Little-Demon
Well-Known Member
اعضاء محترم توجه کنید
با سلام به همه ....
یه نظریه جالب دارم البته از خودم نیست ..
تصمیم گرفتم..طی یه جلسه میتینگ بین اعضاء(فقط و فقط اعضاء انجمن
نظر سنجی رو در باره چند چیز ایجاد می کنیم ...لطفا همه بیاند ونظر بدن که ببینیم باید چه کار کنیم ..
1- در مورد غذا باید به توافق رسید چون این میتینگ تقریبا 1 روزه هست صبح تا بعد از ظهر(مغرب) ....
2- مکان های مورد بازدید در شهر انتخابی و برنامه هایی که انجام بشه که بعد از انجام پرس و جو در مورد گزینه اول تکمیل میشه...این موارد به دلایلی باید قبل از رفتن معین باشه ...
3-در مورد هزینه میتینگ اعم از رفت و آمد...غذا(
4- در مورد اعضاء ....مسلما افراد خاصی حق شرکت در این میتینگ رو باید داشته باشند . و تعداد اعضاء.....مسلما نمیشه همه بیاند چون مشکلاتی رو به همراه داره ...البته اینقدر ها هم ما سخت گیر نیستیم..ها....(شرط ثابت اولیه = عضو انجمن و نه هیچ کس دیگه ....)
5- تاریخ برگزاری میتینگ .....
فعلا چیزی به نظرم نمی رسه ....این موارد باید کامل بشه ...
در ضمن به علل مختلف مکان برگزاری میتینگ شد اصفهان . درسته که اکثر بچه ها در تهران هستند ولی این شهر رو پیشنهاد میکنم..نظر بدید که خوبه یا بد...م میخوایم از نظر هزینه هم صرفه جویی بشه ...
موارد دیگه رو هم دوستان اضافه می کنند و نظر می دهند....تا بتونیم برنامه ریزی کافی رو انجام بدیم....
در ضمن تصمیم گیری دقیق و تعیین موارد و اعلام نتیجه قطعی هم توسط مدیر عزیز و خودم صورت میگیره و نتیجه قطعی به صورت پنهانی یا آشکار به آقایون اعلام میشه..بدون اینکه کسی خبر بشه ...پس فقط به افرادی که میخوان شرکت کنند اعلام میشه....
حتی الامکان سعی کنید جوری برنامه ریزی کنید که همگی اعضا اعم از جدید و اعضاء قدیم بتونند شرکت کنند.
با تشکر ...منتظر نظرات شما هستم...
***البته : فقط هدف تفریح نیست ...مطرح کردن مشکلات ...طرح هایی برای بهبود انجمن ...دادگاه کاربران (این بهترین بخش هست
این پست ویرایش میشود.
آخرین ویرایش:

نفر فقط میخواند بیان ؟ همین ؟
فکر نمی کنید کمه ؟ من میدونم مشکل کیا هستند ولی خوب اشکالی نداره ...