Fa دو تا سوال ساده داشتم

ASANWEB

Member
سلام دوستان من تو mmb خیلی تازه کار هستم و مشکلاتی دارم که میخواستم از شما درخواست کمک کنم:
1- دوستان من میخوام یک object منوی پایین افتادنی درست کنم که متاسفانه هرچی توی insert object میگردم نمیدونم چجوری باید درستش کنم یچیز ساده ای مثل عکس ضمیمه :

2- میخواستم یک لودینگ برای کارم بزارم که تا بارگزاری کامل اتوران لودینگ بره
ممنون میشم کمکم کنید :rose:

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Amit13

Well-Known Member
عزيز,آبجكت منوي افتادني كه توي بيلدر آماده نداره,ساختنش خيلي آسونه,فقط يكم حوصله ميخواد.
100%‏ بگردي توي سايت هست.
لودينگ هم هست,قبلا ديدم.

hassancd

Active Member
یک جستجو کوچک انجام بده اگه به جواب نرسیدی بگو برات بزارم جواب رو

ASANWEB

Member
عزیز اگر زحمت بکشی بزاری ممنونت میشم والا منو رو که چند تا تایپیک دیدم و اون چیزی که من میخوام و تو عکس گذاشتم پیدا نکردم و برای لودینگ هم فقط تونستم چند تا نمونه بگیرم که روش نصبش تو کارم رو نتونشتم بفهمم!

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

ميتونيد به كمك يك كليد يك EditBox و يك ListBox چيزي كه ميخوايد رو بسازيد. به نمونه اي كه پيوست كردم دقت كنيد.

پیوست ها

• combo box.zip
    2.9 کیلوبایت · بازدیدها: 32

ASANWEB

Member
دوست عزيز

ميتونيد به كمك يك كليد يك EditBox و يك ListBox چيزي كه ميخوايد رو بسازيد. به نمونه اي كه پيوست كردم دقت كنيد.

عزیز ممنون اینم خوب بود ولی دو تا مورد داره یکی این که روی گزینه هاش میری چرا highlight نمیشه مثل همه منو های پایین افتادنی ! و دوم اینه خیلی پیچیده شده و من نفهمیدم منو های تست رو چجوری لینک کنم و از پلاگین sqlite بتونم query بگیرم! :shock:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

من دستوراتي رو تو قسمت On Selection ليست باكس نوشتم شما ميتونيد اونا رو تو قسمت Double Click بنويسيد در اينصورت حركت روي آيتمهاي ليست باكس highlight ميشن و با دابل كليك دستورات مربوطه اجرا ميشن.

براي ارسال عبارت انتخاب شده هم من دقيقا كدش رو براتون نوشتم. همون متغيري كه با LoadText تو شي EditBox نمايش ميديد رو ميتونيد به پلاگين هم بفرستيد.

ASANWEB

Member
دوست عزيز

من دستوراتي رو تو قسمت On Selection ليست باكس نوشتم شما ميتونيد اونا رو تو قسمت Double Click بنويسيد در اينصورت حركت روي آيتمهاي ليست باكس highlight ميشن و با دابل كليك دستورات مربوطه اجرا ميشن.

براي ارسال عبارت انتخاب شده هم من دقيقا كدش رو براتون نوشتم. همون متغيري كه با LoadText تو شي EditBox نمايش ميديد رو ميتونيد به پلاگين هم بفرستيد.

بابت منو تقریبا کارم را افتاد ولی میخواستم ببینم اصلا راهی نداره با حرکت موس روی گزینه ها اونا highlight بشن یعنی دیگه الکی دوبار روی گزینه ها کلیک نکنیم؟

اونم درست متوجه نشدم چجوری میگین اگر میشه بگین من کجا باید برای گزینه مثلا test1 یک کد برای on click بنویسم؟!!

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
بابت منو تقریبا کارم را افتاد ولی میخواستم ببینم اصلا راهی نداره با حرکت موس روی گزینه ها اونا highlight بشن یعنی دیگه الکی دوبار روی گزینه ها کلیک نکنیم؟
دوست عزيز
به طور مستقيم چنين امكاني نداريد مگه اينكه كدهاي مربوط به انتخاب آيتم رو تو قسمت On Selection بنويسيد و با اسكريپت تايمر اسكريپتي رو بعد از چند لحظه فعال كنيد.

تو اين اسكريپت دستورات بعدي كه مربوط به اجراي دستور تو ديتابيس يا فراخواني متن تو EditBox هست رو بنويسيد.

در اينصورت با انتخاب متن در ليست باكس اول آيتم مربوطه دريافت ميشه و بعد از چندلحظه دستورات اسكريپت تايمر اجرا ميشه و ديگه احتياجي به دابل كليك نيست.

اونم درست متوجه نشدم چجوری میگین اگر میشه بگین من کجا باید برای گزینه مثلا test1 یک کد برای on click بنویسم؟!!
متوجه منظورتون نشدم !!!

ASANWEB

Member
دوست عزيز
به طور مستقيم چنين امكاني نداريد مگه اينكه كدهاي مربوط به انتخاب آيتم رو تو قسمت On Selection بنويسيد و با اسكريپت تايمر اسكريپتي رو بعد از چند لحظه فعال كنيد.

تو اين اسكريپت دستورات بعدي كه مربوط به اجراي دستور تو ديتابيس يا فراخواني متن تو EditBox هست رو بنويسيد.

در اينصورت با انتخاب متن در ليست باكس اول آيتم مربوطه دريافت ميشه و بعد از چندلحظه دستورات اسكريپت تايمر اجرا ميشه و ديگه احتياجي به دابل كليك نيست.

متوجه منظورتون نشدم !!!

ممنون اینکارو انجام دادم و نتیجه تقریبا خوب بود

و در رایطه با اون منو والا منظورم اینه که میخوام هر آیتمی که در منو هست رو لینک بدم و مثلا برای آیتم text1 که درست کرده بودیم میخوام یک دستور load text و برای آیتم text2 یک دستور load text دیگه بنوسیم

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنون اینکارو انجام دادم و نتیجه تقریبا خوب بود

و در رایطه با اون منو والا منظورم اینه که میخوام هر آیتمی که در منو هست رو لینک بدم و مثلا برای آیتم text1 که درست کرده بودیم میخوام یک دستور load text و برای آیتم text2 یک دستور load text دیگه بنوسیم

دوست من

ميتونيد به كمك شرطها مقدار بدست اومده رو بررسي و دستور موردنظر رو براش اجرا كنيد.

اگه تعداد آيتمهاي ليست باكستون كم هست خب قاعدتا با چندتا شرط ميشه اين منظور رو انجام داد اما اگه تعداد زيادي آيتم داريد جوري كه مجبور ميشيد شرطهاي زيادي رو بنويسيد ميشه الگوريتم رو عوض كرد و به راه حلي فكر كرد كه حلقه‌اي ايجاد و بر اساس اون نتيجه اي رو اجرا كنه.

من چون اطلاع دقيقي از برنامه شما ندارم فعلا نميتونم براي گزينه دومي كه عرض كردم الگوريتمي رو پيشنهاد كنم مگه اين توضيحات بيشتري از برنامه و روال كارتون داشته باشم.

ASANWEB

Member
دوست من

ميتونيد به كمك شرطها مقدار بدست اومده رو بررسي و دستور موردنظر رو براش اجرا كنيد.

اگه تعداد آيتمهاي ليست باكستون كم هست خب قاعدتا با چندتا شرط ميشه اين منظور رو انجام داد اما اگه تعداد زيادي آيتم داريد جوري كه مجبور ميشيد شرطهاي زيادي رو بنويسيد ميشه الگوريتم رو عوض كرد و به راه حلي فكر كرد كه حلقه‌اي ايجاد و بر اساس اون نتيجه اي رو اجرا كنه.

من چون اطلاع دقيقي از برنامه شما ندارم فعلا نميتونم براي گزينه دومي كه عرض كردم الگوريتمي رو پيشنهاد كنم مگه اين توضيحات بيشتري از برنامه و روال كارتون داشته باشم.

نمیدونم چجوری شرطیش کنم ممکنه خودتون یک نمونه دستور شرطی بنویسید برای 4 تا آیتم ؟
آخه کار خاصی نمیخوام بکنم که شما یک منو دادید من میگم چجوری از این منو استفاده کنم معمولا وقتی رو آیتم های یک منو کلیک میکنیم توقع داریم که کاری رو انجام بده دیگه منم میگم چطور این کار رو بکنم ! همین

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
همون مثال قبلي رو در نظر بگيريد. فرض ميكنيم ما 4 تا آيتم تو ليست باكسمون داريم كه عبارتهاي test 1 - test 2 و الي آخر رو بدست مياره.

با انتخاب هر آيتم عبارت موردنظر تو متغيري به نام $Items ثبت ميشه.

حالا ميتونيم به كمك شرط زير براي هر آيتم دستوري رو اجرا كنيم:

کد:
If (Items$ = 'test 1') Then
*** run some commands
End
If (Items$ = 'test 2') Then
*** run other commands
End

...

به همين ترتيب test 3 و test 4 رو تو شرطي قرار ميديم و دستور موردنظر رو اجرا ميكنيم.

بازهم عرض ميكنم اگه تعداد آيتمهاي ليست باكس كم هست ميشه با همين شرطها موضوع رو حل كرد.

اما اگه تعداد آيتمها زياده بهتره اول با يك حلقه مقدار همه آيتمها رو به ترتيب برگردونيد و بلافاصله اون رو تو يك متغير رشته‌اي از اون آرايه‌اي بريزيد.

بعد با توجه به موقعيت آيتم در دستور ListBoxGetSelectedItems متغير آرايه‌اي مربوطه رو فراخواني و اجرا كنيد.

ASANWEB

Member
خیلی ممنون انجام دادم و نتیجه گرفتم و فعلا هم از این راه میتونم استفاده کنم چون فعلا تعداد آیتم هام از 6 تا تجاوز نمیکنه :rose:
فقط برحسب علاقه یا کنجکاوی دوست دارم یک نمونه کد از این روش دوم زحمت بکشید هر موقع وقت داشتید بزارید تا هم تایپیک کامل بشه هم بقیه استفاده کنن . ممنون

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
خوشحالم كه مشكلتون حل شد.

متاسفانه فعلا دسترسي ندارم تو فرصت بعدي يه مثال براتون از روشي كه گفتم ميزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا