجا نا پیداست ... !؟ * مردمانی به خروش * هرزگانی به فروش * مرگ را سنگر نیکوئیست * عشق را گرمی بازار ریا * میروم ! * من دگر از شهر شما خسته شدم ... * میروم ! * تا نگویی به چه ها دل بستی ... * از چه ها دلکندی ؟؟!!
ممنونم از همدردی همه ...
تغریبا یه چیزی بین دیجیتال پینتینگ و گرافیک دیجیتاله !!
اگه تماما با براش کار میکردم میشد دیجیتال پینتینگ !! ولی چون برای بعضی قسمت ها مثل ابرو و مژه ها و قسمتی از چشم از فیلتر واتر کالر استفاده کردم !! و برای بعضی قسمت ها مثل صورت از تکسچر استفاده کردم و برای موها کمی از عکس اصلی استفاده کردم !!
به خاطر همون دیجیتال پینتینگ نمیشه محسوب کرد !! ولی گرافیک دیجیتال هم محسوب نمیشه !!
شما همون بهش بگو سبک واتر کالر که یه زمانی گیلاس بهم یاد داد ...