دکمه بازگشت در موی کلیپ

mohsen162

Member
با سلام خدمت دوستان من با کمک شما وراهنمایی شما یک فلش ساختم که وقتی روی یک کلید ،کلید میشه یک موی کلیپ که در فریم مثلا20 قرار دادم اجرا بشه
حالا سوالم اینه :میخوام دوتا دکمه روی موی کلیپم باشه یکی برای بازگشت یکی برای رفتن به سایت میدونم که برای رفتن به سایت باید از دستور geturlاستفاده کنم برای بازگشت چکار باید بکنم چه دستوری با چه پارامترهایی هست خواهشم میکنم راهنمایی کنید :rose:

mohsen162

Member
بازم سلام می خواستم بگم من این راهو هم امتحان کردم اومدم توی فریم 45همون لایه ای که موی کلیپ هست یک موی کلیپ دیگه ساختم به اون موی کلیپ اول کوچیک وبعد حذف کردم بعد یک دکمه روی موی کلیپ اول ساخت و بهش گفتم که بره به فریم 45 جواب میده اما وقتی روی دکمه اولی کلید میکنم دیگه موی کلیپ اجرا نمیشه
بطور خلاصه این شد: یک دکمه ساختم وقتی روش کلید میکنی یک موی کلیپ اجرا میشه روی این موی کلیپ یک کلید که موی کلیپو از بین میبره قرار دادم که موی کلیپ پاک میکنه اما وقتی دوباره روی دکمه اولیه ، کلید میکنم موی کلیپ اولی برای دومین بار اجرا نمیشه خواهشن راهنمایی کنید:sad:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

من که نفهمیدم چی میگی نمونه بزار و یک مختصر توضیح درست بده

موفق باشید

mohsen162

Member
نمونه عملیش این سایته
کد:
http://nocr-khz.ir/
پایین سایت نقشه استان
وقتی روی شهر کلید میشه یک موی کلیپ احرا میشه 2 تا کلید روی موی کلیپ یکی بازگشت یکی سایت اینترنتی برای بازگشت چه کدی باید بنویسم من اکشن اسکریپ2 استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید

mohsen162

Member
درست میگید من دارم یک نمونه مثل این درست میکنم این که پایین سایت اداره ثبت احوال خوزستانه که کار من نیست

مووی کلیپ اصلی که قراره با کلیک شهر روش باز بشه رو یه حالت برا باز شدنش درست کنید یه حالت برا بسته شدن یعنی یه بار به همون صورت که میخواین باز بشه بسازین یه دستور استاپ بزارین اونجا بعد در ادامه بسته شدنش رو طراحی کنید
بعد تو فریمی که استاپ گذاشتین 2 تا دکمه بزارین که یکیش مال سایته که میگین بلدین یکی هم مال بازگشت که اون دکمه بازگشت رو فرمان play بهش بدین تا به آخر مووی کلیپ و برگرده به فریم اول

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

یکی از راهاش رفتن به فریم آخر موی کلیپ هستش که شما یدونه فریو خالی در تخر موی کلیپ قرار بدید و برای باتون بگید که بره به همون فریم

خالی همین

موفق باشید

mohsen162

Member
دستور play منظورتون نمیفهمم
آخه همین کارو کردم آخرشم یک فریم خالی گداشتم میدونید مشکل همینجاست وقتی رو شهر دوباره کلید میکنی اجرا نمیشه (برای بار دوم)
فکر کنم یک کلید مثل کلید بازپخش یا از اول در بازی ها می خواد درسته اگه تو اون سایتی که گفتم دقت کنید وقتی بازگشت میزنید فلش دوباره تکرار میشه مثل اینکه خاموش و روشن میشه

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما نمونه از کارت بزار تا ببینم چی کار کردی

موفق باشید

mohsen162

Member
سلام این نمونه امتحانی است
اگر در فریم آخر موی کلیپ stop بنویسی دیگه تکرار نمیشه

پیوست ها

• Untitled-1.zip
    5.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7