دو تا سوال

باسلام ، دو تا سوال داشتم :

1- فرمان add - sort را در مثال small plugin براي منوي راست كليك ، ديدم . ميشه مابقي فرامين اونو معرفي كنيد .

2- چگونه ميشه بين دستورات درون بيلدر و پلاگين small plugin ارتباط برقرار كرد .

ضمنا از help فارسي بيلدر استفاده كردم ولي نحوه كار با پلاگين ها را ياد نگرفتم .

سلام عليكم

طراحي را بر روي همون مثال context menu (پيوست)انجام داده ام . مشكل من اين است كه نميدانم چگونه موارد زير را با كمك پلاگين مربوطه طراحي كنم . من گزينه هاي زير را طراحي كرده ام :

من چهار گزينه انتخابي بنامهاي AlwaysOnTop ، Calender،Digital،Effect و سه گزينه با سه نقطه بنامهاي ... Setting و ... Alarm و ...AboutMe و نهايتا يك گزينه Close در كادر راست كليك دارم . مشكل من اين است كه چگونه اينها را در پلاگين smallplugin تعريف كنم بطوريكه با دستورات مالتي مديا بيلدر (مثلا syscommond("AlwaysOnTop","")ارتباط برقرار كنم .

اگر دوستان پاسخ دهند ممنون ميشم .

پیوست ها

• rightclick by smallplugin in mmb.rar
    12.4 کیلوبایت · بازدیدها: 12

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این مراحل رو به ترتیب انجام بدید:

• از محل نصب MMB به پوشه ی Plugins و سپس Smallplugin برید و مثال Context_Menu.mbd رو باز کنید.
  • اسکریپت context_menu_constructor رو باز کنید.
  • توجه کنید که برای ایجاد یک آیتم در منو چه مراحلی طی شده و توجه کنید که در انتها توسط PluginGet یک مقدار که مربوط به منو هست از پلاگین دریافت شده، این مقدار آیدی اون آیتم هست که توسط پلاگین برای اینکه تشخیص بده کدوم آیتم انتخاب شده استفاده میشه (برای آیتم AddItem این آیتم در متغیر add ذخیره شده)
  • حالا به Master Top Layer برید و اسکریپت menu_event_handler رو باز کنید.
  • میبینید که در خط اول یک مقدار از پلاگین دریافت شده (MenuID)، این مقدار ID اون آیتمی هست که کلیک شده.
  • حالا به ساختارهای شرطی تو این اسکریپت دقت کنید، برای هر آیتم یک ساختار شرطی وجود داره که چک میکنه اگر MenuID برابر با یکی از اون مقدارهای قبلی بود (مثلاً add که مربوط به آیتم Add Item هست) یک کاری رو انجام بده
برای اینکه با کلیک بر روی هر آیتم کدی اجرا بشه باید در اسکریپت menu_event_handler به همون شکلی که توضیح داده شد کدها رو قرار بدید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر توجه کنید توضیحاتم رو بر اساس یک مثال بیان کردم، گمان نمیکنم نیاز به یک مثال دیگه باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا