دو سوال اساسي در مورد تري دي مكس

:Mohsen:

کاربر باتجربه
دوستان شرمنده ولی باز یه سوال برام پیش اومد
چرا شرکت پیکسار که خودش چندین نرم افزار انیمیشن و مدلسازی داره و غول انیمیشن سازی دنیاست بازم برای مدل سازی از مایا استفاده کرده میگی نه اینم دلیل
میدونم ربطی به مکس نداره پس اصلاح میکنم
چرا شرکت پیکسار که خودش چندین نرم افزار انیمیشن و مدلسازی داره و غول انیمیشن سازی دنیاست بازم برای مدل سازی از نرم افزار هایی که مال اتودسکه استفاده کرده میگی نه اینم دلیل

به نظر من دليلش اين ميتونه باشه كه اولا، نرم افزارهاي اوتودسك همچين كم حرفه اي نيستن و نرم افزار هاي پيكسار تمام نيازهاي يه انيميشن رو برطرف نميكنه و از طرفي هم افرادي كه با اين نرم افزارها حرفه اي كار كردن تعدادشون خيلي بيشتر از اونهايي هست كه فقط نرم افزار هاي انحصاري پيكسارو بلدن، پس به اونها نياز پيدا ميشه

max123

Member
دوستان بد جور متشکرم کسی مطلبی درباره مراحل ساخت یا برنامه های ساخت فیلم یا انیمیشن ها مشهور امریکا نداره من خودم چند تا تو گوگل پیدا کردم و خیلی بدرد خورد از طرفی تو سایت های سازنده این برنامه ها هم خیلی چیزا پیدا کردم مثلا سایت سینما فور دی خیلی از انیمیشن ها رو ذکر کرده بود ولی اگه چیزه دیگه ای داشتید دریغ نکنید(فکر بد نکنید اون چیزو نمیگم!) یه چند ساعت دیگه چند تا لینک میزارم

max123

Member
من اون مراحل ساخت لطفعلی خان زند رو دیدم اگه بازم درباره هر انیمیشنی داری بزار اینترنتم به ظاهر پر سرعته!
الان نمیتونم ولی بعدا چندین لینک بلدم میزارم میخوام کلا تاپیک رو به پشت صحنه انیمیشنها تبدیل کنم اگه هر کسی دیگه با هر کیفیتی و هر حجمی چیزی داشت حتما بزاره حال کنیم.

max123

Member
. جان پس کو من خیلی لازم دارم اگه نمیتونی بگو که من اینهمه منتظر نشینمavghh
ضمنن چندتا سوال
کسی از آپ انیمیشن جدید پیکسار یا ماشینها دو اطلاعی نداره؟
پیکسار بغیر از نرم افزار های خصوصیش و مایا از چی استفاده میکنه؟
و در اخر واسه شگفت انگیزان از
imac g5 استفاده شده برای وال ایی از کدوم سری کامپیوتر های ای مک استفاده کردن؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا