Fa دو سوال در مورد پلاگین sql

mmb4us

Member
دوستان سلام
سوال اول : اگه داده های یک فیلد از سه رکورد مختلف در پلاگین sql مثل هم باشه چطور می توان کاری کرد اگه کاربر بخواهد دوباره یک فیلد دیگر مشابه سه فیلد قبلی در رکورد جدید ذخیره کنه یک پیغام خطا به نمایش در بیاد

سوال دوم : یکی از فیلد های دیتابیس شامل دادهای تاریخ می باشد ،حالا چطور می تونیم در پلاگین uo فقط رکوردهایی از دیتابیس به نمایش در بیاد که دادهای اون مساوی با تاریخ سیستم ویا از تایخ سیستم گذشته باشه

ممنون میشم راهنمایی کنین

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز بهتره به نمونه مثال های موجود توی انجمن نگاه کنید

mmb4us

Member
فرمان like

دوستان سلام_ شرمنده دوباره سوالمو مطرح میکنم اخه تو انجمن گشتم چیزی دست گیرم نشد.
دوستان من می خوام بدونم که چجوری میشه تاریخ هایی که در دیتابیس ذخیره کرده ایم رو با تاریخ سیستم مقایسه کرد به این شکل که اگه براساس تاریخ ذخیره شده در دیتابس جستجو کنیم ، اگه تاریخ های ذخیر شده مساوی با تاریخ سیستم و یا ازش گذشته باشه یک پیغام بده و اگه تاریخ فرا نرسیده یک پیغام دیگر بدهد
بنده فقط تونستم که اگه مشابه تاریخ سیستم باشه پیغام بده با استفاده از فرمان like ولی نتونستم بفهمم چچوری باید اگه از تاریخ سیستم گذشته هم پیغام بده
بنده برای جستجو از این کد استفاده کردم
[QUOTE
SQL1_Query$='SELECT * FROM Persons WHERE Address LIKE \''+today$+'\';'
][/QUOTE]​
نمیدونم علامت های < > دور بر today کاربرد داره یا نه من که امتحان کردم پیغام خطا میداد
بنده فایلی که روش کار مینکم، ضمیمه کردم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

پیوست ها

• like.rar
    3 کیلوبایت · بازدیدها: 5

mmb4us

Member
سلام دوستان

می خواستم در مورد یک کد راهنماییم کنین. بنده می خوام قبل از متغییر $number بجای فرمان like در کد زیر، از => استفاده کنم . تا هر چیزی که مساوی متغییر و یا کوچکتر از اون هست رو جستجو کنم . حالا من موندم که اون اخر کد رو با چجوری بنویسم
ممنون میشم راهنمایی کنین
[LTR] SQL1_Query$='SELECT * FROM Persons WHERE Address LIKE \''+number$+'\';'
[/LTR]​

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اصولاً باید چیزی شبیه به کد زیر بشه، البته باید هم مقدار فیلد Address و هم $number مقادیر عددی باشن
کد:
[SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]SQL1_Query$=[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000][SIZE=2][COLOR=#800000]'SELECT * FROM Persons WHERE Address <= '[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]+[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#010101][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#010101][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#010101]number[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]$+[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000][SIZE=2][COLOR=#800000]'[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101];[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000][SIZE=2][COLOR=#800000]'[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

جدیدترین ارسال ها

بالا