ديگر ديسكانكت نشويد

iman_ebru

Active Member
كساني كه براي خط تلفنشان سرويس انتظار مكالمه يا Call Waiting را از مخابرات گرفته‌اند، همواره با يك مشكل بزرگ روبرو بوده‌اند. در زمانيكه آنها در ارتباط اينترنتي با ISP خودشان هستند، تماس تلفني با شماره تلفن آنها باعث قطع ارتباطشان با اينترنت شده و Disconnect مي‌شوند. چاره كار در چيست؟ راه حل بسيار ساده است. كافيست به ابتداي شماره‌هاي اتصال به ISP خود اين كاركترها را اضافه كنيد:

*70,

به عبارت ديگر اگر شماره اتصال شما به شبكه 971666 باشد، آنرا به اين صورت تغيير دهيد:

*70,971666

(اين روش بر روي خطوط مخابراتي ايران پاسخ داده و از چگونگي عملكرد آن در سيستمهاي مخابراتي ديگر كشورها بي‌اطلاع هستم!).

ايمان :oops:

alireza-metal

Active Member
عجب چيز توپسي :wink: --- ولي مال ما اينتوري نيست--يعني اگه كسي زنگ بزنه قطع نميشه :( گير سه پيچه :lol:

mohsenshahbazi

Active Member
خوب يه كم هم در مورد اين كد توضيح بده چي هست و به كار بردنش چه تغييري ميده تو كار .؟‌ ؟‌؟

محسن

iman_ebru

Active Member
من كه گفتم براي چه كاري هست و روش استفاده رو هم گفتم.
ولي چون اين انجمن راست چين هست كدش درست نوشته نشده. كد اصلي اين هست[,70*]

H_R_M

Member
ايمان جان سلام
ببينم ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي
آخه من زماني كه مودم اون هولدم فعاله ميتونم خودم ديسكانكت كنم و به تلفن جواب بدم
وقتي هم كه غير فعاله ديسكانكت نميكنه كه :roll:

sobhan_250

Active Member
اين مودمهاپي كه خودش چند لحظه صبر ميكنه و ميشه باهاش چند لحظه به تلفن هم جواب داد رو ديدين؟
من پارسال تو نمايشگاه ديدمش !
اگه كسي سراغ داره يه اطلاع بده

سلام به برو بچ گل....
چند روز من نبودم خوب تنها تنها شيطوني كردينا ...

1.دسته ايمان جان گل درد نكنه كه اين كد رو گذاشته .

2. sobhan_250 جان اين نوع مودم الان خيلي وقته كه وارد بازار شده ...من خودم استفاده نميكنم ..اما يكي از دوستان خيلي نزديكم از اين نوع مودم استفاده ميكنه و وقتي هم كه به اينترنت وصل هست و كسي زنگ ميزنه به خونشون مودم خودش 1 پيغام ميده و ميشه انتخاب كني كه مودم بدونه اينكه اتصال شما رو از اينترنت قطع كنه بريد و با كسي كه به شما زنگ زده و بعد از تمام شدن صحبتتون بياد و ادامه كارتون رو بكنيد....

موفق باشيد.

فرهاد :(

سلام
منم مدل مودم رو ميخوام بدونم چيه !؟
و نحوه نصب اون.
نكنه از خط ديجيتال استفاده ميكنه. چون من شنيدم فقط خط ديجيتال اين امكان رو داره.
ما اينجا خط تلفن معمولي داريم.

يك در دنيا صد در آخرت.

ممنون.

چشم ...

حتما ميپرسم ميزارم.....

حتما بايد خط تلفن شما ديجيتال باشه :)

فرهاد:(

sobhan_250

Active Member
ميگم اگه مودم ما از اون مدلها باشه و خطمون هم ديجيتال
اما ما نريم به شركت مخابرات و امكان انتظار مكالمه رو فعال بكنيم آيا ميشه از اين مزيت موبايل استفاده كنيم يا اينكه هم بايد مخابرات و هم مودم ما اين امكان رو ايجاد كنه؟

خب سيستم ديجيتالي مخابرات اين امكان رو داره..اما بعضي از مواقع اين امكانات رو غيرفعال ميكنن و بايد بريد مخابرات و تقاضا بديد.
اما الان براي من اوتومات فعاله و با كد 1 انتظار مكالمه فعال و كد 2 انتظار مكالمه غير فعال ميشه.

1. ستاره * + 43 + #

2. # + 43 + #

موفق باشيد.

داشت يادم ميرفت..اين دوستم در دسترس نبود ..که مشخصات رو بزارم..به زودي از خجالتتون در ميام.

فرهاد:(

سلام
جناب shirazart :
با تشكر از شما
خيلي خيلي عذر ميخوام اين كدهاي بالا مال چيه ؟

سلام.

مودمي كه گفتم دوستم داره...اسمش - جگوار 3 چيپ - هست و اون امكاني كه گفتم رو نداره ...من اشتباه ديده بودم... اما اون 1 چيپ اضافي كه داره كاملا نويز خط رو ميگيره :wink:
-------------------------------------------------------------
اما جديدا يك شركت شيرازي يك سري خط ADSL ميده كه توي توضيحاتش گفته بود كه ::

در اين تكنولوژي يك سوپيچ SPLIITER از طرف طرف شركت سرويس دهنده با مجوز شركت مخابرات روي خط تلفن مشترك نصب ميگردد كه به طور كامل كانالهاي مكالمه و اينترنت را از يكديگر جدا ميكند.

--------------------------------------------------------------
Nick Name من ShirazArt هست .
اسم من فرهاد هست..هرجور راحتيد صدام كنيد:)

اين کدها براي فعال يا غير فعال کردن سيستم انتظار مکالمه هست.
------------------------------------------------------------

فرهاد :arrow:

جدیدترین ارسال ها

بالا