بی بی کد دکوراسیون مغازه آرایشی بهداشتی

Fanous

Well-Known Member
سلام
ممنون میشم نظرتون رو در رابطه با این کار بفرمایین

پیوست ها

• R-01.jpg
    R-01.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 90
  • R-02.jpg
    R-02.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 88
  • R-03.jpg
    R-03.jpg
    820.4 کیلوبایت · بازدیدها: 81

seous

Well-Known Member
هنوز جا برای کار داره ... روشنایی محیط ... ترکیب رنگ .. ولی کار خیلی قشنگی میشه اگه روش کار کنی:rose:

m.n1362

Member
سلام متریال انگار نویز داره.متوجه نشدم نورا خیلی منعکس شده تنظیمات رندرت یکم فکر کنم مشکل داره زمان رندر؟موتور رندر؟خسته نباشی در کل خیلی براق شده همه چی و ...در کل خوبه:rose:

Fanous

Well-Known Member
سلام متریال انگار نویز داره.متوجه نشدم نورا خیلی منعکس شده تنظیمات رندرت یکم فکر کنم مشکل داره زمان رندر؟موتور رندر؟خسته نباشی در کل خیلی براق شده همه چی و ...در کل خوبه:rose:

سلام دوست من
ممنون بابت نظراتت
متریال ، ام دی اف های گلس ( High Glass ) سفید هستش که یه لایه UV روش داره که باعث انعکاس نور میشه ، همچنین زیرش ذرات ریز شبیه اکلیل داره که باعث میشه توی نور برق بزنه و دون دون بنظر میاد .
پشت قفسه های چسبیده به دیوار هم کاغذ دیواری سفید هست که توش نقش برجسته براق داره و اون هم از نزدیک که نگاه کنی ذرات اکلیلی داره.
متریال شیشه هایی هم که زیرش نور هست شیشه مات هست .
کلا هرچی دون دون سفید توی کار هست بخاطر متریالها هستش و از تنظیمات رندر نیست .
موتور رندر هم Vray و زمان هر رندر هم تقریبا بین 30 تا 60 دقیقه .
بازهم تشکر

nima3ds

Member
قشنگه. با فتوشاپ قسمت reduse noise نویزش رو بگیر. کار دو چندان زیبا میشه این طوری :)

max vray

کاربر VIP
سلام نور پردازی کار خوب نیست.
رنگ بندی ها خوب نیست و با هم مچ نیستن.
نویز تو کل کار دیده میشه نه فقط ام دی اف و کاغذ دیواری.
متریال بدنه اصلا خوب نشده.
لوله های استیل انعکاس درستی ندارند.
اما طراحی خوب بنظر میرسه.
موفق باشی:rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
خسته نباشی.
کارت خوبه.
نقاط قوت:مدل کردن دقیق دکور.نور خوب و طراحی زیبا.
نقاط ضعف:چیدمانت خوب نیست.فضا خالیه.مشتری رو باید گول زد.تو دکور رو بچین.سنگهای دکوراتیو رو بد زدی. تکرار شده تو این قسمتا دقت کن.
رنگ سنگهای دکوراتیوت رو هم تیره تر بزن تا از سردی فضا کم شه. فضا خیلی سرد و بی روح شده.
اون نور صورتی هم بد شده.اگه سنگ دکوراتیو رو تیره تر بزنی میتونی نور ها رو سفید بزای خیلی بهتر میشه.
خسته نباشی.

nima3ds

Member
خسته نباشی.
کارت خوبه.
نقاط قوت:مدل کردن دقیق دکور.نور خوب و طراحی زیبا.
نقاط ضعف:چیدمانت خوب نیست.فضا خالیه.مشتری رو باید گول زد.تو دکور رو بچین.سنگهای دکوراتیو رو بد زدی. تکرار شده تو این قسمتا دقت کن.
رنگ سنگهای دکوراتیوت رو هم تیره تر بزن تا از سردی فضا کم شه. فضا خیلی سرد و بی روح شده.
اون نور صورتی هم بد شده.اگه سنگ دکوراتیو رو تیره تر بزنی میتونی نور ها رو سفید بزای خیلی بهتر میشه.
خسته نباشی.

حالا اینا رو ول کن!!! من کم دیدم ها علی خان از یکی تعریف کنه:lol:
با قسمت گول زدن مشتری هم موافقم!!! :lol:

Fanous

Well-Known Member
سلام نور پردازی کار خوب نیست.
رنگ بندی ها خوب نیست و با هم مچ نیستن.
نویز تو کل کار دیده میشه نه فقط ام دی اف و کاغذ دیواری.
متریال بدنه اصلا خوب نشده.
لوله های استیل انعکاس درستی ندارند.
اما طراحی خوب بنظر میرسه.
موفق باشی:rose:

سلام
ممنون بابت نظراتتون
منظورتون از متریال بدنه ، ام دی اف هستش یا دیوارها ؟ متریال ام دی اف از متریالهای ماشین آرک مدل هستش . واسه متریال دیوار هم تکسچر بهتری نتونستم پیدا کنم . تکسچری که پیدا کردم بدلیل اینکه خودش سایه داره غیر واقعی بنظر میرسه . حتی دیس پلیس هم بهش دادم اما بازم خوب نشد .
لوله ها هم چون از توی اتوکد کل کار رو ایمپورت کردم چند ضلعی شدن و انعکاس واقعی ندارن .
بازهم تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا