دو ویندوزه کردن

qewzi

New Member
من میخواستم دو تا ویندوز بذارم یک ویستا یک xp ولی نمیشه الان xp دارم ولی وقتی میخوام یه ویستا رو D بذارم error میده . چیکار باید بکنم؟ ممنون:rose:

qewzi

New Member
سلام . من وقتی از xp ویستا میریزم error mide ولی وقتی از ویستا xp بریزم میریزه . منتها من میخوام از xp ویستا بریزم میشه ؟

فکر نمی کنم بشه ولی شاید اساتید این سایت بدونن ..

hami131

Member
فکر کنم شما دارید برعکس میگید چون امکان نصب ایکس به قول شما از روی ویستا نیست(چون ورژن xp پایین تره اون فکر کنم اگر آپگرد رو بزنید این طور بشه)
ولی میتونید ویستا هنگامی ایکس پی در حال اجراس نصب کنید
error رو هم که دقیقا نگفتید ببینم مشکل کجاس
در ضمن میتونید اگر cd ایکس پی شما بوت ای بل باشه بدون نیاز از ویستا نصب کنید

اساتید این سایت جواب ما رو هم نمیدن :d

qewzi

New Member
شما الان میگید من چیکار کنم من الان یک ویندوز اکس پی دارم رو درایو C و درایو D خالیه . یک دی وی دی vista هم دارم . میخوام دو ویندوزه کنم . چیکار کنم؟

hami131

Member
موقعی که xp در حال اجرا دی وی دی ویستا رو قرار بدید و اینستال رو بزنید و مراحل نصب رو طی و درایو d رو انتخاب کنید اگر error داد دقیقا بگید چیه

hami131

Member
در ضمن گه نسخه کرک شده ارتباط با اینترنت رو کاملا قطع کنید تا نصب و کرک تموم شده
همین طور سیستمتون هارد و vga حداقل ویستا رو باید داشته باشه

آخرین ویرایش:

qewzi

New Member
جواب سوال قبلیم رو ندادین:there:

مشخصات سیستم
cpu core 2 duo 2.5
graphic 1024
ram (1024+1024)
:sad:

امشب باید یه کاری بکنم..

qewzi

New Member
میگه یک فایل missing ولی وقتی رو laptop نصب میکنم به خوبی نصب میکنه . رو laptop هم xp ریختم بعد دوباره ویستا همون erroro داد

hami131

Member
dvd ویستا مشکل داره و یکی از فایل ها به درستی رو dvd رایت نشده یا این فایل قابل خوندن از رو dvd نیست dvd رو عوض کنید
در ضمن مشخصات سیستمتون هم قابله قبوله البته فاکتور های دیگه ای هم هست مثل 15 گیگفضای خالی که البته ربطی به مشکل شما نداره و باید یک نسخه دیگه از ویستا تهیه کنید اون فایل هم احتما به آپگرید مربوط میشه که از رو xp نصب نمیشه

جدیدترین ارسال ها

بالا