سلام!
داش سیلور.. تو کارتو انجام بده، با فارسیش غمت نباشه!!
من نمی دونم وقتی ویندوز به این خوبی فارسی رو پشتیبانی می کنه پس نگرانی واسه چیه.. اگه این کاری رو که میگم هر کاربری انجام بده و تو هم ذخیره بانک اطلاعاتی خودتو توو همین فارسی ساز ویندوز انجام بدی.. هیچکی مشکلی نداره..
من خودم چون واسه بانک اطلاعاتیهام از این روش استفاده می کنم.. 100 درصد تست شدست و تنها ایرادی که کاربرا گرفتن این بود که بلد نبودن چه طوری ویندوز رو درست فارسی کنن..
روش فارسی سازی درسته ویندوز فقط همینه.. و قول می دم هیچ مشکلی هم پیش نمی یاد.. اگه شک دارین برین از مایکروسافت بپرسین.. شاید واسه اینکه مطمئن شین،بهتون امضاء هم بدن تا دیگه نگرانی نداشته باشین..
اما روش اینه و خیلی هم سادست.. ببینین! همینه فقط!!!
مرحله 1
مرحله 2
همین فقط.. هیچ مشکلی پیش نمی یاد.. تازه از هر فونتی که میخواین می تونید استفاده کنید.. اصلاً یه سری فونتی که خودم باهاشون کار می کنمو واستون می ذارم تا از اونا استفاده کنید و مطمئن باشید هیچ مشکلی پیش نمی یاد..
فقط اینو تست نکردم که اگه فارسی سازای مختلفی نصب باشه سره سیستم چه اتفاقی می افته.. من که فکر نمی کنم چیزی بشه.. چون کدهای حروف شما ماله خوده ویندوزه و اگه قرار باشه پشتیبانی نشن که نمیشه.. من که احتمال 1 درصد مشکل رو می دم که خیلی هم مهم نیست..