دو سوال از افتر افکت

ssdsajad

Active Member
سلام دوستان خواستم دو تا تاپیک ایجاد کنم گفتم بیخود شلوغ میشه
اگه ممکنه همین دوتارو اینجا جوابی بگیرم ازش
با تشکر فراوان

سوال 1.
من با مایا یه پروژه رندر کردم به صورت 120 تا image وارد کردم به افتر افکت
این نمونه انیمیشن کوتاهی که انتقال دادم یه تصویره از حرکت دوربین با سرعت زیاد از یه منطقه ای
...
فرض کنیم دوربین واقعیه ..احساس میکنم تصویر یه کم کش میاد تو سرعت حرکت خیلی زیاد..
چه افکتی ایجاد کنم که کش بیاد؟؟
سرعت حرکت دوربین خیلی زیاد و حرکت دوربین انگار خشکه

سوال 2. امکانش هست یه تصویری که در روز فیلمبرداری شده رو افکت خاصی بدیم انگار شب فیلم گرفته شده؟؟؟؟

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سوال 1.
من با مایا یه پروژه رندر کردم به صورت 120 تا image وارد کردم به افتر افکت
این نمونه انیمیشن کوتاهی که انتقال دادم یه تصویره از حرکت دوربین با سرعت زیاد از یه منطقه ای
...
فرض کنیم دوربین واقعیه ..احساس میکنم تصویر یه کم کش میاد تو سرعت حرکت خیلی زیاد..
چه افکتی ایجاد کنم که کش بیاد؟؟
سرعت حرکت دوربین خیلی زیاد و حرکت دوربین انگار خشکه

سلام
تقریبا میشه گفت به یه موشن بلر احتیاج دارید یا بهتر بگم شاتر کند دوربین

تو خود مایا نمی تونید به وسیله شاتر دوربین ، موشن بلر ایجاد کنید؟ و بعد رندرش رو بیاریید افتر افکت اینجوری نتیجه بهتری می گیرید

ssdsajad

Active Member
راستش من فقط انیمیشن بلدم و وارد کردن تو افتر یا nuke و تنظیمات رنگ و بعضی تکنیک بازی های دیگه اینی که گفتید اولین باره به گوشم خورده

موشن بلر

یه کم بیشتر توضیح میدید؟؟

clickrast

Member
به طور کلی اشیاء در حال حرکت با توجه به میزان سرعتشون بلور میشن، تمامی نرم افزار های سه بعدی ساز قابلیت محاسبه میزان موشن بلور رو با توجه به مشخصاتی که به دوربین مجازی کارتون میدین، دارن و خودشون اون رو به کار اضافه می کنند. توی خود مایا باید موشن بلور رو فعال کنید که با توجه به تعداد سمپل ها سرعت رندرتون چندین برابر کند میشه، در صورتی که بخواین توی افتر افکت شبیه سازیش کنید باید از افکت های خانواده بلور استفاده کنید و میزان بلور رو با توجه به انیمیشنی که دارین انیمیت کنید ( در واقع موشن بلور رو fake کنید)

جدیدترین ارسال ها

بالا