فایل وصل شدن به دیتابیس:
PHP:
<?php
$db_name = "xxxxxxxxxx";
$mysql_username = "xxxxxx";
$mysql_password = "xxxxxxxx";
$server_name = "xxxxxxxx";
$conn = mysqli_connect($server_name, $mysql_username, $mysql_password,$db_name);
if (!$my_cnn)
{
die("Connection error: " . mysqli_connect_error());
}
?>
هر فایلی بخواهد به دیتابیس وصل شود از این فایل استفاده می کند. یعنی اول فایل می گوید به این فایل نیاز دارد. به نوعی این فایل در ابتدای فایلهای محتاج اتصال به دیتابیس اجرا می شود.
اگر هاست گرفتید باید در کنترل پنل به دنبال یافتن این مقادیر باشید. من همه را با xxxxx پر کردم.
در هاست مجانی من دیتابیس هم موجود نبود و من خودم با افزودن یک پسوند به نامی که هاست پیشنهاد می کرد دیتابیس خود را ساختم.در کد بالا db_name نام دیتابیس شماست. یوزر و پسورد در هاست من خودش از قبل تعین شده بود. و بعد ساخت دیتابیس نام سرور هم داده شد. یعنی هر 4 موردی که کد بالا نیاز دارد را درون هاست بجویید. البته در هاست من این طور بود. ممکن است هاست های مختلف تفاوتهایی داشته باشند.
توجه کنید یوزرنیم و پسورد mysql است. دنبال یوزر و پسورد mysql باید بگردید.
در php my admin می توانید به شکل دستی تیبل در دیتابیس خود بسازید. و همچنین به شکل دستی ردیف هایی در تیبل می توانید اضافه کنید.
فایل بالا باید برای شما هم بدون دادن خطا اجرا شود. یعنی Connection error چاپ نشود. اگر خطا داد باید ببینید کدام را غلط وارد کرده اید. می توانید از راهنماهای هاست یا فروم هاست کمک بگیرید یا در فروم مجیدآنلاین بپرسید.
در تاپیک زیر در دو هاست گفته شده چطور این ۴ مورد را بیابید:
سایت خود را بسازید ، به روش saalek110 در این روش شما فقط html و css یاد می گیرید که خیلی خیلی ساده است و در همین تاپیک مقداریش آموزش داده می شود. کدهای php کدش به شکل آماده در اختیاز شما قرار می گیرد. جاوا اسکریپت هم خیلی کم استفاده شده و کدش آماده در پست ها قرار داده می شود. طرز استفاده از...
forum.majidonline.com