دو سوال؟

دنبال يه برنامه ساده براي انتقال آهنگ و عكس به گوشيهاي نوكيا مي گردم در صورت امكان به همراه يه توضيح مختصر.
آيا از طريق بولوتوس ميشه از كامپيوتر به موبايل و بلعكس انتقال داده كرد؟(چه سخت افزار و نرم افزاري مي خواد؟)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بله با بلوتوث میشه شما باید یه بلوتوث بگیری که یه سرش به Usb وصل میشه و یه نرم افزار هم داره که باهاش براحتی و با سرعت فوق العاده میتونی فایلها رو انتقال بدی. قیمتشم فکر کنم 15000 تومن باشه.

موفقیت باشی!

WindowsLab

Member
سلام:
فکر می کنم برنامه خود شرکت نوکیا خیلی ساده ، راحت باشه!

sara_is_nice_girl از توضيح مختصر و البته مفيدتون ممنون فقط يه سوال من تو شهرستان هستم اين سخت افزاري كه گفتيد راحت گيرمياد و اگه ممكنه يه مدل هم نام ببريد كه به درد بخور باشه.ممنونننننننننننننننننننننننننننم.

WindowsLab عزيز هميني كه شما گفتي رو من ندارم شما لينك دانلودي ازش سراغ داري ممنونننننننننننننننننم.

يه سوال ديگه هم داشتم چه طوري ميشه به گوشي كه بلوتوث نداره انتقال داده كرد منظورم اينه كه ميشه يه بولتوث موقتي به اون گوشي وصل كرد.

dark-man

Member
mojtaba_18_shomal گفت:
يه سوال ديگه هم داشتم چه طوري ميشه به گوشي كه بلوتوث نداره انتقال داده كرد منظورم اينه كه ميشه يه بولتوث موقتي به اون گوشي وصل كرد.
خیر نمی شود ...می توانید اگر گوشی قابلیتش را داشته باشد از اینفرا رد استفاد ه کنید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
توضیح خاصی نداره شما میری جاهایی که خدمات موبایل میدن و میگی بلوتوث میخواد. من الان مارک خاصی رو یادم نمیاد ولی فکر نمیکنم مارکاشون باهم زیاد فرقی داشته باشه.

البته خواستی بخری اونی رو بخر که سرعت انتقال داده های بالاتری داشته باشه.

WindowsLab

Member
سلام
اين هم آخرين ورژن
ويرايش : Nokia PC Suite 6.81 Release 13
تاريخ ارسال : August 4th, 07:06 GMT
لينك : http://nds2.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_681_rel_13_eng.msi
-----
راستي قيمت اون بلوتوث هم 15000 درسته
اگه تو مشهد آشنا داري برو به پاساژ تك(تقاطع خيام - فلسطين) طبقه اول .
من اونجا قيمت كردم 15000 تومن

پس بدو بيا حراجش كردم 5000 تومن
قبلنا 15000 بود من نخريدم 10000 شد خريدم الانم 5000 تومنه
خواستي برات بخرم؟ شايدم ولي عصر ارزون تر باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا