دو سوال کوچیک

شروع موضوع توسط triton ‏6 اکتبر 2009 در انجمن Action Script 3

  1. triton

    triton کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    279
    تشکر شده:
    396
    امتیاز دستاورد:
    63
    با سلام خدمت دوستان
    اگه کسی می تونه به سوالات من جواب بده:
    1)چطور بین دو swf که یکی در دیگری لود شده ارتباط برقرار کرد؟(منظورم دسترسی به توابع و متغیر هاست)
    2)چطور توی یه TextInput فارسی را به طور صحیح می توانم وارد کنم؟
     
    نوشته شده توسط triton در ‏6 اکتبر 2009
  2. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    1. وقتی یه swf رو توی یکی دیگه لود میکنی تمام توابع و متغیر ها هم لود میشه یعنی مشکلی توی ارتباطشون نیست.

    راجعبه دومی بیشتر توضیح بده، منظورتو متوجه نشدم!
     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏7 اکتبر 2009
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    در مورد swf لود شده در اکشن می شه به راحتی به اونها دسترسی پیدا کرد و فقط کافیه اونها رو در مووی کلیپ لود شدنی ، از نوع global یا _root تعریف کنی . در اکشن 3 هم شاید بشه از راه کلاس و مشخصه ها و متد های استاتیک در مووی کلیپ لود شدنی ، این مشکل رو حل کرد . ولی یه راه هم به نام local connection معروف هست که می تونه بین 2 تاswf جدا از هم ، ارتباط داده / تابع برقرار کنه .
    در مورد فونت فارسی در input text هم می شه اونها رو embed کرد . شاید از طریق فارسی استایل هم بشه کارایی کرد .
    در مورد متون استاتیک هم بهترین گزینه برای فارسی کردن ، فارسی کانورت آقا مرتضی unknownuser هست .
    بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏7 اکتبر 2009
    Mr. LonelY از این پست تشکر کرده است.
  4. triton

    triton کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    279
    تشکر شده:
    396
    امتیاز دستاورد:
    63
    اقا مشکل فارسی نویسی در staticTextو dynamicTextحل شده ولی InputText گاهی بد قلقی می کنه ... از FarsiStail و FarsiConvertor هم استفاده کردم ولی هنوز 100% جواب گو نیست.
    در مورد لود Swfها هم اگه میشه یک مثال عملی خوب بزنید.
    ممنون ...
     
    نوشته شده توسط triton در ‏8 اکتبر 2009
  5. BioDread

    BioDread Banned

    ارسال‌ها:
    1,443
    تشکر شده:
    1,223
    امتیاز دستاورد:
    36
    فعلان برای as3 کلاس input RTL نداریم

    ولی به زودی یه کارایی میشه

    شما میتونین از textlayout استفاده کنی

    کار باهاش یکم سخته اما input RTL بترکونه
     
    نوشته شده توسط BioDread در ‏8 اکتبر 2009

به اشتراک بگذارید