دو موضوع (1- يك سوال 2- يك چيز عجيب)

اول سوال: من يك رم 256 دارم وقتي توي systen information رو نگاه كردم ديدم نوشته:

total physical memory = 256
72.46 = available physical memory

مي‌خواستم اول بدونم اين يك چيز طبيعي است يا مال من اينجوري است؟

اون چيز عجيب:
من يك موس genius net scroll plus دارم.
دكمه‌ي سوم اين موس من روس اسكرولش قرار داره يعني با فشار دادن اسكرل.
وقتي كامپيوتر من خاموش است. اگه دو سه بار همون اسكرول رو پشت سر هم فشار بديد كامپيوتر روشن ميشه :!: :!: :?: :?: 8O

سلام
در مورد سوال اولتون بايد بگم كه يه چيز طبيعي هست و مقدار حافظه رم كه الآن قابل دسترس هست همون عدد دوم هست و بقيه ى آن مورد استفاده قرار گرفته.

مورد دوم: بله اين يه چيز طبيعى هست كه پاور دستگاه توسط موس تحريك بشه و دستگاه رو روشن كنه، البته بعد از اينكه تعريفات لازم در سيموس صورت گرفته باشه.
حتى الآن بعضى ماذر بوردها اين امكان را مى‌دهند كه كامپيوتر اصلا از دكمه پاور روشن نشود، و فقط با تايپ كلمه رمز از روى صفحه كليد روشن شود، يعنى به محض اينكه شما حروف مورد نظرتان را تايپ كرديد، سيستم خودبخود روشن مى شود.

البته همه ى اينها منوط به اين هستش كه تعريفات لازم صورت گرفته شده باشه، در مورد موس بايد بگم كه شايد احتياج به دستكارى روى جامپرها هم داشته باشه، البته من در مدلهاى قديم ماذر بردها سراغ دارم.

پس اگر اين جور تغييرات در سيستمتان براى‌روشن شدن دستگاه با موس صورت نگرفته و هيچ دستكارى در setup انجام نداده باشيد، اين يه چيز طبيعى نيست.

جدیدترین ارسال ها

بالا