ديكشنري

iman_flash

Active Member
فكر كنم اولش بايد يه كتاب ديكشنري كامل بخري بعد همشو تايپ كني!! 8O
بعدشم بايد با سليقه‌ي خودت برنامشو بنويسي :)
:: اونقدرم كه اوليش مهمه دوميش مهم نيست :D

ولي از شوخي كه بگذريم فكر كنم دلفي بهتر جواب بده

ارادت

Salar

Active Member
برنامه ای نیست که کار رو راحت تر کنه...من تا بهال با دلفی کار نکردم...راستش رو بخوای ديكشنریش رو هم خریدم ;)

مخلصیم

iman_flash

Active Member
شما چه برنامه‌هايي بلدي؟
راستش من اولا كه كلم زياد باد داشت ميخواستم يه برنامه ديكشنري بنويسم ولي توش كه افتادم خيلي زود فهميدم يك نفره به هيچ وجه نميشه يه ديكشنري خوب درآورد... بايد يه گروه حداقل 5-4 نفره باشه

Salar

Active Member
اينو راس ميگي ولي من كسي رو ندارم...من فكر كردم برنانه اي هست كه براي اين كار وجود داره...حالا من با چند نفر صحبت کردم...ببینم چی میگن..

راستی چرا امضات رو پاک کردی ....جالب بود که!!

iman_flash

Active Member
والا فكر نكنم برنامه‌اي باشه كه مخصوص ساخت ديكشنري باشه آخه مگه ميخواي autorun درست كني... حتما بايد يه زبان برنامه نويسي بلد باشي... اگه ميخواي كارت خوب در بياد به نظرم دلفي خيلي خوب جواب ميده حالا دوستان ديگه شايد نظر بهتري داشته باشن...
در مورد امضا راستش هم بزرگ بود هم سياه بود هم ساده بود هم... حالا سر فرصت شايد يه چيز ديگه درست كردم

ارادت

به نظر من كه بايد از اين كار منصرق شي چون حد اقل(اگه فقط خودت تنهايي باشي) يه ماه طول مي كشه كه تايپ كني بعدش بايد غلط گيريو .... رو انجام بدي بعد تاره كارت شروع مي شه بايد يه چند ماهي جون بكني (بخشيد كه از اين كلمه استفاده كردم) تا برنامش رو بنويسي خلاصه كار خيلي سختيه خيلي خيلي خيلي سخته..............
ول كن بابا!!!!!!!!

mgeology

Member
بله دوستان راست ميگن ، كار سختيه!
{يه چيز بي ربط}
الان بهترين ديكشنري در ايران يكي آريان پور،فانوس و نارسيس كه من شنيدم حتي فانوس تونسته روي آريان پور رو كم كنه و بهترين ديكشنري باشه و قيمتشم ارزون تره!

Salar

Active Member
من نمي خوام ديكشنري فارسي انگليسي درست كنم....فارسي نروژي و بلعكس...كارشم هر چقدر باشه مسئله ای نیست...

جدیدترین ارسال ها

بالا