بی بی کد دکوراسیون داخلی

Jackbil

Well-Known Member
خیلی خوب شده :rose:
ولی مشکلاتی هم داره که اگه رفع کنی مطمئنم که بهتر می شه.
شدت نور از پنجره خیلی زیاده و متریال ها جای کار بیشتری داره.
مطمئنا بهتر خواهی شد
امیدوارم موفق باشی

maxpin206

Well-Known Member
کار زیبایی شده مشکلات زیادی نمی بینم ولی او شیشه در با ید به سمت فریم بیاد شیشه کامل که نیست؟
اون میز کنار درم انگار رو فضاست
ارتفاع سقفتم فکر کنم زیاده

inter77

Member
خیلی خوب شده :rose:
ولی مشکلاتی هم داره که اگه رفع کنی مطمئنم که بهتر می شه.
شدت نور از پنجره خیلی زیاده و متریال ها جای کار بیشتری داره.
مطمئنا بهتر خواهی شد
امیدوارم موفق باشی

ممنون اره نورش زیاد شد ولی رو حالت exponential هم بود .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار فشنگی شده
رنگ ها رو خوب اجرا کردین
یه خورده بیرون اوربرایت شده که یه نمه کمتر بشه جزء نقاط قوت کار یعنی کنتراست مناسب میشه
از کالر مپینگ درست استفاده نشده.اگه میخواین یه چیزی ما بین liner و exponetial داشته باشین خوب هست renhard رو امتحان کنین.با عدد burn vale بازی کنین تا به سفیدی مناسب برسید
تکسچر کف زیادی ریز شده
گوشه های کار میدونین چرا gi گم شده؟ به خاطر عدم استفاده از ambien ocasion و یا detail enhance
البته برای کارهای داخلی برات فورس سنگین میکنه اما اگه با لایت کش ترکیب بشه ترکیب فوق العاده میده به ما.
برای کار کردن اصلا از پلاگین فوق قوی سولیدراک چشم پوشی نکنین.خیلی کار راه انداز هست

inter77

Member
سلام.کار فشنگی شده
رنگ ها رو خوب اجرا کردین
یه خورده بیرون اوربرایت شده که یه نمه کمتر بشه جزء نقاط قوت کار یعنی کنتراست مناسب میشه
از کالر مپینگ درست استفاده نشده.اگه میخواین یه چیزی ما بین liner و exponetial داشته باشین خوب هست renhard رو امتحان کنین.با عدد burn vale بازی کنین تا به سفیدی مناسب برسید
تکسچر کف زیادی ریز شده
گوشه های کار میدونین چرا gi گم شده؟ به خاطر عدم استفاده از ambien ocasion و یا detail enhance
البته برای کارهای داخلی برات فورس سنگین میکنه اما اگه با لایت کش ترکیب بشه ترکیب فوق العاده میده به ما.
برای کار کردن اصلا از پلاگین فوق قوی سولیدراک چشم پوشی نکنین.خیلی کار راه انداز هست

عارف جان واقعا نمی دونم با چه زبونی از شما تشکر کنم نکاتی که گفتین .اقعا تاثیر گذار بود من این. اصلا نمی دونستم بازم ممنون از راهنمایی عالی که کردین.:rose::rose::rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام
خسته نباشید

معلومه که تجربه های اولته که با وی ری رندر می گیری !!!
صحبت ها رو عارف و بقی بچه ها گفتن + ضعف های دیگه....

فقط اینو بگم سفیدی هایی که گوشه ها افتاده به خاطر کم بودن لایت کش هم می شه یا تنظیمات irradiance map

موفق باشی

mgh-max

کاربر فعال
بهترین نقد ممکن که میشد عارف گفت
همون کنترل نور دهی ایراد اصلیه
و همین طور بهبود کیفیت رندر و antialaising میتونه قشنگ ترش کنه
کلیت کار قابل قبول و قشنگه

سلام ، هم با نظر بقیه موافقم و هم فکر می کنم اگر روی رنگ و چیدمان فضا کار کنی کارت خیلی بهتر از این بشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا