قالب ::دوچرخه::

hesam_sn

کاربر VIP
سلام.
مدل من برای مسابقه این هفته مدلینگ این دوچرخه بود که تو قسمت wip با نام مستعار گوگولی شناخته شده بود :lol:
رندر سیاه رندر استودیویی با نور hdri و gradient ramp هست. رندر سفید فقط یه vraysun هست. اون رندر هم که با یه hdri هست که تو یکی از فروم های این سایت پیدا کرده بودم.
:rose:

پیوست ها

• mnvb.jpg
    mnvb.jpg
    509.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • z.jpg
    z.jpg
    579.2 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • 41.jpg
    41.jpg
    685.3 کیلوبایت · بازدیدها: 36
  • tuttutu.jpg
    tuttutu.jpg
    311.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
حسام جان کاش بعد از اعلام نتایج اینو میزاشتی روی سایت ولی به هر حال کارت رو دیدم خیلی زیبا شده بود..

فقط در مورد hdri اینکه خیلی تاریکه و دوچرخه خوب با محیط مچ نشده پست پروداکت هم نیاز داره :rose:

خسته نباشی

hesam_sn

کاربر VIP
حسام جان کاش بعد از اعلام نتایج اینو میزاشتی روی سایت ولی به هر حال کارت رو دیدم خیلی زیبا شده بود..

فقط در مورد hdri اینکه خیلی تاریکه و دوچرخه خوب با محیط مچ نشده پست پروداکت هم نیاز داره :rose:

خسته نباشی
من فکر میکردم برای شناسایی نشدن باید کار رو بعدا گذاشت اینبار دیدم همه میدونن کار من چندمیه زودتر گذاشتم
خودم هم احساس میکردم یه مشکلی داره ولی انقدر عکس رو نگاه کردم دیگه قاطی کرده بودم نمیفهمیدم:green:

Mehran coyote

Well-Known Member
حسودیم می شه حسام جون :green: باریک :rose:

فقط سومیه خوب نشده زیاد، رفلکت سبد هم خیلی زیاده به قول مجید با صحنه مچ نشده انگار هوا ابریه

hesam_sn

کاربر VIP
حسودیم می شه حسام جون :green: باریک :rose:

فقط سومیه خوب نشده زیاد، رفلکت سبد هم خیلی زیاده به قول مجید با صحنه مچ نشده انگار هوا ابریه
مرسی :rose:
حسام جان خیلی پر کار شدی و جدیدا کارای خوبی میزنی همین جور فعالیتت رو ادامه بده کارات هم خوبه و داره خیلی خوبتر میشه
مرسی. باید تست دوپینگ بدم :green:

رفلکت تو عکس شماره یک رو جعبه ی که عکس میکی موس روش هست یه ذره زیادیه مگر نه حس رئال بودن را کامل به من رسوند آفرین در مورد این کار بگم خیلی بیشتر از اونکه تو امظاتون هست دوسش دارم چون اون یکی یه ذره مثل طرح دیجیتال تاتور شده اما این یکی را توش تقلیدی حس نمی کنم

Mandana

Active Member
خعلی قشن شده حسام.اون اچ دی آر ئه رو زیاد دوس نداشتم ولی بقیه رندراشم قشن بود.خود مدل هم نانازی بود.در کل ایول:rose:
اول شدنت هم مبارک گلپسر
موفق بباشی:rose:

hesam_sn

کاربر VIP
رفلکت تو عکس شماره یک رو جعبه ی که عکس میکی موس روش هست یه ذره زیادیه مگر نه حس رئال بودن را کامل به من رسوند آفرین در مورد این کار بگم خیلی بیشتر از اونکه تو امظاتون هست دوسش دارم چون اون یکی یه ذره مثل طرح دیجیتال تاتور شده اما این یکی را توش تقلیدی حس نمی کنم
مرسی آقا حمید. اون کار تقلید بود دیگه. طرحش برای bmw بود
خعلی قشن شده حسام.اون اچ دی آر ئه رو زیاد دوس نداشتم ولی بقیه رندراشم قشن بود.خود مدل هم نانازی بود.در کل ایول:rose:
اول شدنت هم مبارک گلپسر
موفق بباشی:rose:
مرسی خانم مدیر :) نشد صفرم بشم:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا