Fa دکمه برگشت و نشان دادن لحظه ای پلاگین Trich

skyblu

Member
در صفحه 2 پروژه ام (page 2) ، یک پلاگین Trich دارم که فایل p.rtf را load می کند . در این صفحه یک دکمه برگشت
دارم که وقتی روی آن کلیک می کنم به صفحه اول پروژه ام یعنی( page 1 ) می رود . در این page 1 ، من یک پلاگین Trich دارم که فایل 40.rtf را load می کند . و دو دکمه دارم .
من می خواهم وقتی دکمه برگشت را کلیک می کنم و به صفحه اول می رود ، فقط دو دکمه را نشان بدهد و پلاگین را نشان ندهد . مشکل پروژه ام این است وقتی دکمه برگشت را کلیک می کنم یک لحظه پلاگین صفحه اول که فایل 40.rtf بوده است را نشان می دهد و بعد به صفحه اول می رود با وجود اینکه من کد Hide و move object را نوشتم ، فایل را پیوست کردم خواهشا کد را نگاه کنید و ببینید مشکل از کجاست؟

پیوست ها

• 40.rar
    898.5 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • Media100.rar
    284 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • p.rar
    184.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:

skyblu

Member
می شه آقای loo30fer ، nevercom ، لطفا به این سوال پاسخ دهید ، پروژه ام لنگ جواب این سوال است ؟؟؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
متاسفانه بنده درحال حاضر MMB در دسترسم نیست که مثالتون رو ببینم و ویرایشش کنم.
اما گمان میکنم اگه تو Page Exit هر صفحه دستور Hide شئ پلاگین رو بدید مشکلتون برطرف بشه (تابع Hide خو پلاگین)

چون با اینکار وقتی از هر صفحه خارج میشید شئ پلاگین موجود در اون صفحه مخفی میشه و وقتی برگردین به صفحه هنوز مخفی هست و باید دوباره نمایش داده بشه. (البته اگه از دو شئ پلاگین متفاوت و در نتیجه دو فایل DLL مجزا استفاده کرده باشید)

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با اجازه جناب nevercom

دوست عزيز
ممكنه بگيد چرا براي نمايش دوتا فايل rtf از دو صفحه استفاده كردين و دوبار از اين پلاگين استفاده كردين؟

ميشد فقط يك پلاگين تو يك صفحه قرار داد و آدرس فايل rtf تون رو به يك متغير رشته‌اي نسبت داد و تو همون پلاگين نمايشش داد.

من مثال خودتون رو به اين شكل اصلاح كردم:

پیوست ها

• Media100.zip
    283.4 کیلوبایت · بازدیدها: 23

skyblu

Member
با تشکر و سپاس ، جواب سوالاتان در پرسشی که اول مطرح کردم است من در صفحه اول یک دکمه اصلی دارم که با کلیک کاربر دو دکمه نشان داده می شود . یک دکمه بنام داروهای خوراکی ،را در صفحه اول کلیک کنم تا در صفحه دوم مطالب آن باز شود جزء این دکمه ، تعداد زیادی دکمه در صفحه اول وجود دارد و همچنین مطلب دیابت چیست؟ هم است . خواهشا اگر می توانید به پرسشی که اول مطرح کردم دقیقا همان را جواب دهید .
با سپاس

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ببخشید دوست عزیز الان پستتون رو خوندم , یک نمونه براتون درست کردم ببینید همینی هست که میخواستین ؟

پیوست ها

• sample.rar
    284.3 کیلوبایت · بازدیدها: 26

m javad

کاربر متخصص
خب این اتفاق منطقی هست
شما دو راه بیشتر ندارید
1- استفاده از یه فایل پلاگین و استفاده از ائن توی دوتا صفحه
2- استفاده از دوتا فایل پلاگین و استفاده ی هر کدوم تو دوتا صفحه
برای راه اول (همینی که تو پروژه تون هم هست) شما وقتی یه فایل رو توی پلاگین لود میکنید و به صفحه ی بعد میرید ، چون پلاگین صفحه دوم هم در اصل همون پلاگین صفحه ی قبل هست فایل قبلی توش باقی مونده و برای یه لحظه نشونش میده
راهی که داره اینه که در خروج از هر صفحه پلاگین رو hide بکنید و در ورود هر صفحه اول فایل رو توی پلاگین لود بکنید و در آخر پلاگین رو show بکنید
برای راه دوم شما باید دوتا پلاگین رو با نامهای Tric.dll و Trich1.dll بسازید و اونارو با نامهای Plugin و plugin1 توی پروژتون بیارید که دوتا پلاگینها از یه فایل نباشن
حالا دیگه هر فایلی رو که توی یکی لود بکنید اصلا ربطی به اون یکی نداره
من راه اول رو پیشنهاد میکنم
موفق باشید

داشتم مینوشتم که پست قبلی رو لوسیفر زده بود
شرمنده آقای لوسیفر، این بار دوم هست که این اتفاق میفته

skyblu

Member
لطفا بگویید چرا در این پروژه وقتی به page 2 می روم و دکمه برگشت را کلیک می کنم چندین ثانیه زمان می برد تا به page 1 برود
و این یکی از اشکالات برنامه ام است؟

loo30fer

لطفا بگویید چرا در این پروژه وقتی به page 2 می روم و دکمه برگشت را کلیک می کنم چندین ثانیه زمان می برد تا به page 1 برود
و این یکی از اشکالات برنامه ام است؟
خوب چقدر کد تو Page Start صفحه 1 نوشتین و چه شی هایی توش قرار دادین ؟

skyblu

Member
وقتی کدها را کم کردم این مشکل حل شد اما مشکل قبلی هنوز مانده است ، یعنی پلاگین را لحظه ای در هنگام ورود و خروج نشان می دهد با توجه با اینکه من به حرف همکارتان گوش کردم و دو پلاگینTrich با نام های مختلف در آن add کردم .یعنی مورد دوم که همکارتان گفته اند .اما هنوز مشکل باقی مانده است ، من پروژه را add می کنم خواهشا ، خواهشا به من کمک کنید این شده مشکل بزرگ پروژه ام . لطفا دکمه نحوه کنترل قند و دکمه دیابت چیست را فشار دهید دکمه هایی که می آیند را کلیک کنید متوجه مشکل پروژه ام خواهید شد؟

در ثانی می خواستم بدانم فایل بقیه دکمه های پروژه ام رادرهمین page 2 load کنم، بهتر است یا برای هر کدام از دکمه ها (یعنی دکمه هایی که در صفحه اول در بالا هستند ) یک صفحه در نظر بگیرم؟

پیوست ها

• w101.rar
    176.9 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • w100.rar
    122.4 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • k100.rar
    61.2 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • DIABETMMB.rar
    287.6 کیلوبایت · بازدیدها: 36

loo30fer

من تنها با پلاگین شما مشکل داشتم اونم اینکه همین که پروژه رو اجرا کردم پلاگین کرش کرد و برنامه بسته شد ولی با پلاگینی که خودم دارم تست کردم هیچ مشکلی نبود و فکر میکنم مشکل از پلاگین باشه که پلاگینش رو براتون پیوست کردم.
ضمنا چندتا چیز رو رعایت کنید :
1- وقتی شما فایلتون رو هربار که کاربر کلیک میکنه لود میکنید و مخصوصا تو صفحات جداگانه دیگه نیازی نیست که از دوتا پلاگین استفاده کنید این برای مواقعی هست که میخواید دوتا فایلتون رو تو یک صفحه در کنار هم نمایش یدین.
2- مکثی که شما میگین میتونه به خاطر فعال کردن Page Transtion صفحه 2 هست که وقتی میخواین به صفحه دیگری یا همون 1 شما رجوع کنید اون اسلاید نمایش داده میشه Page Transtion رو حذف کنید تا سریع به صفحه دیگری بره
3- شما به جای اینکه برای هر شی یک دستور Hide بدین همه این شی ها رو Group کنید و دستور Hide اون Group رو بدین.

همه اینها رو رعایت کنید و مخصوصا پلاگینهاتون رو حذف کنید و از پلاگینی که من پیوست کردم استفاده کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

پیوست ها

• TRichEdit.rar
    282.5 کیلوبایت · بازدیدها: 15

جدیدترین ارسال ها

بالا