آقا مصطفی فکر نمیکنی اینکار یجور تبلیغات به حساب میاد؟ بهتر نبود این کار رو بصورت یه عکس یا اسکرین شات انجام میدادی؟ آدرس سایتت رو هم میتونستی تو امضات بذاری.
من واقعا شرمندم که قانون شکنی کردم

فکر نمیکردم تبلیغ به حساب بیاد اما دروغ نگم یکمی شیطونی کردم

باز هم معذرت میخوام.
روی دکمه ها بیشتر کار کن ... کار تو قوی تر از اینا هستش ... پس جای کار داره ...
زبان روسی ؟!؟! بابا ایول ...
در مورد موضوع سایت یک عکس استفاده کن ...
موفق باشی ...
اولا من که در مقابل قوی ها عدد نیستم!!! هنوز یه آماتورم که خدا رو شکر کم کم دارم یه چیزهایی یاد میگرم در مورد دکمه ها خودم هم به این نتیجه رسیدم باید قشنگ ترشون کنم
زبان روسی زبون باجالیه واسه همین گفتم به زبون روسی هم باشه بد نیست
در مورد موضوع سایت چه جور عکسی استفاده بشه خویه؟
تبريكات
همون طور كه شهرام جان گفت دكمه ها جاي كار داره
مخلصم ،ممنون
اول از همه سایتتو تبریک میگم .... و بعدا :
بک گراندت خوب نیست !--- چشمام درد گرفت --- نکته دوم اینکه اون دکمه ها هم جالب نیست و سادتر از سادست و اصلا به کلاس کارت جور در نمیاد ---- و --- 323.7 Kb برای این عکس خیلی زیاده !!! من از اون طرحهای گرافیکیت که مثل شاخ و برگ هستش خیلی خوشم اومد -- خیلی زیباست -- اگه بتونی بیشتر از این جور طرحها استفاده کنی سایتتو خیلی ردیف میکنه
موفق باشی
شرمنده چشماتون رو درد آوردم

در مورد حجمش هم که گفتم فعلا سایت اجرا نشده! اما من نمیدونم این اینترنت اکسپلورر لعنتی چه مشکلی داره که پی ان جی ها رو بد نشون میده.
قشنگه
اما اون پترن خط خط خیلی قدیمی شده
وبسایتت مگه گرافیکی نیست؟
سعی کن یه بکگراند گرافیکی تر براش بذاری
خوشگل تر هم میشه که باشه
در کل بجز مواردی که دوستان ذکر کردن،مشکلی نداره
موفق باشی
ممنون مانی!
اما اگه از پترن یا بکگراندای دیگه استفاده کنم حجمش بالا میره ولی سعی ام رو میکنم
من هم به شما تبریک می گم......
در مورد طراحیش(هر چند که آماتورم) ولی به جز دکمه ها رویه تیزر بالاش(زیر اون سیم خار دار:دی)باید بیشتر کار بشه.امیدوارم موفقیت برای شما باشه.....
شما که استاد ما هستی عزیز این حرفا چیه! روی تیزر هم فکر میکنم. سیم خاردار ها هم براش های IHDА هستن اگه مایل بودین میتونم آپلودشون کنم.
--------------------------
چقدر لوس حرف زدم نه؟