دو مشکل با ویندوز سون

rayangig

Member
دوستان عزیز من جدیدا دوتا مشکل با ویندوز سون دارم خواهشا اگه بلدید راهنمایی کنید
1- هر وقت نرا افزاری را ماکسیمایز میکنم قسمت پایینش میفته زیر تسکبار مثل تصویر زیر و حتما باید برنامه رو Restore کنم تا همه برنامه رو نشون بده

mvcjn9t64zc6a7jg9x.jpg

2- قبلا روی لینک های سایتها که کلیک میکردم در تب جدید باز میشد اما حالا فایرفاکس رو دوباره باز میکنه و صفحه رو باز میکنه

the_king

مدیرکل انجمن
دوستان عزیز من جدیدا دوتا مشکل با ویندوز سون دارم خواهشا اگه بلدید راهنمایی کنید
1- هر وقت نرا افزاری را ماکسیمایز میکنم قسمت پایینش میفته زیر تسکبار مثل تصویر زیر و حتما باید برنامه رو Restore کنم تا همه برنامه رو نشون بده

2- قبلا روی لینک های سایتها که کلیک میکردم در تب جدید باز میشد اما حالا فایرفاکس رو دوباره باز میکنه و صفحه رو باز میکنه

احتمالا تنظیمات FireFox تون رو بهم ریختید. ابتدا تمامی پنجره های FireFox رو ببندید تا در حال اجرا نباشه.
در منوی Start بخش All Programs منوی برنامه Mozilla Firefox رو پیدا کرده و روی گزینه (Mozilla Firefox (Safe Mode
کلیک کنید. در پنجره ای که باز می شود، تیک گزینه Reset toolbars and controls رو بزنید و سپس روی
دکمه Make Changes and Restart کلیک کرده تا FireFox رو از نو اجرا کند.

البته احتمالا با Uninstall کردن و حذف کردن کامل پوشه Mozilla Firefox در Program Files و نصب مجدد FireFox
همه چی به وضعیت اولیه بر می گرده.

جدیدترین ارسال ها

بالا