دویدن کارکتر

h.khafan

Active Member
سلام...افرین فقط یکم حس دویدن درست در نیومده..بدنه کاراکتر موقع دویدن معمولا رو به جلو میشه کمی...اما اینجا هی عقب جلو میره ک نباید به این صورت باشه...برو تو یوتوب فیلم دوی میدانی بببین متوجه میشی..معمولا بدن یه شیب پیدا میکنه به سمت جلو برای ایرودینامیک شدن و شتاب کرفتن! دستها هم از ارنج خیلی شکسته تر میشن وبا همون حالت شکسته عقب جلو میرن..الان خیلی بازه دست..شونه ها هم باید چرخش داشته باشن یکنی وقتی دست چپ میره عقب شونه چپ هم میره عقب و از اینور دست راست و شونه راست میان جلوو...

من ک در همین حد رو هم نمیتونم در بیارم خودم اما ایردایی ک به نظرم اومد رو گفتم ک رفعشون کنی :wink:

موفق باشی
حامد

hamidroosta

Active Member
سلام...افرین فقط یکم حس دویدن درست در نیومده..بدنه کاراکتر موقع دویدن معمولا رو به جلو میشه کمی...اما اینجا هی عقب جلو میره ک نباید به این صورت باشه...برو تو یوتوب فیلم دوی میدانی بببین متوجه میشی..معمولا بدن یه شیب پیدا میکنه به سمت جلو برای ایرودینامیک شدن و شتاب کرفتن! دستها هم از ارنج خیلی شکسته تر میشن وبا همون حالت شکسته عقب جلو میرن..الان خیلی بازه دست..شونه ها هم باید چرخش داشته باشن یکنی وقتی دست چپ میره عقب شونه چپ هم میره عقب و از اینور دست راست و شونه راست میان جلوو...

من ک در همین حد رو هم نمیتونم در بیارم خودم اما ایردایی ک به نظرم اومد رو گفتم ک رفعشون کنی :wink:

موفق باشی
حامد

حامد جان لطف کردی به خدا تشکر بزرگوار بهت افتخار میکنم که وقت گذاشتی تا معایبم را گوش زد کنی ... داش حامد ایشالله فردا میشینم وبهتر درستش میکنم بازم ممنونتم که روحیه بهم دادی مثل بعضی از بروبچ مجیدانلاین نزدی توسرم
majidonline_thanks.gif

arminAnim

کاربر متخصص
خسته نباشین ممنون از زحمتتون...
جا داره روی حرکت دست ها بیشتر کار کنید، دستها به راه رفتن نزدیکتره تا دویدن، لازمه بیشتر جمع بشن... همینطور اگر کاراکتر بیشتر از زمین جدا بشه حس بهتری می ده
منتظر کارهای بهتر و بهتر هستیم

maxmore

Member
اگه یه دویدن واسه انیمیشن فانتزی یا کمیک که خودش یه سبکی و قشنگه اما اگه واسه گیم یا یه انیمیشن real که ضعیفه چون خودم کارم انیمیت فانتز یه می گم خوبه و عالیه

جدیدترین ارسال ها

بالا