دیتا نویسی

سلام بچه ها خوبین
من بخش دیتا نوسی نرم افزار فلش رو احتیاج دارم گرافیکیش ر. بدم اگه سیدی آموزشیش هست لطفا بگین البته از ایرانی بنجلا نه ها چون هیچی یاد نمیدن و فقط کشش میدن
اگه هم نیست ایرانی خارجی اصلش رو به من معرفی کنین
اگه هم بازم نبود جزوش

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

اول اينكه خوش اومديد.

دوم اينكه توصيه ميكنم قوانين رو با دقت بيشتري مطالعه كنيد و براي سوال خودتون انجمن مناسب رو انتخاب كنيد.

سوال شما مربوط ميشه به انجمن فلش اما اينجا تالار مالتي مديا بيلدر هست. لطفا بيشتر دقت كنيد.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

منظور شما از دیتا نویسی چیه ؟

لطفا کامل توضیح دهید .

موفق باشید

mohammadbasri

کاربر فعال
دوست عزیز
یکی از بهترین مراجع آموزشی اکشن اسکریپت همین سایت مجید آن لاینه
شما با اکشن اسکریپت 2 میخواین کار کنین؟

Mr. LonelY

کاربر فعال
bebakhshid eng type mikonam
b nazare man amozeshaye sherkate lynda behtarin amozesh dar zamineye flash hast (albate eng) va man b shoma
film haye amozeshie zir ro pishnahad mikonam

ActionScript 3.0 in Flash CS3 Professional Beyond the Basics
ActionScript 3.0 in Flash CS3 Professional Essential Training
ActionScript 3.0 in Flash CS4 Professional for Designers

baraye shoro mitonid az inha estefade konid​

mohammadbasri

کاربر فعال
bebakhshid eng type mikonam

chon systemam farsi nadare
darzemn, shoma???
modire anjomani ya bazrase forumha??!
:spam::mad:

1- امیدوارم هرچه سریعتر مشکل سیستمتون حل بشه.
2- تذکر دادن فقط مختص مدیرها نیست. من فقط قوانین رو یاد آوری کردم. چون خوندن متنی که با فونت انگلیسی تایپ شده برای خیلی ها سخته . شما عادت کردین به فارگلیسی نوشتن و خوندن.
به هر حال به دل نگیر دوست عزیز، من هم از فارگلیسی در خیلی جاها استفاده میکنم. حتی یادداشتهای شخصی. اما این انجمن قانونهایی داره که اگر رعایت نشه و دوستان تذکر ندن ممکنه حرمت قوانین شکسته بشه و ...
:rose:

++Hadi++

Active Member
اگه منظورت از دیتا نویسی همون اکشن نویسی یا (کد نویسی یا برنامه نویسی هست ) ، یه آموزش برا اکشن 3 کارا در همین سایت و در انجمن اکشن 3 گذاشته بودیم که یه خورده به هم ریخته ولی سعی می کنیم درستش کنیم .
ایم اون هست :
آموزش اکشن اسکریپت 3 از صفر
یکی هم در انجمن اکشن اسکریپت 2 و توسط خرزوخان برای اکشن 2 کارایی که می خواستن سمت 3 برن بود و همینطور الباقی بچه های زحمت کش این سایت .
در ضمن کتاب امیر درجه جان (amird) رو هم دست کم نگیر .
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا