دو هارد . تا چند گيگا بايت روي يك برد مجاز است .

mossi

Member
آقاي چيذري چرا تاپيك قبلي را سريع قفل كرديد . اين را من تصادفي امروز نگاه كردم . موضوع مهمي بود .
موضوعات به اين مهمي ، به نظر من بهتره كه همچنان باز بماند . من چيزي به نظرم رسيد ، كه حالا مجبورم آن را به عنوان موضوع جديد مطرح كنم .
من قبلا يك هارد 80 گيگي داشتم ، حدود 4ماه پيش يك 160 گيگي هم اما درحالت مستر روي پي سي نصب كردم . تا حالا به نظر ميامد كه مشكلي نداشتم . اما ديروز كه داشتم تو Ebay برد هاي جديد را نگاه ميكردم . نمونه برد خودم را هم ديدم كه نوشته بود 130 گيگابايت هارد ساپورت .
اين درحاليست كه من يك 80 تا و يك 160 تا نصب كردم . پاورم هم 250 وات است .

اين يعني چي . شايد حد اقل اينكه من بايد 80 تايي را سريع قطع كنم .
البته من هنوز مشكل حادي نداشتم . يا فكر ميكنم كه ندارم .فقط درجه سي پي يو من بين 70 تا 84 نوسان نشون ميده ، كه اين را هم از هركي پرسيدم گفت بالاي 70 نرمال است.ضمنا پروگرام CPU COOL كه درجه حرارت را نشان ميده ، دو درجه نشون ميده . temp 1 و temp 3 . جلوي 1 نوشته 80 و جلوي 3 نوشته 40 . نميدونم كدام مربوط به سي پي يو است .
و مشكل اين ميكروفون كه تو تاپيك ديگه مطرح كردم .
اين را هم اضافه كنم كه من ويديو زياد كار ميكنم . تا حالا هم مثل سابق و با سرعت خوب ، كار ها انجام ميشوند .
حالا نظر دوستان چيست .

sp2_sp

Member
سلام دوست من
دستگاه شما پنتيوم 3 يا 4 ؟
اگر پنتيوم 4 باشه مه در آينده خيلي نزديك واسه شما مشكل ساز ميشه .
لطفا مشخصات دستگاه رو هم بده

sp2_sp

Member
دوست عزيز اصل مادر برد هست مشخصات مادر برد هم بده ؟ چون مادر برد هاي پنتيوم 4 معمولا تا ظرقيت هاي بالاي اين چيز ها رو هم پشتيباني ميكنن
و اگر سيستم شما پنتيوم 4 هست پيشنهاد مي كنم كه همين الان بريد و يه پاور حداقل 350 وات با بالا بگيريد چون به سيستم فشار مي يايد و دچار خسارت مي شويد

mossi

Member
ميدوني چيه . دوست خوبم .
جعبه كامپيوتر من كوچيكه . سخت ميشه يك پاور 300 به بالا كه بشه توش جا داد گير بيارم .
مرسي از محبتت .
بايد يك بزرگشو با پاور سرهم بخرم .

ToFaN

Well-Known Member
آره اون ديگه بسته به مادربرد و قطعات مي باشد

mossi

Member
ToFaN گفت:
آره اون ديگه بسته به مادربرد و قطعات مي باشد

حالا كه اين تاپيك را آوردي بالا پس بزار بگم كه چكار كردم .
يك جعبه كامپيوتر با پاور 400 وات خريم 27 يورو .
يك برد ASUS P4P 800 E خريدم 127 يورو و بقيه قطعات را از همون قديميه استفاده كردم و نصب كردم .

برد جالبي است . خود ASUS يك برنامه هم براي چك تمپراتور و ... تو سي دي همراه برد گذاشته كه جالبه .

درجه حرارت مادر برد 27 و درجه حرارت CPU 29 .
8 تا USB2 داره . دوتا ورودي دي وي iLInk .

من قبلا از CPU COOL براي ديدن درجه حرارت استفاده ميكردم . ولي اين برنامه ASUS بهتر از همه است . اسمش هست

ASUS UTILITY PROBE
تو overnet هست اين هم لينكش . ببينيد اگر با برد هاي ديگر هم كار ميكنه دانلود كنيد .
4،5 مگابايت است.
<a href="ed2k://|file|Asus PC Probe Utility 2.10.zip|4992838|dfebaa45075a730b463d0f9bae3c8e3a|">Asus PC Probe Utility 2.10.zip</a>

SA_EB

Member
سلام:
بسته به نوع پارتیشن دارد ولی محدودیت نداره چون XP برای هر درایوش تا 999GBGB ساپورت میکنه و فقط بسته به تعداد شکاف هارد داره وگرنه ویندوز محدودیت حجمی نداره
البته برای NTFS
(حقیر)

جدیدترین ارسال ها

بالا