دیجیتال مارکتینک کسب و کار ها

آینده ی همه کسب و کارها و صنایع دیجیتالی است و این آینده از آن چیزی که شما فکر میکنید زود تر اتفاق می افتد. این روزها فارغ از اینکه در چه صنعت و بخشی فعالیت می کنید و چه کسب و کاری دارین، فناوری و به اصطلاح ابزارهای دیجیتال در حال جابجا کردن مرزهای اطراف شما هستند. فرقی نداره که شما پزشک یک داروخانه هستید و یا یک تعمیرگاه تخصصی اتومبیل دارید، ممکنه در حال فروش محصولات فیزیکی باشید یا خدمات ارائه بدین، در آینده دو راه بیش تر ندارید، تحول دیجیتال (دیجیتال شدن) یا نابودی کسب و کارتان. پیاده سازی ابزارهای دیجیتال مستلزم فهم درست آن و ابعاد مختلفش هست که معمولا در کسب و کار ها و بیزینس هایی که ما بررسی کردیم با شکست مواجه میشه و حجم زیادی از منابع (چه مالی و چه غیر مالی) از بین میره و تلف میشه، برای همین ما تو آقای دیجیتال تلاش میکنیم تا با بررسی و موشکافی دقیق کسب کارها، بهترین مسیر رو برای رشد و پیشرفتشون انتخاب کنیم و در طول مسیر کنارشون باشیم.

کسب و کارها در مسیر رشد نیاز دارن تا با استفاده از ابزارهای دیجیتال مثل وب سایت ، سئو، شبکه های اجتماعی و … سریع تر رشد کنن و شاید خیلی جاها بتونن تو اقیانوس خونی کسب و کارشون زنده بمونن! اجازه بدین یه مثال بزنم در ارتباط با پروسه دیجیتال مارکتینگ یا همون بازاریابی با استفاده از ابزارهای دیجیتال تشکیل شده از 5 جزء ساده به شرح ذیل میباشد.

وب سایت​

برای طراحی وب سایت تکنیک و روش های مختلف زیادی وجود دارد که میتوان از ساده ترین حالت ممکن که استفاده از یک بلاگ هست نام برد تا روش های دیگری مثل استفاده از سایت سازها که شما میتوانی با هزینه خیلی کمی در حدود سالانه 1 میلیون تومن صاحب یک وب سایت شوید. روش های دیگری نیز مانند استفاده از سی ام اس ها (cms) یا به اصطلاح سیستم های مدیریت محتوا نیز وجود دارد که بهترین سیستم های مدیریت محتوا وردپرس، جوملا، مجنتو میباشد. در صورتی که شما قصد راه اندازی یک پلتفرم یا یک استارت آپ را دارید بهتر است که از یک برنامه نویس بخواهید تا به صورت اختصاصی برای شما اقدام به کد نویسی و طراحی یک سایت نماید که بهتر است قبل از اینکه چنین کاری بکنید با مشاوران ما در آقای دیجیتال صحبت کنید و از مشاوره رایگان ما در زمینه طراحی سایت شخصی، طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی استفاده نمایید.

آهنربای جذب​

برای هدایت افراد به وب سایت نیاز هست که یک آهنربای قوی ایجاد نمایید. این آهنربا میتواند یک صفحه در اینستاگرام، یک کانال تلگرام، تبلیغات گوگل ادز، تبلیغات کلیکی و غیره باشد که بسته به نوع کسب و کار شما تیم آقای دیجیتال میتواند بهترین ابزار را برای ایجاد یک آهنربای قوی به شما معرفی نماید.

توجه نمایید که هر کدام از موارد گفته شده در مورد آهنربای جذب افراد نیاز به طراحی یک استراتژی دقیق دقیق و حرفه ای دارد تا از در رفت بودجه شما جلوگیری نماید. به عناون مثال ما کوچ اینستاگرام وآموزش اکسپلور اینستاگرام را پیشنهاد میدهیم.

انتقال ترافیک​

هدایت ترافیک جذب شده به سمت باشگاه مشتریان (صفحه لندینگ، فالو کردن، سابکرایب کردن و …)

این کار باید به صورت کاملا هوشمندانه انجام بشه به صورتی که مخاطب تشخیص نده که داخل یک قیف فروش قرار گرفته است.

تست کردن​

دعوت به اقدام های کوچک شامل مواردی است از جمله دانلود پی دی اف، خرید محصول کوچک، امتحان کردن خدمات به صورت محدود و …

این مرحله باید مخاطب داخل سایت ما از یک خدما بسیار کوچک و رایگان استفاده کند. این کار باعث میشه با ما دوست بشه و حس خیلی خوبی پیدا کنه.

فروش​

فروش محصولات و خدمات (عقد قراردادهای بلند مدت، سبدهای خرید بزرگ، تکرار خرید و …)

این مرحله عملا جایی هست که باید از مخاطب پول بگیریم و تازه سود دهی سایت شروع میشه.

نظر آقای دیجیتال در مورد پنج مرحله دیجیتال مارکتینگ​

در مرحله اول هر مجموعه ای و شرکتی برای ورود به بازار دیجیتال در گام نخست نیاز به یک تارنما یا همون سایت داره که تبدیل بشه به هسته مرکزی پروسه دیجیتال مارکتینگ، این سایت میتونه خیلی ساده از طریق وب سایت های سایت ساز به وجود اومده باشه، یا از طریق ماژول های آماده سایت ساز مثل ووردپرس ساخته شده باشه یا در حالت سوم به صورت تخصصی کد نویسی شده باشه. در هر حال هر کدوم از این سه تا که باشه، عالیه. حالا بعد از به وجود اومدن سایت شرکت باید هدفش رو از داشتن سایت مشخص کنه که آیا فقط قراره برند مجموعه معرفی بشه؟ آیا خدمات شرکت در اون معرفی بشه و یا قراره محصولاتی اونجا فروخته بشه؟

در مرحله دوم نیاز هست تا با استفاده از روش ها و تکنیک های مختلف جذب مانند فعالیت در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام (جذب فالوور هدفمند چه از طریق تبلیغات و چه از طریق اکسپلور اینستاگرام) افراد علاقه مند به حوزه کاری خود را مطلع کنیم و بهشون نشون بدیم که تو چه زمینه ای مهارت داریم و چه جوری میتونیم بهشون کمک کنیم تا به ما اعتماد کنن که این موارد لیست برکاربرد ترین این ابزار ها هستن.سئو، تبلیغات کلیکی، اینستاگرام، تلگرام، پیامک، ایمیل، واتس آپ، یوتیوب برای هدایت افراد در ابتدا باید با استفاده از تولید محتواهای رایگان که ممکنه به صورت ویدیو، صوت، کتاب الکترونیکی و … باشه این کار انجام بشه و در ادامه با راه اندازی باشگاه مشتریان وفادار شرایطی به وجود بیاد که منجر به شناخته شدن برند و فروش محصول یا خدمات گردد.

در مرحله سوم باید ترافیک ایجاد شده (بازدید کنندگان و افراد حاضر در دنیای مجازی) اقدام به فالو کردن ما، سابکرایب کردن کانال ما، جووین شدن در کانال تلگرام ما، بازدید از سایت و … بکنند و یه جورایی ما اونات رو عضو باشگاه مشتریان خودمون بکنیم هر چند ممکنه تا ایجای کار از ما هیچ خریدی نکرده باشند و یا خرید های کوچکی مانند عضویت رایگان، یا عضویت های یک ماهه یا خرید 100 گرم قهوه انجام داده باشند.

در مرحله چهارم دیگه مشتری ها به صورت کامل ما رو میشناسن، میدونن تو چه زمینه ای تخصص داریم و چه جوری میتونیم با بر طرف کردن نیازشون بهشون کمک کنیم (البته شاید خیلی جاها نیاز باشه تا فرایند نیاز ساری برای مشتری اتفاق بیوفته)

اون ها یک بار خدمات و محصولات ما رو تست کردن و ما به بهشون ثابت کردیم که قراره چه جوری کار کنیم، حالا تو این مرحله خریداران تبدیل میشن به مشتری های وفادار ما که اگر یک برند لباس داشته باشیم اول هر فصل به ما سرمیزنن که ببینن چه لباس جدیدی آوردیم و تمام.

و در نهایت در مرحله پنج دیگه بعدش کافیه که به صورت منظم و پیاپی این سیکل رو تکرار کنیم تا هر روز تعداد مشتری های وفادار ما بیشتر بشه که بعد از مدتی با توجه به تعداد مشتری های وفادار هر کسب و کار اقدام میکنه به تغییر استراتزی های مختلف برای رشد بیشتر.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا