.: دیده ی دوست :.

Alireza Saeedi

Active Member
امروز ظهر دلم گرفته بود . از فرط تنهایی
و بی کاری خواستم یه طرح واسه دیده
یک دوست طراحی کنم . همون طوری
که میبینید سبک واتر کالره و حدود 20
تا لایه شده و تقریبا 2 ساعت زمان برد

Alireza Saeedi

Active Member
میروم ! * دیگر از شهر گریزان شده ام * میروم ! * دیگر از حرمت ناگفته پشیمان شده ام * من از آن خاطره های شب مهتاب * از آن عطر گل افشانی گیسوی بلند و تن یاس * من از آن بوسه ، از آن گرمی احساس عبور گل سرخ * من از زمزه ی ماهی و موج و دریا * و سبد های پر از روزی و مرگ * من از آن پنجره های به غم آویخته * از نعره ی دلگیر و قفس های کبود * چه پریشان شده دلگیرم و دلگیر ... گریزان شده ام ! * میروم ! * من دگر از کوچه ی پائیزی این فصل خزان دیده پریشان شده ام * رسم جوانمردی کو ؟ * تا کجا نا پیداست ... !؟ * مردمانی به خروش * هرزگانی به فروش * مرگ را سنگر نیکوئیست * عشق را گرمی بازار ریا * میروم ! * من دگر از شهر شما خسته شدم ... * میروم ! * تا نگویی به چه ها دل بستی ... * از چه ها دلکندی ؟؟!!

ممنونم از همدردی همه ...

تغریبا یه چیزی بین دیجیتال پینتینگ و گرافیک دیجیتاله !!
اگه تماما با براش کار میکردم میشد دیجیتال پینتینگ !! ولی چون برای بعضی قسمت ها مثل ابرو و مژه ها و قسمتی از چشم از فیلتر واتر کالر استفاده کردم !! و برای بعضی قسمت ها مثل صورت از تکسچر استفاده کردم و برای موها کمی از عکس اصلی استفاده کردم !!
به خاطر همون دیجیتال پینتینگ نمیشه محسوب کرد !! ولی گرافیک دیجیتال هم محسوب نمیشه !!
شما همون بهش بگو سبک واتر کالر که یه زمانی گیلاس بهم یاد داد ...

MrHossein

Well-Known Member
سلام
خوب حالا بهتر شدی یا نه؟
اول که گفتی واتر کالر یکم برای عجیب و غریب بود ولی با این توضیحی که دادی کاملا توجیه شدم.
کارت 92 از 100 . ندیدم بقیه از این کمتر داده باشند.:rose:
موفق باشی

norland_ir

Active Member
به من گفت بیا به من گفت بمان به من گفت بخند به من گفت بمیر آمدم ماندم خندیدم مردم .....
قشنگ شده خسته نباشی :rose:

آخرین ویرایش:

masijoon

Member
کارت واقعا خوشکله. خیلی خوشکل. دمت گرم. ایشالا هیچوقت دلت نگیره. ولی همیشه همین جوری با دلت کار کنی.

موفق باشی.:rose:

pouya saadeghi

Active Member
خوب شده.
beaverhug.gif

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام علی جون :oops:
بابا بیخیال به گل فکر کن ، به سبزه ، شاپرک ، سگ بالدار
ولی خدایی خیلی خوشم میاد بیکار که میشی کار میزنی:paint: کاش ما هم مثل تو بودیم:sad:
خیلی خوشم اومد از کارت. دیده هه هم خیلی آشناس.یا یه پسر خیلی خوشمل ئه یا یه دختر هیییییی :lol:
بازم از اینکارا بکن:rose:
موفق باشی:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا