دو سوال مبتدیانه

Bertali

Member
سلام دوستان خوبم میخواستم بدونم در 3dmax تعداد متریال ها رو میشه بیشتر از 24 عدد نمود ؟

یه سوال دیگه هم اینه که من از این سایت هایی که مدل های آماده مجانی میگیرم وقتی import میکنم خیلی بزرگتر از کار من است روش اصولی
کوچک کردن سایز این اجسام چیست ؟ در ضمن یه کادر مکعب مستطیل خیلی بزرگتر از خودشون هم باهاشون وارد صحنه میشه اون چیه ؟ من پاکش میکنم اشکال نداره ؟

ممنون :green:

1- تعداد متریال ها بیشتر از 24 نمیشه و نیازی هم به این کار نیست اگر به سطل رنگ جدیدی احتیاج داشتی فقط کافیه یکی رو انتخاب کنی فرقی نمیکنه کدوم باشه سپس
m.png اونوقت یک سطل رنگ خالی برات می سازه
2- برای کوچک کردن مدل ها هم 2 راه کلی هست:الف- مدل های Merge کن و بعد خیلی راحت Scale کن ب- راه اصولی و دقیق(یک راه دیگه) مدل هات رو انتخاب کن و بعد مراحل زیر رو برو
m2.png
گزینه Selection رو انتخاب کن و یک مقدار برای کوچک یا بزرگیش وارد کن. (وقتی به جای عدد 1 میزاری 0.5 اندازه مدلت نصف میشه)
m3.png

3- در مورد اون کادر مستطیل بزرگ به احتمال زیاد اونها نور و دوربین های Vray هستند و چون Vray نصب نیست اینجوری دیده میشند.حذفشون مشکلی نداره و خودت میتونی نور پردازی Mental Ray کنی.دوست داشتی هم Vray نصب کن.

tiptooop

Well-Known Member
برای اندازه ها ، شما قبل از هر چیز و هر کاری باید بری به منوی Customize و بعد Unit Setup و واحد رو روی متر یا سانتی متر یا ... ست کنی. بعد شروع به کار کن. اگه هم مدلی ایمپورت کنی با اندازه واقعی ایمپورت میشه.

Bertali

Member
ممنون بابت راهنمایی یعنی اگر من یک جا رو خالی کنم از اون 24 تا جا که اسفتاده کردم ، متریال قبلی رو جسمم میمونه ؟؟

بله، به شرط اینکه متریالت رو به یک مدل یا هر جای دیگه نسبت داده باشی تنظیماتش در حافظه هست و هر وقت خواستی تنظیمات متریال رو تغییر بدی باز یکی از اون سطل اه رو انتخاب می کنی(مهم نیست پر باشه یا خالی) بعد ابزارPick Material Frrom Object (شکل قطره چکان) رو انتخاب می کنی سپس روی مدلت کلیک می کنی.متریال مدلت میاد تو سطل رنگ
حالا اگر متریالت رو جای دیگه ای بغبر از مدل نسبت داده باشی فقط کافیه که از اون قسمت drag کنی و روی یکی از سطل ها drop کنی.تنظیماتش میاد

nooshin8

New Member
احتمال داره اون کادر مکعب مستطیل بزرگ مربوط به گروه باشه یعنی جسمت تو یه گروه بوده و گروه بسته نبوده اگه پاکش کنی دیگه اجسامت گروه نیستن و ممکنه مشکل برات پیش بیاد
موقع merge کردن دقت کن هر جسمی که میاری چندتاییه

جدیدترین ارسال ها

بالا