دو پرسش از شما دوستان عزیز

harem

Member
سلام دوستان من دوتا سوال دارم که امیدوارم کمک نمایید :rose:

1- مشکل کد زیر چیه ؟ کاراین کد اینه که فایل امبد شده رو تودرایو c کپی میکنه ولی عملا کار نمیکنه نمیدونم مشکل از چیه

PHP:
SysCommand("CopyFile","<Embedded>\sample.txt , C:\")

2- چه جوری میشه کاری کرد که وقتی برنامه رو اجرا کنیم خط سوم از یک فایل متنی نشون داده بشه؟

با تشکر از تمامی دوستان عزیز :rose:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
برای سوال دوم از کد زیر استفاده کن
کد:
file$=[color=#800000]'C:\test.txt'[/color] 
Text$=[color=#000090][b]StrFromFile[/b][/color](File$,[color=#ff0000]3[/color],1)
توی کد بالا file$ مسیر فایل رو نشون میده
سه شماره خط رو نشون میده و 1 هم تعداد خطوطی که باید لود بشه رو نشون میده

harem

Member
برای سوال دوم از کد زیر استفاده کن
کد:
file$=[color=#800000]'c:\test.txt'[/color] 
text$=[color=#000090][b]strfromfile[/b][/color](file$,[color=#ff0000]3[/color],1)
توی کد بالا file$ مسیر فایل رو نشون میده
سه شماره خط رو نشون میده و 1 هم تعداد خطوطی که باید لود بشه رو نشون میده

ببخشید متوجه نشدم وقتی برنامه رو اجرا میکنم اونو تو برنامه نشون نمی ده به هر حال تشکر از وقتی که گذاشتید اما اگه زحمتی نیست میشه یک مثال بذارید؟ باتشکر

آخرین ویرایش:

harem

Member
1. نام فایل مقصد رو مشخص کنید .
2. طبق قوانین هر سوال تو یک تاپیک جدا .

ببخشید اما کدوم فایل مقصد فقط من می خوام فایل امبدشده رو وقتی برنامه رو اجر کنم مستقیم به درایو c کپی کنه. به هر حال تشکر از پاسختون

peyman136

ببین این کارت رو راه میندازه ؟ جواب هر دوتا سوالت رو به هم توی یه مثال دادم

پیوست ها

• Media1.rar
    710 بایت · بازدیدها: 14

harem

Member
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی کارم راه افتاد.ولی یک سوال دیگه می خواستم بدونم میشه این متن به جای انکه در یک فایل متنی نشون داده بشه میشه در یک Paragraph Text نشون داده بشه ممنون از راهنمایتون!

آخرین ویرایش:

peyman136

چرا نمیشه نشون داد توی اسکریپت دکمه اگه دقت کنی یه خط هستش که نوشته :
کد:
Displayvalue("Text","Text$")
Text اول اسم آبجکتی هست که میخوایید توی اون نشون داده بشه شما اگه بجای Text اسم پاراگرافتون رو بزارید توی پاراگراف نشون میده
اگه گنگ بود بگو مثال بذارم

harem

Member
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون قبلا این کارو کردم اما عملا کاری نکرد :rose:

اگه زحمتی نیست یک مثال بذارید ممنون می شوم :rose:

آخرین ویرایش:

peyman136

سلام ببخشید اشتباه از کد من بود فراموش کرده بودم که تابع Displayvalue روی پاراگراف جواب نمیده بجای این تابع از تابع LoadText استفاده کن ببین درست میشه یا نه

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خیلی ممنون از زحماتتون :rose: کاملا جواب داد :)
تقاضا میکنم؛ برای تشکر از زحمات دوستان به فشردن کلید تشکر در زیر هر پست اکتفا کنید، اینجوری از شلوغی بیش از حد تاپیک ها هم جلوگیری میشه، ضمن اینکه این کار بر خلاف قوانین انجمنها هست:

قانون شماره 29 ) جهت تشكر از مطالب ارائه شده در يك تاپيك و يا تاييد حرفهاي نويسنده آن تاپيك به جاي ارسال يك تاپيك جديد و پاسخ به آن تاپيك (كه فقط هدفتان تشكر و يا تاييد مطالب آن تاپيك است) از كليد تشكر كه در زير هر تاپيك وجود دارد استفاده كنيد.

از همکاریتون کمال تشکر رو دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا