دکمه کردن مووی کلیپ

behrooz-m

Member
با سلام
من یه فایل فلش دارم که داخلش یه مووی کلیپ هست که می خوام وقتی روش کلیک می کنم از فریم 11 شروع کنه حالا باید چه کدی براش بنویسم
فایل رو ارسال کردم لطفا ببینید
ممنون
مشاهده پیوست Untitled-2.rar

behrooz-m

Member
خیلی ممنون ولی این رو که می دونم و می نویسم ولی با کلیک کردن چیزی اجرا نمی شه
بهتر بود فایل پیوستیم رو می دیدی اگه براتون زحمتی نیست حجمی هم نداره
بازم ممنون

Mr_lesani

Member
سلام دوست من

خب شما یک باتن و یک مووی کلیپ دارین ، شما میخواین اگه به دکمه ی خودتون دستور بدین دکمه رو انتخاب کرده و راست کلیک کرده و گزینه ی اکشن را انتخاب کنین و یا اینکه با زدن دکمه ی f9 اکشنتون رو به دکمه بدین ، اگه هم نه بگین تا ما مشکلتون رو بهتر مرتفع کنیم .

کد:
on(press){
	gotoAndPlay(11);

}

behrooz-m

Member
من دکمه ندارم دوست عزیز یه مووی کلیپ هستش می خوام جای دکمه عمل کنه نمی خوام دکمه بسازم نه اینجوری که شما گفتید نمی شه مگه شما فایلم رو نمی بینید براش کد نوشتم که وقتی روی مووی کلیپ می رم ماسکش اجرا بشه
این کدی که شما می گید رو می دم ولی کار نمی کنه اگه امکان داره فایلم رو دانلود کن ببین

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اینم نمونه شما

موفق باشید

پیوست ها

• avang.zip
    316.3 کیلوبایت · بازدیدها: 46

behrooz-m

Member
آقا خیلی خیلی دستت درد نکنه واقعا مشکلم حل شد خیلی خیلی ممنون از همه دوستانی که همکاری می کنن

behrooz-m

Member
سلام دوست عزیز من هنوز با این فایل مشکل دارم
فکر می کنم باید براش یه کدی بنویسی که من نمی دونم
وقتی می رم روش مووی کلیپ اجرا نمی شه حتما خودت دیدی
برای بار اول وقتی می رم روی مووی کلیپ اجرا نمی شه حتما باید روش کلیک کنم
ممنون می شم این مشکل رو حل کنی

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

عزیز من شما مگه اینجا نگفتی با کلیک اجرا بشه ؟؟؟

که می خوام وقتی روش کلیک می کنم از فریم 11 شروع کنه حالا باید چه کدی براش بنویسم

تکلیف رو مشخص کن ببین چی می خوای تا بگم چیکار کنی

موفق باشید

behrooz-m

Member
سلام دوست عزیز
ببین من یکی از کلیدهای ساخته شده تو وب سایت منستر رو دارم که مووی کلیپ هستش وقتی روش می ری متحرک هست و وقتی کلیک می کنی یک فریم اجرا می شه و صفحه ای باز می شه
حالا من برای اینکه این کار رو یاد بگیرم این مووی کلیپ رو ساختم می خوام وقتی روش می رم اون حرکت مووی کلیپ که با ماسک ساختم رو داشته باشه و وقتی کلیک می کنم فریم 11 اجرا بشه

قبل از اینکه شما دکمه رو بسازید و کد رو براش بنویسید روش که می رفتیم مووی کلیپ اجرا می شد فقط می خواستم وقتی کلیک کردم فریم اجرا بشه که انگار توش یه ایرادی بوجود اومده

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا