دو مشكل اساسي در RedHat 9

Hyper

Active Member
دوستان سلام

1.

من يك مودم rockwell دارم كه در زمان استفاده از kppp و ايجاد شناسه كاربري ISP در پنچره تنظيمات مودم ميتونم به مودم querry بفرستم و جواب بگيرم . بعد از اعلام حضور مودم و ارسال querry در پنجره بعدي ، تعداد 7 عدد ATI ( از شماره 1 تا 7 ) خالي دارم .

به هر ترتيب زماني كه كليد coonect رو انتخاب ميكنم ، پنجره Initialing modem ظاهر شده و به همون صورت باقي ميمونه ... !

حالا من چيكار كنم ؟! :roll:

2.

بعد از تنظيم رزوليشن تصوير روي 1024 * 768 پيغامي داده ميشود مبني براينكه تنظيمات انجام شد حالا logoff كرده و x sever را دوباره راه اندازي كنيد ...

ولي در login من خبري از x server نيست ! ضمن اينكه من Redhat 9 رو به صورت كامل ( Full ) نصب كرده ام ..

ممنون ميشم كمك كنيد

emerald

Member
1) شما از درايور خوبي استفاده نکرديد .شما در سايت زير درايور مطابق با توزيع خود آنرا دريافت كنيد.
www.linuxant.com
2) در صفحه login این چیز وجود ندارد !!
راه اندازی محیط x به معنی یک بار logoff کردن است.با استفاده از alt+ctl+backspace این کار را انجام دهید
موفق باشید

Hyper

Active Member
دوست عزيز دستورات شما را مو به مو و مثل يه بچه خوب اجرا كردم ، ولي بازم كار نميكنه !
هيچكدوم ...

بهترين راه حل :
شما ميتونيد بريد به محيط ويندوز و نرم افزار پارتيشن مجيك رو نصب كنيد نسخه 8 يا بالاتر ...
بعد درايو هايي كه با لينوكس ساختيد پاك كنيد ...بعد بريد به بازار و نسخه ي 10 يا 9.1 لينوكس مندريك Mandrake Linux رو بخريد..بعد بياين كامپيوتر رو روشن كنيد و خودتون رو از آشغال ترين توزيع لينوكس راحت كنيد ...اونو نصب كنيد ...هر دو مشكل دو سوته حل ميشه ...مخصوصا رزوليشين..
===============================
پيشنهاد شماره 2
شما ميتونيد به سايت :Www.technotux.Com بريد و به راحتي سوالتون رو اونجا بپرسيد ..چون همشون لينوكس كارن ..حتما راهنماييتون ميكنن مخصوصا آلن باغوميان كه واقعا استاده لينوكسه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا