ديتا سنتر در روسيه و مالزي

سلام دوستان.
لطف كنيد چند تا ديتا سنتر معتبر و خوب كه هم از وارز و تورت پشتيباني كنه و هم نكنه:neutral:
در مالزي و روسيه معرفي كنيد.

فقط لطف كنيد سرع چون در حال انتقال سرور هستم.

J4vad

Member
اگر مايل بوديد مي توانم در ديتاسنتر CyberJaya در مالزي و Pacific در هنگ كنگ سرويس بدم ، با وارز و تورنت و اسكريپت نال مشكلي ندارند ، موفق باشيد

يا حق .:wink:

لطف كنيد وقتي ديتا سنتر معرفي ميكنيد، لينكش را هم بگذاريد.
در ضمن چون ما حقوقي هستيم ميخواهيم هم نمايندگي از ديتا سنتر بگيريم و هم راك اختصاصي.
لطف كنيد سريع.من زياد وقت ندارم.

caspian

Member
اینجا معمولا همه رسلر از دیتا سنتر دارن!!
اگه بخواید میتونید بهتون سرور بدیم!! اما دیتا سنتر نمی تونیم بدیم!! :d

نمیدونم این سایت دیتا سنتر برای خودشون هست یا نه
سرورهاشون توی هنک کنگ هست من 3 ماهی سایتم روی سرورها اینا بوده و با وارز مشکلی ندارن
www.wrzhost.com

میلاد

Member
12.gif

نمیدونم این سایت دیتا سنتر برای خودشون هست یا نه
سرورهاشون توی هنک کنگ هست من 3 ماهی سایتم روی سرورها اینا بوده و با وارز مشکلی ندارن
www.wrzhost.com
کد:
http://www.wrzhost.com/tos.txt

- Illegal Content
Our services may be used for lawful purposes only.
Storage, data or material in violation of any copyright/trademark, as well as the participation or promotion of violence, racism, or any other defamatory content of any kind is strictly prohibited.
You may not use any of our services to host illegal, copyrighted, trademarked, patented, or trade secret material without prior permission from the author or owner.
This includes pirating software , audio/video files, cracks and/or registration codes.
If we discover any of the above occurring on your account it will be used as grounds for immediate termination of your account without any refund.

caspian

Member
آخه 500 گیگ هم واسه یه سرور خیلی کمه!!
سایت باشه مشکلی نداره!! اما یه سرور که روش شاید 100 تا سایت قرار بگیره!! یه هفته ای 500 گیگ رو تموم میکنه!!
اونم سایتهای وارز که همشون فیلم و موزیک هستند!!

جدیدترین ارسال ها

بالا