ديويدي Gnomon

ali@bahal

Banned
با سلام من مي خواستم بدونم آموزشهاي Gnomon چند ديويدي هست و سبکش چگونه هست و مبتدي ها مي توانند با آن کاري بکنند.
لطفا از آموزشش توضيحي بدهيد يعني اينکه همه چي را خودش انجام مي دهد و به شما نشان مي دهد يا يک توضيح کوتاه مي دهد و بعدش هم به عهده خودمان؟:neutral:

ديويديش را از کجا و چند مي توان تهيه کرد؟
آموزش ديگري هم سراغ داريد که خفن و توپ آموزش بدهد يا نه؟

لطفا جواب همه سوالهايم را بدهيد:cry:

saeed_22

Banned
قبلا جواب سوالاتت را فکر کنم
دادیم
ولی بگم آره خوبه برا شروع
بیشتر بچه ها با این شروع کردند
و بعدش که ایده گرفتند فقط باید تمرین و تمرین و تمرین کنند
تا شیوه و سبک خودشون را پیدا کنند
من حداقل روزی 10 ساعت مفید دارم کار میکنم
راه موفقیت هم همینه پشتکار تلاش توکل به خدا ونا امید نشدن

موفق باشی

snake32d

Member
براي دوره هاي ابتدايي 5 ديويدي شركت gnomon ارائه كرده

intro to maya دوتا دي وي دي البته فكر كنم(آموزش interface , منو , و يك مدل سازي ساده)

بعديش dvd مدلينگ خانه كه ساخت يك خانه را به كمكloftو CV بهت آموزش ميده(modeling 1)

بعديش dvd ساخت يك قايق و يك WC رو بهت آموزش ميده كامل با nurbs آشنات مي كنه(modeling2)

dvd بعديش هم ساخت يك ماشين با همون nurbs است(modeling3)

اميدوارم كمكت كرده باشم

einollahia

Well-Known Member
البته دو تا Polygon هم داره

و همچنین dvd ماشین سازی با Nurbs همچین اساسی نداره و نمی تونید با اکتفا به اون یه ماشین بسازید چرا که همه ی ماشین بدو تصویری به عنوان مرجع ساخته شده.

فکر کنم 6 تا اول خیلی ارزون 18000 تومن باشه

ali@bahal

Banned
راه بهتري نداريد براي خداي مايا شدن من که بودجه اش 10 هزار تومان باشد؟

snake32d

Member
خوب شما يكيشو بخر

قيمتها حدودا 10000 تومان هست
دوست من شما مگه ايراني نيستي پس تخفيف كجا رفته اگر گفت 18 تومان بگو آقا من مي خوام مشتري شم و از اين حرفها مطمئن باش بهت 10000 تومانم ميده :D

والا من قديما ماشينو ديدم جز nurbs سراغ هيچ پنل ديگه اي نرفت حتما مي خواسته فقط با اين پنل آشنامون كنه:lol:

snake32d

Member
البته دوستمون رست ميگه خودتي خودت بايد خودت ژشتكار داشته باشي

einollahia

Well-Known Member
خوب شما يكيشو بخر

قيمتها حدودا 10000 تومان هست
دوست من شما مگه ايراني نيستي پس تخفيف كجا رفته اگر گفت 18 تومان بگو آقا من مي خوام مشتري شم و از اين حرفها مطمئن باش بهت 10000 تومانم ميده :D

والا من قديما ماشينو ديدم جز nurbs سراغ هيچ پنل ديگه اي نرفت حتما مي خواسته فقط با اين پنل آشنامون كنه:lol:

فقط یه جا تو پایتخت با قیمت 10000 تومن میده و یکی دیگه 9000 تومن و یکی 6000 و غیره.

من همه ی مغازه ها شو گشتم. خودمم 3000 تومن هر dvd رو گیر آوردم.
آقا علی گرون نخریا.

جدیدترین ارسال ها

بالا